Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Találkozók
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Társalgó
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ariadne
Nekem is jó. smile.gif
toreki
Hétfő nekem is jó. Kedd, szerda, csütörtök állandó programom van. De dátumot írjatok, ne azt, hogy "jövőhét hétfő" smile.gif
Trysii
Nevezzük nevén a gyereket! Szeptember 3-a! Tátááááám! clap2.gif tongue.gif
Ariadne
No akkor hétfőn találkozó? Időpontot kellene még egyeztetni, helyet privátban megírom, legyen a szokásos. Bár a korábbi kocsmaszerűség után egyszer voltunk egy pizzás-finomboros helyen is, ami nagyon jó volt, szóval felőlem bármelyik lehet. smile.gif De az édességes helyet elsőnek mindenképp támogatnám... blush.gif
kaktusz
(Ariadne @ 2007.08.31, 11:45) *

No akkor hétfőn találkozó? Időpontot kellene még egyeztetni, helyet privátban megírom, legyen a szokásos. Bár a korábbi kocsmaszerűség után egyszer voltunk egy pizzás-finomboros helyen is, ami nagyon jó volt, szóval felőlem bármelyik lehet. smile.gif De az édességes helyet elsőnek mindenképp támogatnám... blush.gif

Attól tartok, hogy ebből én most kimaradok.
Ariadne, kérlek gondolj majd rám az édességnél. smile.gif
Joooe
Óóó de kár, már megint nem lesz fullos a tali sad.gif

Ha senkinek sincs ellenvetése bízzuk Ariadnére döntést smile.gif Mert valakinek döntenie kell.
Ariadne vállalod hogy lefixálod a helyet és privizel mindenkinek hogy hol?

(én a pizzázós - borozósat is támogatom... szerintem... meg az édességes sörözős is szerintem... smile.gif )
Trysii
Rém izgatott vagyok! santa.gif
Hajlandó vagyok Mindenkire gondolni, amikor az édességnél járunk, akik - sajnos- nem tudnak eljönni. crybaby.gif
Kérem a privit a dátummal, helyszín-megnevezéssel!
FVF
Írj nekem is, hátha:) Inkább jó bor, de sört sem vetem meg (ha jó).
Trysii
Én még nem kaptam semmit, pedig már majdnem itt a vasárnap, aztán meg a hétfő crybaby.gif
Trysii
Most akkor semmi nem lesz a fórumtaliból?! crybaby.gif
Trysii
Kapott már bárki PÚ-t a találkozóval kapcsolatban? Ha igen, legyetek oly kedvesek, és továbbítsátok az infót, mert nem tudom, hogy hová, és mikorra is kellene ma menni. Köszönöm! whistling1.gif
Ariadne
Ööö, kicsit lemaradtam, nem néztem netet a hétvégén nagyon... blush.gif Öhöm, asztalt kell foglalni, időpontot egyeztetni, ilyenek...

Ki jön fixen? Egyáltalán a pizzázós-borozós hely legyen vagy a kocsmázós? Persze először az édességes, ez nyilvánvaló. Hmm, foglalni kell helyet, de hány személyre? Az édességesnek meg azt hiszem a kocsmázósnak is van telefonszáma, nem gond, de a pizzázósnak nincs... Mi legyen?
Trysii
Nekem mindegy, hogy hová megyünk. tongue.gif

Akkor indítom a listát:

1. Trysii /időponttól függően plusz 1 fő is lehet/
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Ariadne
Időpontnak este 6 mondjuk hogy tetszik?

1. Trysii /időponttól függően plusz 1 fő is lehet/
2. Ariadne
3.
4.
5.
6.
7.
asdf
Ha este hat, akkor akar engem is lehet irni.
Joooe
+1 Joooe

Meg reggel összefutottam Csabival szóval
+1 Csaba_20

UI.: hétvégén én sem voltam, új oduba költöztem és még nincs netem
Ariadne
Gondoltam az iskolakezdésre no meg a közlekedésre tekintettel jobb hamarabb. Jó az úgy, hogy legyen előbb édességes 6-tól, aztán meg kocsmázós hely mondjuk 7- fél8 körültől? 5 vagy 6 fő eddig OK. smile.gif
Joooe
(Ariadne @ 2007.09.03, 10:01) *

