Tisztelt Fogyasztóvédelem!
Kérnék Önöktől tanácsot a következő ügyemmel kapcsolatban:
November elején vásároltunk egy ágyneműtartót és egy ágyneműtartós kanapét. A megbeszélt időben kiszállították az árút és a vételárat és a fuvarköltséget kifizettük. Mikor kicsit tüzetesebben átnéztem a bútorokat, kiderült, hogy az ágyneműtartó mérete nem megfelelő, a kanapé ágyneműtartója pedig sérült, illetve szakértelem nélkül lett összeszerelve és majd szétesik. Ezt még aznap jeleztem az üzlet felé, telefonon és e-mailban is. Azt igérték két héten belül kicserélik mindkettőt. A csere megvalósításáig nem is volt semmi gond. Az első gond akkor keletkezett, mikor a telefonon megbeszélt napon nem hozták ki a bútort. Ekkor levélben újra panaszt tettem és azt igérték napokon belül rendezik az ügyet. Erre a minap este küldtek egy SMS-t, hogy másnap hoznák a bútort. Sajnos az üzenetet csak aznap reggel olvastuk el, mert a telefon le volt merülve, így nem voltunk otthon a jelzett időpontban (különben sem tudtunk volna otthon maradni). Akkor ugyanis állítólag hozták a bútorokat és vissza is vitték és részükről az ügy el van intézve. Most nekünk kell járművet bérelni, holott a fuvardíjat egyszer már kifizettük. Mit tanácsolnak, mit tegyünk?
Üdvözlettel,
Takács Zoltán