Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Találkozók
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Társalgó
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ariadne
FVF mp3-ba tömörítve - yooooo. Hogy mindig elérhető legyen, ha baj van. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Joooe
(Ariadne @ 2006 Jan 31, 12:20 PM) *

Ahol Joooe szédíti majd a helyi fehérnépet? clap2.gif

Mintha az olyan könnyű lenne biggrin.gif Bár van kalapácsom... Kicsit régimódi szédítési technika de... teehee.gif
FVF
HOgy miket nem találtok:)

Vicces volt, főleg a vége, amikor 1 perc alatt 4 kérdést válaszoltam meg. 2X8 percben azt hiszem nem is rossz az arány, sokminden belefért.
Captain Crash
Én azt is tudom, hogy a találkozón meg fogod tudni, hogy ki tette fel az utolsó két kérdést, a használati útmutatóról és az inkompatibilitásról. biggrin.gif
FVF
Használati útmutató OK,

inkompatibilitás későn jött, meg egy picit már szóltam róla előtte:)))

De nem rossz, tetszik az aktivitás:)
Captain Crash
Nem én küldtem be, de hallgattalak. smile.gif
Pjotr
Még nem lehet letölteni sad.gif
Csaba_20
Ma reggel meg a K. Attila volt a TV-ben. Úgy látszik terjesztik az igét! Helyes, helyes! clap2.gif
FVF
Nyomtatott és elektronikus sajtó naponta kb 4-5 megjelenés. Nem rossz, bár vannak akadályozó tényezők, s a statisztika is változó arányt mutat,van hogy jóval több, van, hogy kevesebb.
Pjotr
http://www.technomania.hu/cfiles/227/tech0131.mp3

már letölthető...
Joooe
Jééé, reklámozva lettünk. biggrin.gif

(szerk: ami azt hiszem nem is árt, a rendíthetlen törzsvendékeknek meg sem kottyant a leállás, de észrevettétek milyen egyedül lettünk? ph34r.gif Vagy rosszul látom? smile.gif )
Ariadne
Szerintem is megcsappant kicsit a fórumra járók köre, sajnos. Pedig már egészen sokan jártak tavaly év vége felé, kezdett pörögni a fórum. Majd csak visszaszerzi a fórum népszerűségét...Szvsz pár hónap, és újra visszajönnek az emberek - különösen, hogy FVF megemlíti a fórumot egyszer-kétszer.

szerk: azért igyekszem leállni a smileykkal, csak úgy örülök, hogy végre tudom, hogy tegyem be őket. smile.gif
toreki
(Ariadne @ 2006 Feb 3, 10:14 AM) *
Szerintem is megcsappant kicsit a fórumra járók köre, sajnos.
Sokat ártott neki, hogy sokáig nem ment, ráadásul azt sem lehetett tudni, mikor indul ujra. Én is csak azért próbálkoztam vele naponta, mert fórum függő lettem. biggrin.gif
Joooe
(toreki @ 2006 Feb 3, 11:30 AM) *

Sokat ártott neki, hogy sokáig nem ment, ráadásul azt sem lehetett tudni, mikor indul ujra. Én is csak azért próbálkoztam vele naponta, mert fórum függő lettem. biggrin.gif

Ugye milyen veszélyes? biggrin.gif Be kéne tiltani, függőséget okoz banned.gif
toreki
Tegnap este volt FVF a tévében (Strucc). biggrin.gif Sajnos csak a végét láttam a műsornak.
FVF
MEglesz az a közönség, hiszen a google-ban nagyon jó helyen jön ki rá a találat. Magam nagyon sok helyen reklámozom a fórumot, de ezek többsége szakmai előadás. Azért eléggé sok helyen engedik be adásba is, nem számítják reklámnak. Nemrégiben egy civilekről szóló könyvbe is beimádkoztam:)
Joooe
(Ariadne @ 2006 Feb 3, 10:14 AM) *

szerk: azért igyekszem leállni a smileykkal, csak úgy örülök, hogy végre tudom, hogy tegyem be őket. smile.gif

Most miért, tök jók biggrin.gif

A smileyzásról jut eszembe, olyan érzésem van nagyon túlzásba vittem itt a komolytalanodást. Biztos megrészegített a fórum, nem csak függőséget okoz. smile.gif Na szóval remélem nem megyek nagyon az idegeitekre, ennyire infantilis nem vagyok ám mint néha látszik. De kár is magyaráznom, a találkozón úgyis minden kiderül, le fogok bukni hogy mégis smile.gif
De felnövök egyszer, türelem!

(FVF @ 2006 Feb 3, 12:19 PM) *

MEglesz az a közönség, hiszen a google-ban nagyon jó helyen jön ki rá a találat. Magam nagyon sok helyen reklámozom a fórumot, de ezek többsége szakmai előadás. Azért eléggé sok helyen engedik be adásba is, nem számítják reklámnak. Nemrégiben egy civilekről szóló könyvbe is beimádkoztam:)

Az nagyon jó, éljen Máté!
(Most elkezdenék hullámozni, de épp megígértem, hogy megkomolyodom smile.gif )
toreki
(Joooe @ 2006 Feb 3, 01:57 PM) *
... a találkozón úgyis minden kiderül, le fogok bukni hogy mégis smile.gif
Hol és mikor? Nem írtatok rá választ privátban.

