Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Találkozók
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Társalgó
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Captain Crash
Mikor megyünk sörözni? Ígérve volt, hogy január, azt még fórumot se kaptunk biggrin.gif Akkor most mi lesz? rolleyes.gif
Joooe
Ilyen hidegben lehet inkább borozni, vagy pálinkázni kéne biggrin.gif biggrin.gif
Captain Crash
Fűtött helyiségbe kell menni, csak menjünk. cool.gif
Captain Crash
Helyszín az legyen Budapest? huh.gif
Pest, vagy Buda?
Joooe
(Captain Crash @ 2006 Jan 29, 08:03 PM) *
Helyszín az legyen Budapest? huh.gif
Pest, vagy Buda?

Én a nyugati közelében preferálnám, onnan jön-megy a vonatom biggrin.gif
De végül is majdnem mindegy. Menniy időt vesz ott igénybe az utazgatás helyben? vagy 10 éve nem voltam BP-n biggrin.gif
Captain Crash
A Nyugati környékén van jó pár szórakozóhely, jó találkozóhely is. FVF-nek is csak fel kell szállnia a 4-6-os villamosra, mikor végez... biggrin.gif
FVF
MIt szólnátok a jövő héthez? Elvben a hétközben a péntek kivételével jó. Van sportnapom is, de mex hétig avval is végzek. Én jobban örülnék a bornak, ha nem haragszotok. Kedves FŐNÖKÖM is igérte még múltkor a részvételét, ő inkább sörös, úgyhogy átmeneti megoldás kellene:)

De ha az időpontot megtaláljuk, ajánlok valamit, ha Ti ettől húzódoznátok:)
ityam
hat en nagyon nem illenek a tarsasagba mert se a sort se a bort nem szeretem. de a tomenyek johetnek:)
FVF
Szerintem azt mindenhol kapni:) Érdekes. Eddig a legtöbb tömény-vedelést mindig informatikus körökben tapasztaltam. Mi lehet ennek az alapja?smile.gif))
ityam
hat azt en nem tudhatom.en csak egy jelentektelen statisztikai adat vagyok. de en utalok minden alkoholt. es a sort meg a bort az sokaig kell inni. a tomenyet nem kell olyan sokaig smile.gif
Joooe
Csak ne általánosítsunk! biggrin.gif biggrin.gif
Bár így jobban belegondolok... áh inkább nem nyilatkozom biggrin.gif
FVF
Várj ityam,várj. Mi beszélgetni mennénk, nem?smile.gif Akkor miért is baj, hogy a sör és a bor lassan rúgat be?smile.gif
Captain Crash
"Azért romlott el a laptopja hölgyem/uram, mert állandóan hidegből meleg területre vitte és azonnal bekapcsolta..." , "Hát ennyi pénzért megoldhatták volna a párátlanítást is!"

Ezek után csodálkozik az ember az informatikusokon? biggrin.gif Amúgy nekem mindegy mi a pia, a lényeg szerintem is a beszélgetésen van, aki meg lerészegül, annak szerintem az is mindegy már, hogy hol van. Nekem egyébként jó a jövőhét bármely napja, a hétfő kivételével, de ha nagyon úgy jön be a holnapi nap mindenkinek, akkor én is megoldom.
ityam
azert mert utalok minden alkoholt. borzalmas ize van az osszesnek.es igy hosszan iszogatni a borzalmast sokkal rosszabb mint keves ideig. blink.gif
Captain Crash
Általában lehet kapni üdítőket is, és senkit nem kötelezünk az alkoholfogyasztásra, max, majd megbírságoljuk, ha nem akarja magát jól érezni. biggrin.gif
Joooe
Nekem a jövő héten nem a legjobb. Péntek lenne jó, csütörtök is necces.
Első hét a félévből, nem tudok ellógni. Utána viszont nekem gyakorlatilag bármikor jó.
FVF
Naaa, nem kell védekezni, csak csipkelődős hangulatom van:)

Jó, lehet az azutáni hét is, itt beszéljük meg a napot, a többi szerintem maradjon privát megegyezés tárgya:) Legyen fenn a téma, aki jönni akar, az jöjjön.
Captain Crash
Részemről: jövőhét kedd-szerda-csütörtök este 7 után okés, helyszínen lehet billiárd is, de legalább olyan hely legyen ahol van pár ülőhely és olyan rész, ahol lehet beszélgetni is. smile.gif (febr.7-8 fejlesztői tanfolyamon leszek)
Joooe
Én is utálok minden alkoholt, hősiesen pusztítom is. Nehéz küldetés, de kitartó vagyok. tongue.gif
FVF
Akkor jövő hét szerda (8-a, Aranka, Jutocsa napja) este 7 körül rendben? Helyszínről menjen privát. Majd javasolok, ha tetszik. Nekem az ülőlehetőség a fontos, meg hogy minőségi bort kapjak, többi mindegy:)
Joooe
Nem tudom meddig gondoltatok italozni, de én nem 8-ig szoktam. A máv márpedig ilyen 20:15-ös utolsó vonattal szivat, szóval egyébként is kell nekem egy kis idő, valami szállást szervezni. smile.gif

