Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Fogyasztóvédelmi Poénok
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Társalgó
1, 2, 3
Ariadne
Remélem nem haragszotok meg érte, de így az év vége közeledtével úgy gondoltam, felteszek ide pár poénos gyártói figyelmeztetést, amelyeket még régebben találtam, nagyon ideillőnek érzem őket (és legalábbis részben tényleg valódiak). A megjegyzések nem az én műveim...

Jó szórakozást és kellemes ünnepeket mindenkinek! santa.gif

Használati utasítások, avagy fogyasztóvédelem magasfokon:

1. (Renitec - vérnyomáscsökkento gyógyszer) Bevehető étkezés előtt, alatt vagy után, illetve étkezéstől függetlenül is! (És még mikor?)

2. (Használati utasítás) Ha végképp nem boldogulsz, olvasd el a használati utasítást!

3. (Altató) A termék szedése esetén álmosság léphet fel.

4. (Orbit rágó) Nagyobb mennyiségben fogyasztása hashajtó hatású.

5. (Társasjáték) 5 éves kortól 115 éves korig (akkor elzárom a 116 évesek elől)

6. (Műanyag békatalp, 40es méret) Használat csak 3 éves kor felett, mert a kicsik lenyelhetik vagy beszippanthatják az apró részeket!

7. (Mobiltelefonokon) Az akkumulátort telefonálás közben ne vegye ki!

8. (K2-es deszka) Trükk és slide alkalmazására nem alkalmas!

9. (Tesco habostorta) Tesco habostorta alján: Ne fordítsa fel!

10. (Tonhalon) Minoségét megorzi: 2050.13.01... (Bocsi, addig nem biztos, hogy tudok várni...)

11. (Chipses zacskón) Csak itt csak most csak önnek! Most NYERHET!! Még vásárolnia sem kell! Részletek a zacskóban...

12. (Távirányítós autó dobozán) A léggömbök hegyes tárggyal érintkezve kidurranhatnak!

13. (Hibajavító festék) Kérjük, ne nyelje le!!!!!

14. (Tesco Tiramisu dobozán) Doboz aljara irva: ne forditsa fel (késő! smile.gif

15. (Baba sampon) Gyerekeknek könnymentes változatban is kapható! (Akkor ezek szerint ebben a változatban vannak könnycseppek????

16. (Epres ajakápoló) Csak szülői felügyelettel használható!

17. (Gumicsizma dobozán) Figyelem! Nem vízálló!

18. (ISDN Telefon) Kérjük, hogy a készüléket - a használati idő lejárta után - környezetkímélő módon, a törvényi előírásokat figyelembe véve semmisítse meg.

19. (Zöld dobozos Activiti) Ajánlott 123 éves kortól! (Oké, akkor még várok vele egy kicsit)

20. (Tej) Ha kiürült tapossa laposra.

21. (Fehércsoki papírján) Nyomokban mogyorót is tartalmaz.

22. (Fájdalom csillapító gyógyszeren) Mellékhatások: fejfájás, hányinger...

23. (Gumicsónak) Használat közben ne engedje le! (pfff..)

24. (Számítógép) Mielőtt bekapcsolná dugja be a hálózati csatlakozót a konnektorba

25. (Óvszer) Használni kötelező, nem csak felvágásból megvenni!

26. (Ejtőernyő) Ha véletlenül elsőre nem nyílik ki az ernyő akkor hajtsa végre az előző utasításokat vagy hozza vissza, kicseréljük.

27. (Villanykörte) Használat közbe ne rakja másik foglalatba...

28. (Infrás masszírozó) Csak külső használatra.

29. (Sós mogyoró) Először nyissa ki a zacskót, s csak utána egye meg, ami benne van.

30. (Boots köhögésszirup 5 évesnél fiatalabbaknak) Tartózkodni kell a járművezetéstől, egyéb gépek üzemeltetésétől és az alkoholfogyasztástól

31. (Gördeszka) Figyelem! Ez a termék életveszélyes, kérem ne álljon rá! (Hát akkor mit csináljak vele?!)

32. (Csomagolt tüzifa) Figyelem! Tűzveszélyes! (Végülis óriásgyufának elmegy)

33. (Szülinapi gyertya) A megolvadt viaszt ne használja füldugónak, vagy más testnyílások eldugaszolására!