Gondoltam az iskolakezdésre no meg a közlekedésre tekintettel jobb hamarabb. Jó az úgy, hogy legyen előbb édességes 6-tól, aztán meg kocsmázós hely mondjuk 7- fél8 körültől? 5 vagy 6 fő eddig OK. smile.gif

Ne legyen rohanás a az édességes helyről, nem szeretem lehúzni a forró csokit tongue.gif
Ha minden jól megy oda tudok érni 6-ra.
Blade
(Ariadne @ 2007.09.03, 09:32) *

Időpontnak este 6 mondjuk hogy tetszik?

Count me in. Kérhetek egy pontos címet, vagy odajutási útmutatót?
Ariadne
Küldöm. smile.gif
Trysii
Én is kérem a címet, címeket, és az időpontot. Vagy az akkor már fixen 18h? whistling1.gif
asdf
Ha sokaig huzzatok, akkor nekem csak edesseges lesz. Legalabbis barhol vagyunk, en este 8-kor lepek, mert megy a vonatom.
(kerek privatot, mert amugy nemtom az edesseges koordinatait smile.gif)
Ariadne
Privik mentek. smile.gif

szerk: Tehát eddig: Trysii, Blade, asdf, Csaba, Joooe, Ariadne van a listán, remélem nem hagytam ki senkit. Akkor olyan 8 emberre foglalok. biggrin.gif
Trysii
Remélem, Captain Crash is jön, bár pár napja nem láttam netközelben.
Meg FVF is ígérte. Még a végén jó sokan leszünk tongue.gif
Csak az édességek is jó sokan legyenek. biggrin.gif
Ariadne
(Trysii @ 2007.09.03, 12:20) *

Csak az édességek is jó sokan legyenek. biggrin.gif

Nyámm, szokásuk. biggrin.gif
Joooe
+Töreki
+Kapitány (késéssel)
ha minden igaz
Ariadne
Édességes foglalva. sorcerer.gif Kérdés, hogy ivós helyet smile.gif mikorra foglaljunk, mert foglalás nélkül nem lesz helyünk, ez biztos...
Ariadne
Nagyon jó volt a találkozó, örülök, hogy ennyire sokan összegyűltünk. clap2.gif Új és régi arcokat egyaránt láttam, és megvitattunk pár életbevágó fogyasztóvédelmi kérdést is, igazán kellemes volt. tongue.gif Most viszont kicsit kómás vagyok... biggrin.gif
Blade
(Ariadne @ 2007.09.04, 11:05) *

Nagyon jó volt a találkozó, örülök, hogy ennyire sokan összegyűltünk. clap2.gif Új és régi arcokat egyaránt láttam, és megvitattunk pár életbevágó fogyasztóvédelmi kérdést is, igazán kellemes volt. tongue.gif Most viszont kicsit kómás vagyok... biggrin.gif

Köszönöm a lehetőséget.
Meddig nyomtátok még utána?
Ariadne
(Blade @ 2007.09.04, 11:45) *

Köszönöm a lehetőséget.
Meddig nyomtátok még utána?

Ööö, hát izé, olyan éjfél körülig maradtunk, ha jól emlékszem. rolleyes.gif shifty.gif
Joooe
grog.gif
Trysii
Kívánságra PÜ-ben elküldöm a találkozóról készült képeket tartalmazó linket, ahonnan letölthetitek öket.

Tényleg nayon jó volt a találkozó, örülök, hogy végre személyesen is megismerkedhettem Veletek, és úgy éreztem, kicsit már magatok közé is fogadtatok. smile.gif Még egyszer köszönet mindenkinek!
Örülök, hogy az is kiderült számomra, hogy Ariadne nem hímnemű devil.gif tongue.gif mindvégig tévedésben éltem biggrin.gif
Ariadne
(Trysii @ 2007.09.04, 13:23) *

Örülök, hogy az is kiderült számomra, hogy Ariadne nem hímnemű devil.gif tongue.gif mindvégig tévedésben éltem biggrin.gif

