Tisztelt Olvasók!
Szeretném megosztani veletek mai élményemet.
- A Mammut 2 aljában lévő Jam Pubba tértem be menüt enni, kb. f2-kor. A levest azonnal kihozták. A másodikra viszont már várni kellett. 20-30 perc várakozás után odajött a pincér megnyugtatni, hogy már sütik az ételt. Újabb fél óra múlva, amikor már más vendégek is türelmetlenkedtek, elnézést kérve közölte, hogy tényleg most kezdik sütni. Megegyeztünk, hogy addig elmegyek ügyet intézni. Visszatérésem után negyed órával ki is hozták. A rizs azonban romlott volt: penészes, dohos ízű. Ezt a szomszéd asztalnál ülő vendégek is megerősítették. Visszaküldtem (ez volt 3-kor), és vártam, hogy kicseréljék, mondtam, hogy más körettel is hozhatják. Újabb negyed óra múlva megkérdeztem, hogy mikor hozzák. A pincér közölte, hogy a szakács szerint nem rossz a rizs, csak furcsa ízű, mert jázminrizs, és nem hajlandó más körettel adni. (Ezt persze magától nem közölte, nekem kellett rákérdeznem.) Újabb alkudozások után (most már több pincérrel) belementek, hogy kihozzák sültkrumplival. Megint vártam, és kértem a panaszkönyvet. Háromnegyed 4-kor hagytam ott őket éhesen...
- Kérdésem, hogy a fogyasztóvédelem mit tehet ilyenkor, ha tehet egyáltalán valamit, és hogy a penészes rizs az ANTSZ-re tartozik-e, vagy melyik szervre.
Tisztelettel: Mérnök Úr