34. (Összecsukható babakocsi) Figyelem! Összecsukás előtt távolítsa el belőle a gyereket!

35. (Rolling Rock sörösüvegen) Please use opener! (Kérjük használjon sörnyitót!)

36. (USA Mikrosüto leírása) Élőállat szárítása a készülékben NEM javasolt. (Miért? Jó móka)

37. (Személygépkocsi használati útmutatójában) A visszapillantó tükrökben látottak Ön mögött vannak!

38. (Flakonos bor oldalán) Eltartható 180 napig (nagyon régi bor lehet, ha már csak 180 napig bírja...)

39. (Svéd láncfűrészen) Ne probálja kézzel, vagy külső nemi szerveivel megállitani a fűrészt! (Úristen! Volt már erre példa....?)

40. (Gyermek Superman jelmez dobozán) Az ember alapvetően nem tud repülni. Ezt a tényt a jelmez viselete sem befolyásolja! (No comment.....)

41. (Japán konyhagépen) A másik célra ne használja! (Nem mondom, állati kiváncsivá tett!)

42. (Karácsonyfa izzókon) Csak kültéri, illetve beltéri használatra! (Esetleg hol máshol használhatnám még?)

43. (Vasaló dobozán) Ne vasalja a ruhát saját testén! (Pedig ezzel mennyi időt spórolhatnánk!)

44. (Pudingos dobozon) A termék melegítés után forró lesz! (Mint ahogy az éjszaka után nappal jön.)

Forrás: link (csak hogy adjunk a szerzői jogoknak is smile.gif )
Joooe
Nagyoon jó kezdeményezés szerintem! smile.gif

Legyen akkor ez a békesség szigete, pálmafákkal, koktélokkal, fűszoknyás lányokkal rolleyes.gif
(Akinél nem jelentek meg, képzelje oda sorcerer.gif )

Itt még az aláírásom is kikapcsolom smile.gif

Nekem ez teccet így elsőre alegjobban a fentiből:
(Altató) A termék szedése esetén álmosság léphet fel.

laugh.gif sleeping.gif

Nah megyek vissza a mistral topikba vérben tocsogni whistling1.gif
Joooe
Vajon erre az egérre mennyi gari van?
És hogy kell rendeltetésszerűen használni?
video
Ariadne
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

És hogy javítják meg, ha elromlik? rolleyes.gif

Szegény... tongue.gif

Én egy mókás kiírást olvastam egy fodrászat ablakán: "Hajvágásra 10 napos garancia!"

Namármost ezt értelmezve: 10 napon belül, ha nem úgy sikerült, visszajöhetek, és kérhetek:

a) kijavítást - de hosszabbra már nem lehet...
b ) kicserélést - paróka?!
c) elállhatok a szerződéstől - visszaadja a pénzt és visszaragasztja a hajamat?!

Szóval ez versenyre kelhet a felületi garanciával, azt hiszem... biggrin.gif

szerk: van egy sor fűszoknyás smiley-m, direkt neked, Joooe, de sehogy sem tudom berakni őket... sad.gif
Joooe
Háát akkor erről most le kell mondanom crybaby.gif
wink.gif

Ha 10 nap alatt nő sokat a hajam, mehetek vissza ingyenvágásra? biggrin.gif
Ariadne
Tetszik ez a kezdeményezés: környezet- és fenyőbarát karácsony, plusz szereznek jópár vevőt. Így is lehet... Ha még vissza is vennék a vágott fenyőket, egyenesen tökéletes lenne a dolog.

link - "ingyen" fenyő

szerk: Csak ne látnám mindenhol kiírva, hogy "nordmann" fenyő. Nem normann fenyő az véletlenül? Esetleg normand (á la Normandia)? De javítsatok ki, ha tévedek... unsure.gif

szerk2: Joooe, te most akkor felfedezted az örökös hajvágást egy áráért - csak 10 naponta vissza kell menni és kész... laugh.gif Hogy ez nekem nem jutott eszembe...
Epertorta
Ez már említésre került? :-)
http://dict.sztaki.hu/docs/beszelni_kicsi_...dvdjatekos.html

Sajnos ez igazi használati utasítás.... mad.gif
Ariadne
De jó, ez még fent van a neten? Nehezen, de sikerült megszereznem a teljes használati utasítást elektronikus formában, végig hozza ezt a stílust - könnyesre röhögtem magam rajta... laugh.gif Kedvencem a filozófiai mélységű, egyúttal sommás megállapítás, mely szerint "Egyedül létezik a lemez."

