Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Fogyasztóvédelmi Poénok
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Társalgó
1, 2, 3
asdf
(FVF @ 2007.08.10, 10:38) *

NA akkor ez most nagyon becsületes, vagy éppen megbírságolták:)
Vagy uj uzletet nyitott smile.gif
Blokkra is lehet venni, tehat nem olyan, mint a szamlatomb, hogy mindenkepp szamla, es rajta a szamlatomb sorszama, a jegyzoi hitelesites a lenyeg rajta.
Ariadne
(asdf @ 2007.08.09, 23:12) *

Multkor toneres boltomban voltam, ami egyben kisker is. Engem epp kiszolgalnak, mogem all egy csoka, masik boltos kerdezi, hogy mit parancsol, erre az ember minden elozmeny nelkul, hogy egy panaszkonyvet szeretnek. Magamban egy kis mosoly, hogy na, action van, erre most kivancsi vagyok mi lesz wink.gif Aztan kozben kiderult, hogy egyben nyomtatvanybolt is biggrin.gif

Ezen azóta is derülök, szerintem ott van a topon az eddigi fogyvédelmi poénok között. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Csaba_20
Ez a műanyag edény a leírás szerint üvegedény és zsacskó egyben, ami a gyermekek számára hullandásveszélyes. tongue.gif
TheElf
A reklámok tartalmáért általában valamilyen szinten felelősségel tartozik a megrendelő is. De mi a helyzet akkor, ha a "hihetetlen de igaz" szlogenű reklámban mégsem igaz amit mondanak? Lehet, hogy az ajánlat igaz, de hogy az elefánt lenne az egyetlen emlősállat ami nem tud ugrani? Miért a bálna tud?
Ariadne
(TheElf @ 2007.08.20, 20:44) *

A reklámok tartalmáért általában valamilyen szinten felelősségel tartozik a megrendelő is. De mi a helyzet akkor, ha a "hihetetlen de igaz" szlogenű reklámban mégsem igaz amit mondanak? Lehet, hogy az ajánlat igaz, de hogy az elefánt lenne az egyetlen emlősállat ami nem tud ugrani? Miért a bálna tud?

Érdekes kérdés. Én egyszerűen jót derültem az erőlködő kis elefánton és kész. A reklám valóságtartalma szerintem csak annyit jelent, hogy a reklámozott dologra vonatkozóan legyen igaz. Az, hogy esetleg természettudományos tévedést tartalmaz, szvsz biztos nem olyan dolog, amiért felelősségre lehetne őket vonni. Bár azért nem szép tőlük... Pl. egy struccról is nehezen tudom elképzelni, hogy tudna ugrani, meg még jópár állatról.
Blade
Végre eljutottam a fórumnak erre a részére is... clap2.gif
(Ariadne @ 2007.08.21, 10:50) *

(TheElf @ 2007.08.20, 20:44) *

Érdekes kérdés. Én egyszerűen jót derültem az erőlködő kis elefánton és kész. A reklám valóságtartalma szerintem csak annyit jelent, hogy a reklámozott dologra vonatkozóan legyen igaz. Az, hogy esetleg természettudományos tévedést tartalmaz, szvsz biztos nem olyan dolog, amiért felelősségre lehetne őket vonni. Bár azért nem szép tőlük... Pl. egy struccról is nehezen tudom elképzelni, hogy tudna ugrani, meg még jópár állatról.

A bálna tud ugrani... ki a vízből. A strucc is tud, képzeld el, mi lenne, ha keresztbetenél előtte egy ágat, mikor éppen fut? (Egyébként nem is emlős...)
Nem akarom megvédeni a reklámot... nem láttam, mert nem nézek TV-t, de "fajgyűlöletből" utálok minden reklámot. devil.gif
tibu
biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.