Captain Crash
2006.01.29, 17:30
Mikor megyünk sörözni? Ígérve volt, hogy január, azt még fórumot se kaptunk

Akkor most mi lesz?
Ilyen hidegben lehet inkább borozni, vagy pálinkázni kéne
Captain Crash
2006.01.29, 18:05
Fűtött helyiségbe kell menni, csak menjünk.
Captain Crash
2006.01.29, 20:03
Helyszín az legyen Budapest?
Pest, vagy Buda?
(Captain Crash @ 2006 Jan 29, 08:03 PM)

Helyszín az legyen Budapest?
Pest, vagy Buda?
Én a nyugati közelében preferálnám, onnan jön-megy a vonatom

De végül is majdnem mindegy. Menniy időt vesz ott igénybe az utazgatás helyben? vagy 10 éve nem voltam BP-n
Captain Crash
2006.01.29, 20:26
A Nyugati környékén van jó pár szórakozóhely, jó találkozóhely is. FVF-nek is csak fel kell szállnia a 4-6-os villamosra, mikor végez...
MIt szólnátok a jövő héthez? Elvben a hétközben a péntek kivételével jó. Van sportnapom is, de mex hétig avval is végzek. Én jobban örülnék a bornak, ha nem haragszotok. Kedves FŐNÖKÖM is igérte még múltkor a részvételét, ő inkább sörös, úgyhogy átmeneti megoldás kellene:)
De ha az időpontot megtaláljuk, ajánlok valamit, ha Ti ettől húzódoznátok:)
hat en nagyon nem illenek a tarsasagba mert se a sort se a bort nem szeretem. de a tomenyek johetnek:)
Szerintem azt mindenhol kapni:) Érdekes. Eddig a legtöbb tömény-vedelést mindig informatikus körökben tapasztaltam. Mi lehet ennek az alapja?

))
hat azt en nem tudhatom.en csak egy jelentektelen statisztikai adat vagyok. de en utalok minden alkoholt. es a sort meg a bort az sokaig kell inni. a tomenyet nem kell olyan sokaig
Csak ne általánosítsunk!

Bár így jobban belegondolok... áh inkább nem nyilatkozom
Várj ityam,várj. Mi beszélgetni mennénk, nem?

Akkor miért is baj, hogy a sör és a bor lassan rúgat be?
Captain Crash
2006.01.29, 23:10
"Azért romlott el a laptopja hölgyem/uram, mert állandóan hidegből meleg területre vitte és azonnal bekapcsolta..." , "Hát ennyi pénzért megoldhatták volna a párátlanítást is!"
Ezek után csodálkozik az ember az informatikusokon?

Amúgy nekem mindegy mi a pia, a lényeg szerintem is a beszélgetésen van, aki meg lerészegül, annak szerintem az is mindegy már, hogy hol van. Nekem egyébként jó a jövőhét bármely napja, a hétfő kivételével, de ha nagyon úgy jön be a holnapi nap mindenkinek, akkor én is megoldom.
azert mert utalok minden alkoholt. borzalmas ize van az osszesnek.es igy hosszan iszogatni a borzalmast sokkal rosszabb mint keves ideig.
Captain Crash
2006.01.29, 23:14
Általában lehet kapni üdítőket is, és senkit nem kötelezünk az alkoholfogyasztásra, max, majd megbírságoljuk, ha nem akarja magát jól érezni.
Nekem a jövő héten nem a legjobb. Péntek lenne jó, csütörtök is necces.
Első hét a félévből, nem tudok ellógni. Utána viszont nekem gyakorlatilag bármikor jó.
Naaa, nem kell védekezni, csak csipkelődős hangulatom van:)
Jó, lehet az azutáni hét is, itt beszéljük meg a napot, a többi szerintem maradjon privát megegyezés tárgya:) Legyen fenn a téma, aki jönni akar, az jöjjön.
Captain Crash
2006.01.29, 23:18
Részemről: jövőhét kedd-szerda-csütörtök este 7 után okés, helyszínen lehet billiárd is, de legalább olyan hely legyen ahol van pár ülőhely és olyan rész, ahol lehet beszélgetni is.