Egyébként kijavították azóta, a Yamada honlapján fent van a re-edited verzió, az már nem poénos, csak használható, gondolom... rolleyes.gif
Pjotr
Ha esetleg nyitok egy a Bluefish láncba tartozó üzeletet akkor kitiltotok innen?
Ariadne
(Pjotr @ 2006 Jan 30, 06:00 PM) *

Ha esetleg nyitok egy a Bluefish láncba tartozó üzeletet akkor kitiltotok innen?

Én nem vagyok modi, mint egyesek...

Ha csak franchise, akkor esetleg még szóba állok veled, néha... Ha az anyacégé, akkor onnantól horgászbot lesz az avatarom, kék halászlével a háttérben... laugh.gif
Pjotr
(Ariadne @ 2006 Jan 30, 06:05 PM) *

Én nem vagyok modi, mint egyesek...

Ha csak franchise, akkor esetleg még szóba állok veled, néha... Ha az anyacégé, akkor onnantól horgászbot lesz az avatarom, kék halászlével a háttérben... laugh.gif

Csak frencsájz, meg nem is biztos, csak szóbajött, legalább látnám a másik oldalról isa dolgot....
Én lennék a fogyasztóvédelemből legjobban képzett boltos az országban...
A Felügyelőség nem keresett meg,. hogy alkalmaznának tongue.gif biggrin.gif
Joooe
(Pjotr @ 2006 Jan 30, 06:08 PM) *

Én lennék a fogyasztóvédelemből legjobban képzett boltos az országban...

Kétségtelen clap2.gif
De ezt a BF tényleg értékeli? eek.gif
Pjotr
Még nem tudom, most megyek beszélgetni egy volt alkalmazottukkal, hogy pontossan mi is volt itt nálunk.
Ariadne
(Pjotr @ 2006 Feb 2, 08:22 AM) *

Még nem tudom, most megyek beszélgetni egy volt alkalmazottukkal, hogy pontossan mi is volt itt nálunk.

starwars.gif Remélem nem állsz át a sötét oldalra... Ne engedj a hívásnak! "Az érzéseid megcsalnak, fiam!" (á la Darth Vader)
Pjotr
Végül nem értem oda, de lehet, hogy átállok.... tudod pénz beszél....
Én leszek a legszemetebb boltos az országban, minden fogyasztót jól átverek.... box.gif clap2.gif shuriken.gif
Ariadne
(Pjotr @ 2006 Feb 2, 11:26 AM) *

Én leszek a legszemetebb boltos az országban, minden fogyasztót jól átverek.... box.gif clap2.gif shuriken.gif

De minket nem, ugye? Mert akkor elmegyünk és nálad fogunk vásárolni mind! Fogyvéd fórumtagoknak 100 hsz felett 10 % kedvezmény? wink.gif Mit szólsz?
Pjotr
Tudod mikor be sem foglak engedni, hogy aztán gyere nekem a mindenféle hülye jogszabállyal, meg pénzvisszafizetéssel meg a hasonló ködös csak a vásárlók agyában lévő elképzelésekkel.... blush.gif wub.gif
Ariadne

(Ááá, nem tudom új hsz-be tenni, csak ide... mad.gif )

Legyen akkor ez a békesség szigete, pálmafákkal, koktélokkal, fűszoknyás lányokkal
(Akinél nem jelentek meg, képzelje oda )

Szóval a smiley-k, akik nem biztos, hogy hula-szoknyásak, lehet, hogy pompomlány-smileyk, de remélem ez nem nagy baj...

Joooe-nak sok szeretettel:

szerk: Ne aggódj, Joooe, visszatettem őket. Csak kicsit elbizonytalanodtak a nagy nyilvánosság miatt... (Meg béna voltam.)
Joooe
Hűűű és egy egész seregnyit kpatam clap2.gif
Nekem alul, balról a második az esetem blush.gif

(Látom megtaláltad a módját hogy saját smiley-t rakj be smile.gif Nagyon jó grog.gif )

szerk: Háááá hovalettek a lyányok? ph34r.gif
Pjotr
(Pjotr @ 2006 Feb 2, 11:26 AM) *

Nem állok át!
Olyan véleményeket hallottam, hogy egyszerűbb ha simán elégetem az udvaron a pénzemet.
Csaba_20
Tesco gazdaságos vásárlás és a használati útmutató esete:

A történet igaz, bárki meggyőződhet róla, ha ellátogat egy Tescoba és vesz egy "Fehér PS/2 scrollos egér" megnevezésű terméket, amit a Procomp - Hungary Kft. 1107 Bp., Mázsa tér 2-6. forgalmaz.