Semmi gond, nem te vagy az első. tongue.gif Érdekes, hogy mindenki - én is - hajlamos feltételezni, hogy a kifejezetten nagyon lányos nickeket kivéve általában fiúk mozognak fórumokon. Bár az eredeti Ariadne ugyebár az a gombolyagos mitológiai csaj, aki segített a Minótaurosz megölésében, aztán jól pofára ejtette a királyfi, de bosszút állt. Szóval érdekes sztori. A nickem mondjuk nem a mitológiai alakról jön, hanem előbbről, az első Diablo I-es rogue karakterem neve volt ez, akkor vagy egy hetet agyaltam rajta. biggrin.gif

Képeket kérnék, ha lehet. rolleyes.gif
Trysii
(Ariadne @ 2007.09.04, 13:35) *
A nickem mondjuk nem a mitológiai alakról jön, hanem előbbről, az első Diablo I-es rogue karakterem neve volt ez, akkor vagy egy hetet agyaltam rajta. biggrin.gif

Képeket kérnék, ha lehet. rolleyes.gif

Kicsit OFFtopic, de nekem is vane gy rogue-om csak nem a Diablo-ban, hanem a WoW-ban. Játszik közületek még valaki ilyet? sorcerer.gif

képek mentek PÜ-ben
FVF
Én is megnézném. Éppen most olvastunk utána Ariadnénak, s azért nem is annyira egyszerű a görög mitológia. VAn vagy 4 variáció a történetre, de a lényeg az, hogy a többségben nem lesznek a végén együtt Thézeusszal:)
Ariadne
(FVF @ 2007.09.04, 15:44) *

Én is megnézném. Éppen most olvastunk utána Ariadnénak, s azért nem is annyira egyszerű a görög mitológia. VAn vagy 4 variáció a történetre, de a lényeg az, hogy a többségben nem lesznek a végén együtt Thézeusszal:)

Thézeusszal nem, mert piszok volt a srác, otthagyta a szigeten, de meg is járta jól. devil.gif Viszont egy isten házastársként ugye az nem rossz dolog már... tongue.gif Szóval minden jó, ha jó a vége. clap2.gif

Azt én is most olvastam csak, hogy anyakönyvezhető utónév, brrrr, azért nem kicsit bizarr szerintem... blink.gif

Trysii: Wow-ot nem, félek a függéstől. biggrin.gif De régóta keresünk párommal még max 2 embert, akik hajlandóak lennének Diablo I-ezni (!) neten át, van egy szerver, amin gond nélkül megy, és az a játék még ennyi év után is nagyon ütős multiban. smile.gif A Wow offline változata tetszett, ezt az irányt igen kedvelem, lásd még Dungeon Siege, Spellforce, mmmm. biggrin.gif
Trysii
No meg a Sacred...
Csaba_20
Trysii: Küldd el légyszi a linket priviben, köszi!
FVF
VAn verzió, melyszerint mindketten elaludtak, s addig vitte el Dionüszosz. Meg olyan is van, melyszerint Ariadnénak tetszett meg az isteni szeretői státus. De tény, hogy van a T-nek nem kellett már Ariadne is:)

(Ariadne @ 2007.09.04, 16:05) *

(FVF @ 2007.09.04, 15:44) *

Thézeusszal nem, mert piszok volt a srác, otthagyta a szigeten, de meg is járta jól. devil.gif Viszont egy isten házastársként ugye az nem rossz dolog már... tongue.gif Szóval minden jó, ha jó a vége. clap2.gif

Azt én is most olvastam csak, hogy anyakönyvezhető utónév, brrrr, azért nem kicsit bizarr szerintem... blink.gif

Trysii: Wow-ot nem, félek a függéstől. biggrin.gif De régóta keresünk párommal még max 2 embert, akik hajlandóak lennének Diablo I-ezni (!) neten át, van egy szerver, amin gond nélkül megy, és az a játék még ennyi év után is nagyon ütős multiban. smile.gif A Wow offline változata tetszett, ezt az irányt igen kedvelem, lásd még Dungeon Siege, Spellforce, mmmm. biggrin.gif

.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.