(febr.7-8 fejlesztői tanfolyamon leszek)
Én is utálok minden alkoholt, hősiesen pusztítom is. Nehéz küldetés, de kitartó vagyok.
Akkor jövő hét szerda (8-a, Aranka, Jutocsa napja) este 7 körül rendben? Helyszínről menjen privát. Majd javasolok, ha tetszik. Nekem az ülőlehetőség a fontos, meg hogy minőségi bort kapjak, többi mindegy:)
Nem tudom meddig gondoltatok italozni, de én nem 8-ig szoktam. A máv márpedig ilyen 20:15-ös utolsó vonattal szivat, szóval egyébként is kell nekem egy kis idő, valami szállást szervezni.

szerk: tetszik az időpont
nekem mondjuk a vonattal nem lenne bajom mert az ejfelkor is megy, de en jovohet kozepen pont dolgozok 9 ig. de utana vegulis meg betevedhetek, ha ugy alakul.
bar meglatom meg.nem biztos hogy en annyira szevesen latott vendeg lennek:)
Nem hiszem, hogy probléma lenne Veled:)
De mi a jó? Csütörtök jobb? Aznap én 7:30 előtt nem érnék oda, s akkor is csak csapzottan:)
Captain Crash
2006.01.29, 23:32
Na, akkor szavazzunk?

Szerda is jó, csütörtök is jó.
Máté: Ez nem tv szereplés lesz, úgy jössz, ahogy tudsz!
en szerda csutortok pentek dolgozok jovoheten. 9 ig. kb negyed ora a nyugatiba vagyok
bar lehet hogy 1 oraval hamarabb le tudok lepni ha meggyozom a kollegamat. multkor ugyis o akart lelepni korabban, csak az a baj hogy azt tegnap kaptam vissza tole es tegnap mar en is leleptem korabban.de majd legfeljebb legkozelebb en adom neki vissza

legalabb kevesebbet dolgozunk. este 8 utan ugyis folosleges 2 ember az uzletbe

de enhozzam ne igazodjatok. ha eppen mindenkinek jo csak nekem nem akkor nem tragedia.
Captain Crash
2006.01.29, 23:35
Utólag is lehet nyugodtan csatlakozni, ha meglesz a helyszín privátban, akkor nem fogunk kitagadni. Ha kell megadom a mobilom számát, aztán rámcsörögsz.
Pihentessük egy kicsit a szavazást az időpontról mert még van egy csomó ember aki nincs itt (Ariadne, Pjotr...)
Akkor maradhat a szerda? Ariadne válasza érdekelne még mindenképpen, neki nagyon megigértem:) Térjünk vissza erre holnap:) No de ne fél óra múlva:)
Captain Crash
2006.01.29, 23:39
Okés, nekem a szerda jó.
hey milyen udvariatlanok vagytok. mistralt nem is hivjatok.... ejnye bejnye.
Túl fogja élni

Mi is

Szerda azt hiszem nekem is jó, de akkor majd holnap véglegeljük.
Captain Crash
2006.01.30, 03:17
Akkor se kívánt találkozni személyesen, amikor sértegetett és mondtam, hogy személyesen biz' megteheti. Mellesleg úgy tudom nyaral valahol, legalábbis ilyesmi rémlik nekem.
Ariadne
2006.01.30, 09:51
Sziasztok!!!
Hétköznap este 7 után nekem is jó, gyakorlatilag bárhol Bp-en, csak ne külső kerület legyen...
És akkor most szerda végülis? Nekem jó, ha dobtok ide is egy üzenetet.

Jó nagyon ez az új társalgó, végre szabadon lehet offolgatni is egy kicsit! Köszi, admin! (vagy Joooe? - hű, most már jól kell viselkednem, szaporodott a moderátorok köre

)
szerk: nem hétköznap is jó, akkor szinte bármikor...
Szerda, tehát febr 8, igaz?
Bizony bizony jól viselkedj mert különben osztom a büntit

Gondolhatod mekkora szigor lesz itt

A terror elkezdődött
Ariadne
2006.01.30, 10:21
Jáááj, már rettegek is...