Mielőtt megveszitek(ha megveszitek) ajánlott belenézni a dobozba, mert a fehér néha fekete. clap2.gif

Kibontva egy A/4-es, nyomtatott, félbevágott papír(tehát valójában A/5-ös) fogad minket, mint használati útmutató. Idézem a teljes szöveget:

PS/2 Egér

Rendszerkövetelmény:
- Windows 95/98/NT/2000/XP
- PS/2 Csatlakozási felület
- CD-ROM meghajtó

Csatlakoztatás:
1. Kapcsolja ki a számítógépet
2. Csatlakoztassa a PS/2 egeret a számítógép PS/2 portjához
3. Kapcsolja be a számítógépet

A billentyűzet készen áll a használatra

Illesztőprogram installálása (ha az egérhez szükséges és található driver lemez):
1. Helyezze be a CD-ROM-ot a meghajtóba. A telepítő program automatikusan elindul.
Ha nem indul el automatikusan a telepítőprogram, hajtsa végre az alábbiakat:
c) A Start menüben kattintson a "Run" (Futtatás) pontra.
d) A telepítő program elindításához gépelje be:
[X:\SETUP.EXE], majd kattintson az "OK" gombra.
2. Megjelenik a Telepítési ablak.
3. Válassza ki a telepítés során használni kívánt nyelvet.
4. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

A doboza egyébként akkora, hogy CD-ROM csak kétszer félbehajtva férne bele. Külön felhívnám a figyelmet arra is, hogy a forgalmazó azzal sincs tisztában, hogy most akkor egérhez, vagy billentyűzethezl írja-e a használati útmutatót. Természetesen mondanom se kell, hogy a dobozban csak az egér és a használati útmutató van, semmi egyéb adathordozó nem található benne ha jól emlékszem.(Már régen vettem, működött vagy 3 hónapig, akkor tértem át az optikai egérre, mert meguntam, hogy folyton koszolódik) Meg se próbáljátok Linux alatt üzembe helyezni, mert sajnos az egér nem támogatja csak a Microsoft operációs rendszert, igaz a legújabbat abból sem. De majd a gyártó/forgalmazó bizonyára biztosít hozzá hasonlóan tartalmas drivert. clap2.gif clap2.gif clap2.gif
Ariadne
Legalább megpróbálták... Azért figyelitek a finom célzást, mintha sejtenék, hogy ez a lemez dolog nem fog menni: "ha az egérhez szükséges és található driver lemez". Nem véletlen, hogy nem azt írták: "ha szükséges"...

Tesco gazdaságos használati útmutató. biggrin.gif
ityam
hat nem igaz hogy semmit nem tudtok ertekelni. Legalabb VAN magyar nyelvu hasznalati utasitas. az mar mas kerdes hogy ezt ugy gyartottak hogy jo legyen 100 fele egerhez es billentyuzethez.
nem allitotta hogy abba a kis dobozba lesz CD. csak azt mondta hogyha van es kulomben nem menne akkor hasznald.
tortenetesen hogy mukodjon egy eger vagy bilentyuzet semmilyen driver nem szukseges smile.gif maximum par plusz funkcio elohivasahoz, de leven hogy gondolom nem a 15 gombos fullextras egeret vetted meg /akartad megvenni igy erre nincs is szukseg.

szoval en semmi kivetnivalot nem talalok ebben.es kulonosebb poent sem.
azt csondben jegyzem meg hogy ha adnak telepitolemezt valamihez es nem tudja felinstalalni akkor az emberke a windowst sem ismeri. aki ismeri a wint az tudja hogy kell setup.exe nelkul is telepiteni egy drivert(ha veletlenul nem lenne hozza) szal ehhez nem is kellene adni ilyen jellegu leirast.

