Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Karácsonyi Off Szavazás
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Társalgó
Ariadne
Az utcákon végigmenve rengeteg Télapót (Mikulást?) lehet látni kirakatokban, üzletek előtt/felett/mellett. Az én emlékeim szerint viszont gyerekként a Télapó feladatai december 6-án véget értek, az ajándékot már a Jézuska hozta. Kíváncsi vagyok, mindenki hasonlóan van-e ezzel, vagy csak nekem tűnik úgy, hogy a Télapó karácsonyi tevékenysége némi angolszász behatás eredménye... santa.gif

És egyúttal kellemes karácsonyt és boldog új évet mindenkinek! smile.gif
Ariadne
Eddig a Jézuska vezet, hajrá Télapó, még elérheted! biggrin.gif Azért kíváncsi vagyok, van-e valaki, akinek rajtuk kívül másvalaki hozta az ajándékot.
Joooe
Én a jézuskának szurkolok biggrin.gif
Joooe
A télapó sehol sincs, maradt neki dec. 6 tongue.gif santa.gif
Nem szeretem az ilyen angolszász dolgok majmolását, sose értettem mi köze a karácsonyhoz a télapónak smile.gif
Én már kibírom valahogy, de mi lesz szegény mai gyerekekkel? biggrin.gif
FVF
Eredetét nem ismerem, de Oroszországban is együtt jönnek, ráadásul ott bővítve, hiszen a GYegymárózzal együtt a Sznyegúrácská (hópelyhecske) is érkezik, ráadásul szilveszterkor:)
Ariadne
(Joooe @ 2006 Jan 31, 06:56 PM) *

A télapó sehol sincs, maradt neki dec. 6 tongue.gif santa.gif
Nem szeretem az ilyen angolszász dolgok majmolását, sose értettem mi köze a karácsonyhoz a télapónak smile.gif
Én már kibírom valahogy, de mi lesz szegény mai gyerekekkel? biggrin.gif

Pont ezért kezdtem ezt a szavazást, reménykedtem, hogy a mi korosztályunk (értsd a fogyvédelmi fórumozók korosztálya tongue.gif ) még nem "fertőződött meg" a Télapó-Mikulás karácsonyi szarvasos-kéményes bolyongásának sztorijával. Ezek szerint nem, de én is attól tartok, hogy a 10 éves unokahúgom számára már nem biztos, hogy ilyen egyértelmű lenne a válasz, hát még a még kisebbeknek...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.