Viszont még mindig "törzsvendég" álnéven futsz - nem akarsz váltani esetleg? Vagy te leszel a titkos beépített modi?

Ha kiderült a hely, írjátok meg nekem is, please...
(Joooe @ 2006 Jan 30, 10:17 AM)

Szerda, tehát febr 8, igaz?
Bizony bizony jól viselkedj mert különben osztom a büntit

Gondolhatod mekkora szigor lesz itt

A terror elkezdődött

en azt hittem hogy a most szerdara gondolsz mert tegnap meg a jovohet szerda a most szerda volt.szal erted. amugy most jutott eszembe hogy valszeg jon uj emberke meg megy is aztan borul egy kicsit a beosztasunk szal meg nem tudom hogy mikor dolgozok. de azert meg lehet megyek.
Ariadne
2006.01.30, 11:47
Most ezt most én sem egészen értem, akkor végülis melyik szerda? És hol? Help, hilfe, aidez-moi... több nyelven nem tudom...
Jó, már kitaláltam, hova menjünk. Írok privátot.
Szerintem én sem vagyok moderátori kiírásban...

Rejtőzködünk.
Ariadne
2006.01.30, 11:54
(FVF @ 2006 Jan 30, 11:48 AM)

Jó, már kitaláltam, hova menjünk. Írok privátot.
Szerintem én sem vagyok moderátori kiírásban...

Rejtőzködünk.
Ráadásul Fogyasztóvédelmi Szóvívőként vagy feltüntetve - esetleg Szóvivőként jobban nézne ki...
Most akkor ki melyik szerdára gondolt?
Én a héten péntek előtt semmiképpen nem tudok menni. De ha nagyon összejön mindenkinek ez a szerda, legfeljebb mentek nélkülem, gondolom nem ez lesz az utolsó alkalom ha jól sikerül, akkor majd legközelebb...
Sajnos én messze lakok tőletek
Ariadne
2006.01.30, 18:02
(Pjotr @ 2006 Jan 30, 05:58 PM)

Sajnos én messze lakok tőletek

Valamit ki kellene találni... Egy hétvégi találkozót szervezni majd valamikor esetleg hétközbeni helyett? Vagy az sem oldaná meg a gondot? Pedig olyan jó lenne, ha el tudnál jönni, és sokat hallottunk már a barátnődről is...
Captain Crash
2006.01.31, 01:40
Ugyan! Ha ott lesz Ariadne ugysem viszem a barátnőmet, akkor hogyan tudnánk megbeszélni a Párizsi utat amit régóta tervezünk....
Én is jöhetek? Holnap szerda, vagy a jövőhét?
(Pjotr @ 2006 Jan 31, 08:26 AM)

Ugyan! Ha ott lesz Ariadne ugysem viszem a barátnőmet, akkor hogyan tudnánk megbeszélni a Párizsi utat amit régóta tervezünk....
Psszt Pojtr, még nem engedi el a barátja. Párizsba majd titokban kell szöktetni

(toreki @ 2006 Jan 31, 11:46 AM)

Én is jöhetek? Holnap szerda, vagy a jövőhét?
Huhh erre ki válaszoljon?
Szerintem miért is ne?
Ariadne
2006.01.31, 12:20
Ariadne
2006.01.31, 16:48
FVF lesz a rádióban ma!!! Nem is újságolta még, de lelepleztem!
FVF lesz ma a rádióban
Captain Crash
2006.01.31, 17:15

Éljen, hallgatjuk!
(Ariadne @ 2006 Jan 31, 04:48 PM)

Az a jó benne, hogy holnap le is lehet tölteni mp3 formátumban. Ma este (általában kedd este) nem érek rá, de eddig az ösze adást letöltöttem. Ezt sem fogom kihagyni.