az meg hogy csak a wineket tamogatja annyit jelent hogy ahhoz terveztek valszeg. amugy az angol leirasban szerepelt hogy tamogatja a linuxot? csak mert szerintem ilyet angolban sem szoktak leirni. legalabbis az olcso egereknel nem. bar teny es valo hogy nem surun nezem, mivel nem erdekel a linux smile.gif
Csaba_20
Te igazi ünneprontó! És mégcsak igazad sincs. tongue.gif
ityam
miazhogy nincs igazam. irgum burgum. mar miert ne lenne!
bangin.gif bangin.gif bangin.gif bangin.gif bangin.gif bangin.gif bangin.gif
starwars.gif starwars.gif starwars.gif starwars.gif bash.gif bash.gif bash.gif
Csaba_20
Csak? biggrin.gif clap2.gif
Joooe
Nem saját élmény, neten találtam:
Csaba_20
Ariadne: 47°31'10.23" N 19°04'51.42" E -> Fővárosi Nagycirkusz tongue.gif
Joooe
Biztos onnan szöktek a mutatványos pandák biggrin.gif

Pálinkás jó reggelt minenkinek!
Ariadne
(Csaba_20 @ 2006.02.11, 21:27) *

Ariadne: 47°31'10.23" N 19°04'51.42" E -> Fővárosi Nagycirkusz tongue.gif

clap2.gif Már vártam, mikor veszi észre valaki! Valahova az Állatkert környékére próbáltam pozicionálni magam, végülis csak kicsit mentem félre... biggrin.gif
Csaba_20
(Ariadne @ 2006.02.13, 09:16) *
clap2.gif Már vártam, mikor veszi észre valaki! Valahova az Állatkert környékére próbáltam pozicionálni magam, végülis csak kicsit mentem félre... biggrin.gif

Mivel próbáltad meghatározni? A jelölés kisértetiesen hasonlít a Google Earth által használtra, de azzal nagyon pontosan meg lehet határozni az értékeket. Én is azzal kerestem rá, hogy merre is lehet az adott koordináta.
Ariadne
Azzal találtam, a gond inkább az volt, hogy nem láttam, pontosan honnantól van az Állatkert... smile.gif Nem baj, a cirkusz még sokkal jobb, így van magyarázat arra, mit akrobatikáznak a pandamacik... biggrin.gif
Csaba_20
Na igen, meg kell tanulni tájékozódni az ilyen műholdas felvételeken. tongue.gif
Joooe
Nem fogyasztóvédelmi poén de most kaptam valamit e-mailben, amit muszáj megosztanom smile.gif

Tudtad, hogy ha a "mama" szó betűi közül egyet elveszel, hármat meg
megváltoztatsz, akkor azt kapod, hogy "sör". Elgondolkodtató, nem?

Azt hiszem zseniális grog.gif
Joooe
Ezt szintén mailben kaptam, nem tudom igazak-e, de nagyon kemény teehee.gif

Egy teherbeesett hölgy Pennsylvaniából egy gyógyszercéget perel, akiktõl a fogamzásgátló zseléjét vette. A hölgy nem olvasta el a használati utasítást, s a pirítósra kente a krémet.

Egy kanadai férfi egy New York-i kávézót perel 1 millió dollárra, mert maradandó seb esett a férfiasságán. A férfi pénisze ugyanis becsípõdött a vécékagyló és az ülõke közé, miközben papírért nyúlt. Mellesleg a feleség is perel 500 ezer dollár erejéig, mivel a férj nem tudja ellátni házastársi kötelezettségeit.

Robert Lee saját magát perli egy börtönben: azt állítja, megsértette emberi jogát, amikor hagyta magát letartóztatni. 5 millió dollárt szeretne kapni magától, de mivel a börtönben nincs önálló jövedelme, úgy gondolja, az államnak kellene kifizetni a pénzt.

Egy férfi beperelte a bankot, amelyet megkísérelt kirabolni. Az alkalmazottak rájöttek, hogy emberünk süket, így egymással kommunikálva könnyen feltartóztatták, amíg a rendõrség megérkezett. A bankrabló bírósághoz fordult, diszkriminációval vádolja a pénzintézményt.

