Tisztelt Uram!
Tanácsért vagy esetlegesen segítségért fordulok Önökhöz egy problémás üggyel kapcsolatban.Az ügy főszereplője a Völgység Vízmű KHT. Bonyhád, mely a területi vízszolgáltatóm.Kb. 4 évvel ezelőtt beépített fogyasztásmérő mérési pontosságával kapcsolatban merültek föl bizonyos problémáim, mert szerintem a fogyasztásmérő jóval többet mért a tényleges fogyasztásnál.Észrevételemet jeleztem a szolgáltató felé, de határozott elutasításban volt részem, sőt gúnyosan kioktattak.Természetesen ebbe nem tudtam belenyugodni, így beépítettem egy almérőt, amivel 3 hónapig kontrolláltam a fogyasztást.Ijesztő eredményt kaptam, mert a 3 hónap az eredeti fogy.mérő 27 köbm-rel mért többet a tényleges fogyasztásnál.Erre reagálva kértem a szolgáltatótól a hitelesítést, melynek erdménye furcsamód nem engem igazolt, de a dolog pikantériája, hogy a Vízmű által beépített új óra is jóval kevesebb fogyasztást mér mint az előző.Ezen felbuzdulva beszéltem a hitelesítést végző úriemberrel, aki közölte velem, hogy nem zárható ki 100%-osan az óra szerkezeti hibája, de Ők azt nem vizsgálták.A másik problémám ezzel kapcsolatban, hogy amikor kiszerelték az eredeti órát egy lakattal lezárt fémdobozban került elszállításra, természetesen a lakat kulcsa a szolgáltatónál volt.Nem akarok semmilyen gyanúval élni, de nem biztos, hogy ez így teljesen korrekt.Az ügy jelenlegi állása szerint nekem ki kell fizetnem az óra hitelesítését(7500 Ft), holott két fogyasztásmérő is alátámasztotta az én igazamat.Kérdésem:ennyit lehet tenni egy szolgáltatóval szemben, sőt még anyagilag én járok többszörösen rosszul?
Tisztelettel:Papdi Vince 7352 Györe Petőfi S. u.19. 06-30/3045-067