Köszi Jooe, megjött.
Captain Crash
Megjött? biggrin.gif Akkor nem vagy terhes clap2.gif
Joooe
Az élet apró örömei teehee.gif
ityam
akkor vegulis most szerdan lesz a talalkozo? amugy en ezen a heten szerdan dolgozok 9 ig, szal nyugati kornyekere negyed 10 fele erek el.
ityam
koszi megkaptam a valaszt. tobben ne irjatok mar smile.gif
Ariadne

Joooe
Ez a partizós nagyon jó!!! wink.gif

Ariadne
(Joooe @ 2006 Feb 8, 02:13 PM) *

Kólát iszik! biggrin.gif Végre egy nem alkoholizálós smiley...(Na nem mintha ellensége lennék a jónak, nem azért írtam.)
Joooe
Akkor nem mondom meg mi van a kólában biggrin.gif
Ariadne
(Joooe @ 2006 Feb 8, 02:22 PM) *

Akkor nem mondom meg mi van a kólában biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Látnád a barátomat - vegyész, de ez a felvilágosultság nem akadályozza meg abban, hogy kétliterenként fogyassza a cuccost. (Na jó, azért már igyekszik leállni vele.) A tömény szirup állítólag kifejezetten mérgező anyagnak minősül...

Pont kólát iszok most is éppen, szeretem! clap2.gif De a lighttal leálltam, az már sok a jóból - olvastam egy cikket az sg.hu-n, hogy az aszpartám rákot okoz kísérleti egerekben. Inkább vállalom a természetes, cukor általi halált, ha már választani lehet. ph34r.gif
Joooe
És még haza is értem... clap2.gif
Captain Crash
Örülök, hogy hazaértél smile.gif De annak is örülök, hogy ennyien ott voltunk, mert szerintem jó volt beszélgetni. Kár, hogy a liftező citrommag vs felszolgáló hölgy eseténél már nem voltatok ott... biggrin.gif De ezt majd az illetékesek elmesélik.
Joooe
Kíváncsian várom whistling1.gif

Máté nagyon jó volt a helyválasztás, finom italok voltak teehee.gif
Ariadne
Helló mindenki! Jó volt végre találkozni veletek! Csak így másnapra kicsit álmosságot okozott a dolog nálam sleeping.gif , de annyi baj legyen... tongue.gif tongue.gif tongue.gif

És örülök, Joooe, hogy nem lett belőled fogyasztóvédelmi Joooe jégszobor az állomáson - az esély megvolt rá... smile.gif
Pjotr
Nem meséltek szegény pórnépnek aki nem tudott ott lenni?
Joooe
Nos először is bangin.gif szegény pórnépnek mert nem volt ott.

Kb hasonlóak voltak az emberek mint amire számítottam, bár azért volt egy csavar a történetben, igaz Captain? biggrin.gif

A beszélgetés jó volt, már amikor szóhoz jutttunk, mert fogyvédes uraknak nagyon megeredt a nyelvük bangin.gif bangin.gif teehee.gif

Finomak voltak az italok, a hely kellemes volt.

Ja és Ariadne-t nem viheted Párizsba, én akaroom tongue.gif tongue.gif
Pjotr
Mi volt a csavar?
Araidnéért meg majd párbajozunk starwars.gif
Ariadne
Húha, azt megnézem! blush.gif tongue.gif Egyik kedvenc filmem a Lovagregény, tudjátok, olyan nagy izékkel küzdenek lovon... ("Do you wanna touch him?" - ha esetleg valaki látta angolul/feliratosan, ez nálunk szállóige lett biggrin.gif )
toreki
Meddig maradtatok?
Amikor elmentem sétáltunk egyet a párommal, aztán irány haza és 3/4 3ig dolgoztam. Alig vagyok fáradt.
Pjotr
(Ariadne @ 2006 Feb 9, 10:49 AM) *

Húha, azt megnézem! blush.gif tongue.gif Egyik kedvenc filmem a Lovagregény, tudjátok, olyan nagy izékkel küzdenek lovon... ("Do you wanna touch him?" - ha esetleg valaki látta angolul/feliratosan, ez nálunk szállóige lett biggrin.gif )

Én ezen a lovon megyek majd a harcba:
Brecht
(Joooe @ 2006 Feb 9, 10:29 AM) *

A beszélgetés jó volt, már amikor szóhoz jutttunk, mert fogyvédes uraknak nagyon megeredt a nyelvük bangin.gif bangin.gif teehee.gif

Sziasztok Mindenkinek!

Minkettőnk nevében elnézést kérek, ha túl sokat beszéltünk, remélem, nem volt túl haszontalan a mondandónk rolleyes.gif Legközelebb - mert bízom benne, lesz legközelebb - mégjobban odafigyelünk erre a körülményre... Bár nehéz lesz, sajnos a szóvivő megfertőződik egy idő után, és akkor is viszi a szót, amikor nem kéne...