Egy diák azért perelte be a fõiskoláját, mert kiesett a szobája ablakán. A diák szerint a fõiskola nem adott korábban megfelelõ információt a felsõbb emeleti ablakok potenciális veszélyeirõl.
Ariadne
Sörnek látszó tárgyak... gagyi sör teszt tongue.gif
Joooe
Azt a tesztet láttam a nyáron, durva biggrin.gif Sajnos az egyik versenyzőhöz(Platina Ászok) volt is "szerencsém". wacko.gif geek.gif banned.gif
Joooe
Anyukám bevásárolni volt, itt láthatók a szabályos cimkézés mintapéldányai biggrin.gif
Összetétel simán kitakarva. Lehet nincs is bennük semmi ph34r.gif

(bocs a rossz minőségért, telóval csináltam)
Csaba_20
Engem sokkal inkább zavar ilyenkor, hogy az eredeti lejárati dátumot szokták ezzel a módszerrel felülbírálni. mad.gif
Csaba_20
És akkor a DVD-Játékos teljes verziója, ha már rábukkantam egy fórumban: DVD-Játékos
schcsabi
(Csaba_20 @ 2006.03.10, 01:11) *

És akkor a DVD-Játékos teljes verziója, ha már rábukkantam egy fórumban: DVD-Játékos

Ez milyen nyelven van ? alien.gif ?
Külön-külön értem a szavakat ( többnyire ) , de egy teljes mondathoz már szótár kell. blink.gif
De határozottan érdekes ....
Captain Crash
Nekem kedvencem, az "ütifúró funkció" egy fúrónál. clap2.gif
schcsabi
Biztos egy ari kínai fordította smile.gif

Nekem a DVD-s ből többek között ez fogott meg ( bár még csak az első 5 oldalon rágtam át magam ) :

"
- Ha szennyezett a lemez arca, akkor a sósavas oldattal törölje , majd vakolja
- Ne használja alcoholt, benzolt, higitót, tisztitószereket, és más vegyes tárggyal. Ne az összenyomott levegővel száritsa porat.
"

Ariadne
Az én kedvencem: "Egyedül létezik a lemez." Nagy filozófus lehetett, aki kitalálta. biggrin.gif

Az a mókás, hogy ha megpróbálod ivsszafordítani angolra, általában kibukik, mit fordítottak rosszul, általában az első szótári jelentésből indultak ki.
TheElf
Ha már a csavarhoz is használati utasítást kell mellékelni, itt egy fiktív gyöngyszem:

Használati utasítás a használati utasítások használati utasításához.

Bevezető
Kiadónk minden termékéhez jár használati utasítás, így a különböző termékekhez készült használati utasításokhoz is, melyek ismét a termékeink közé tartoznak, így ezekhez is tartozik használati útmutató. Ön, kedves fogyasztónk, jelenleg ezt az útmutatót olvassa. Mivel e termék minden használati útmutatóink használatát megkkönyíteni hivatott használati útmutató közös használati utasítása, ezért önmaga használatához is útmutatást nyújt.

Hasznos tudnivalók
Mivel e termékek terjedelme csekély, így lapozásra nincs szükség használatukhoz. Az útmutató szövege a papírnak azon az oldalán van, amelyen fekete nyomdafestéket lát, ha nem lát ilyen nyomdafestéket, vagy nem tud olvasni, kérjük adja oda termékünket annak a személynek aki ezt az útmutatót olvassa fel önnek.
Ariadne
Te aztán biztosra mész, TheElf! Na erre aztán véletlenül sem lehet azt mondani, hogy félreérthető. wink.gif
Csaba_20
Kíváncsi vagyok ki venné igénybe ezt az akciót. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

http://www.legalja.hu/?leg=view&img=200511...ettotfizet.jpeg

Szóval, hogy egy Fogyasztóvédelmi-s levelet is mutassak: http://www.legalja.hu/?leg=view&img=20051014_elhunyt.jpg
schcsabi
Húsvétnál maradva, minap kaptunk 2 darab játék?-nyuszit , a cimkén a következő felirattal : Mikulászsák...

Ilyen sok cimke maradt volna karácsonykor kínába, vagy csak egy bantunéger összekeverte a dobozokat ? biggrin.gif
Joooe
Szabóhoz viszi a kabátját egy férfi. A mester átveszi, majd mondja neki:
- Akkor pénteken készen van, akkor jöhet érte.
- Hogy-hogy pénteken? Ma kedd van, és Önök úgy hirdetik magukat, hogy 24 óra alatt megcsinálnak mindent!
- Ez így is van. Napi 8 órát dolgozunk. Szerdán 8 óra, csütörtökön 8 óra, pénteken 8 óra. Ez így összesen 24 óra!
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.