Köszi Mindenkinek, aki ott volt, remélem azér' jól éreztétek magatokat.

Kathi Attila

PS: Mi is volt a "csavar", Jooe?
Csaba_20
Egy nagyon kedves volt kollégám mondta nekem aggódva, mikor megtudta hogy mennyi kólát iszom, hogy:

"Dehát ha ennyi kólát iszol, akkor meg fogsz halni!!!"

Én erre teljesen nyugodtan válaszoltam, hogy:

"Te is..."

A világ életében egészségesen élő embert ugyanúgy elüti a villamos, sőt a tapasztalatok azt mutatják, hogy előbb éri egyéb szerencsétlenség, mint társait. biggrin.gif
ityam
nah mivel meg nem szoltam hozza csak leirom en is a sablonszoveget:
szep volt jo volt, orulok hogy talalkoztunk. sok erdekes tortenetet hallottunk de nem eleget:) kicsit rovidnek tunt az ido, dehat ez van, ezt kell szeretni.
Joooe
(Brecht @ 2006 Feb 9, 12:34 PM) *

(Joooe @ 2006 Feb 9, 10:29 AM) *

Sziasztok Mindenkinek!

Minkettőnk nevében elnézést kérek, ha túl sokat beszéltünk, remélem, nem volt túl haszontalan a mondandónk rolleyes.gif Legközelebb - mert bízom benne, lesz legközelebb - mégjobban odafigyelünk erre a körülményre... Bár nehéz lesz, sajnos a szóvivő megfertőződik egy idő után, és akkor is viszi a szót, amikor nem kéne...

Köszi Mindenkinek, aki ott volt, remélem azér' jól éreztétek magatokat.

Kathi Attila

PS: Mi is volt a "csavar", Jooe?

Nem kell elnézést kérni, örültem a találkozásnak, ne vedd ám komolyan ha piszkálódok whistling1.gif
Én is remélem lesz legközelebb smile.gif

Szerk: ja a csavar az volt, hogy bizonyos emberekből 2-t láttam biggrin.gif

====================================================================

Pjotr: Lovam még nincs de cél érdekében mindent... Az említett film hőse is így kezdte, aztán meg... rolleyes.gif
Ariadne
(toreki @ 2006 Feb 9, 10:58 AM) *

Meddig maradtatok?
Amikor elmentem sétáltunk egyet a párommal, aztán irány haza és 3/4 3ig dolgoztam. Alig vagyok fáradt.

Irigyellek! Én nagyon fáradt vagyok, vagy legalábbis közepesen mindenképp ...

Pjotr: Szép lovacska. Tényleg a tiéd esetleg? Mondjuk nem harci mén külseje van, inkább olyan kedves fazonnak tűnik. biggrin.gif
Captain Crash
A filmet én egyszerüen csak Valagregénynek hívom...ha emlékeztek a végén a zárójelenetre... wink.gif
Ariadne
(Captain Crash @ 2006 Feb 9, 04:59 AM) *

a liftező citrommag vs felszolgáló hölgy eseténél már nem voltatok ott... biggrin.gif De ezt majd az illetékesek elmesélik.

blink.gif Mesélje, please, aki illetékes, már én sem voltam ott akkor, úgy éjfél után vagy mikor. Kíváncsi vagyok.
FVF
Észrevettem, hogy a szénsavas ásványvizemben a szelet citromból kijárt egy mag (sőt kettő) - amit eleve utálok, teában is túrkálok és halászok vagy 10 percet, mielőtt megiszom:) - amelyik azonban minekutána lesüllyedt a pohár fenekére, fel is emelkedett egy idő után onnan. Qvázi liftezett. A jelenség magyarázatára felkértem az éppen arrafelé sertepertélő szerencsétlen "rosszidőbenrosszhelyen" pincérlányt, aki azonban nem tudta megoldani a problémámat, egy ideig furcsán nézett rám, majd zavart mosollyal az arcán mondott valamit, aztán lendületesen távozott:)

Ja és én meg megittam azért a vizet (persze vigyáztam a magokra).
Captain Crash
Hogy pontosítsak, Attila beleivott, ezután kértél másikat. biggrin.gif (Persze nem azért, mert Attila beleivott, csak pont akkor kérted.)
FVF
Jogos, jogos:)
Ariadne
Azért nem irigyeltem szegény pincérlányokat - ha néznek tévét, biztos paráztak kicsit az állásuk miatt. Honnan tudhatták volna, hogy ez nem egy alig burkolt ellenőrzés... smile.gif
Joooe
Én 5 év egyetem alatt elég sokszor és sok kocsmában megfordultam (állítják egyesek, de ne higyjetek nekik...), ez volt az első alkalom hogy erőszakkal kezembe nyomták a blokkot laugh.gif

szerk: bár tény, hogy ez jobb hely volt, mint ahova általában szoktam járni.
(Ariadne: Vízmű, Nyugi, és más finomságok... nem ismerős? smile.gif )
Ariadne
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Főként JATE Klub párti voltam, de azért ismerem ezeket a helyeket is. Annyi év alatt, hajaj... tongue.gif És tényleg nem adtak sosem számlát. blink.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.