szerk: tetszik az időpont smile.gif
ityam
nekem mondjuk a vonattal nem lenne bajom mert az ejfelkor is megy, de en jovohet kozepen pont dolgozok 9 ig. de utana vegulis meg betevedhetek, ha ugy alakul.
bar meglatom meg.nem biztos hogy en annyira szevesen latott vendeg lennek:)
FVF
Nem hiszem, hogy probléma lenne Veled:)
De mi a jó? Csütörtök jobb? Aznap én 7:30 előtt nem érnék oda, s akkor is csak csapzottan:)
Captain Crash
Na, akkor szavazzunk? biggrin.gif Szerda is jó, csütörtök is jó.
Máté: Ez nem tv szereplés lesz, úgy jössz, ahogy tudsz! tongue.gif
ityam
en szerda csutortok pentek dolgozok jovoheten. 9 ig. kb negyed ora a nyugatiba vagyok
bar lehet hogy 1 oraval hamarabb le tudok lepni ha meggyozom a kollegamat. multkor ugyis o akart lelepni korabban, csak az a baj hogy azt tegnap kaptam vissza tole es tegnap mar en is leleptem korabban.de majd legfeljebb legkozelebb en adom neki vissza smile.gif legalabb kevesebbet dolgozunk. este 8 utan ugyis folosleges 2 ember az uzletbe smile.gif
de enhozzam ne igazodjatok. ha eppen mindenkinek jo csak nekem nem akkor nem tragedia.
Captain Crash
Utólag is lehet nyugodtan csatlakozni, ha meglesz a helyszín privátban, akkor nem fogunk kitagadni. Ha kell megadom a mobilom számát, aztán rámcsörögsz. smile.gif
Joooe
Pihentessük egy kicsit a szavazást az időpontról mert még van egy csomó ember aki nincs itt (Ariadne, Pjotr...)
FVF
Akkor maradhat a szerda? Ariadne válasza érdekelne még mindenképpen, neki nagyon megigértem:) Térjünk vissza erre holnap:) No de ne fél óra múlva:)
Captain Crash
Okés, nekem a szerda jó.
ityam
hey milyen udvariatlanok vagytok. mistralt nem is hivjatok.... ejnye bejnye.
Joooe
Túl fogja élni wink.gif
Mi is biggrin.gif

Szerda azt hiszem nekem is jó, de akkor majd holnap véglegeljük.
Captain Crash
Akkor se kívánt találkozni személyesen, amikor sértegetett és mondtam, hogy személyesen biz' megteheti. Mellesleg úgy tudom nyaral valahol, legalábbis ilyesmi rémlik nekem. biggrin.gif
Ariadne
Sziasztok!!!

Hétköznap este 7 után nekem is jó, gyakorlatilag bárhol Bp-en, csak ne külső kerület legyen... biggrin.gif

És akkor most szerda végülis? Nekem jó, ha dobtok ide is egy üzenetet. tongue.gif

Jó nagyon ez az új társalgó, végre szabadon lehet offolgatni is egy kicsit! Köszi, admin! (vagy Joooe? - hű, most már jól kell viselkednem, szaporodott a moderátorok köre unsure.gif )

szerk: nem hétköznap is jó, akkor szinte bármikor...
Joooe
Szerda, tehát febr 8, igaz?

laugh.gif
Bizony bizony jól viselkedj mert különben osztom a büntit biggrin.gif biggrin.gif Gondolhatod mekkora szigor lesz itt wink.gif A terror elkezdődött tongue.gif

Ariadne
Jáááj, már rettegek is... ohmy.gif blink.gif unsure.gif Viszont még mindig "törzsvendég" álnéven futsz - nem akarsz váltani esetleg? Vagy te leszel a titkos beépített modi? ph34r.gif

Ha kiderült a hely, írjátok meg nekem is, please...
ityam
(Joooe @ 2006 Jan 30, 10:17 AM) *

Szerda, tehát febr 8, igaz?

laugh.gif
Bizony bizony jól viselkedj mert különben osztom a büntit biggrin.gif biggrin.gif Gondolhatod mekkora szigor lesz itt wink.gif A terror elkezdődött tongue.gif

en azt hittem hogy a most szerdara gondolsz mert tegnap meg a jovohet szerda a most szerda volt.szal erted. amugy most jutott eszembe hogy valszeg jon uj emberke meg megy is aztan borul egy kicsit a beosztasunk szal meg nem tudom hogy mikor dolgozok. de azert meg lehet megyek.
Ariadne
Most ezt most én sem egészen értem, akkor végülis melyik szerda? És hol? Help, hilfe, aidez-moi... több nyelven nem tudom... unsure.gif
FVF
Jó, már kitaláltam, hova menjünk. Írok privátot.

Szerintem én sem vagyok moderátori kiírásban...smile.gif Rejtőzködünk.
Ariadne
(FVF @ 2006 Jan 30, 11:48 AM) *

Jó, már kitaláltam, hova menjünk. Írok privátot.

Szerintem én sem vagyok moderátori kiírásban...smile.gif Rejtőzködünk.

Ráadásul Fogyasztóvédelmi Szóvívőként vagy feltüntetve - esetleg Szóvivőként jobban nézne ki... wink.gif
Joooe
Most akkor ki melyik szerdára gondolt? huh.gif

Én a héten péntek előtt semmiképpen nem tudok menni. De ha nagyon összejön mindenkinek ez a szerda, legfeljebb mentek nélkülem, gondolom nem ez lesz az utolsó alkalom ha jól sikerül, akkor majd legközelebb... smile.gif
Pjotr
Sajnos én messze lakok tőletek wacko.gif huh.gif
Ariadne
(Pjotr @ 2006 Jan 30, 05:58 PM) *

Sajnos én messze lakok tőletek wacko.gif huh.gif

Valamit ki kellene találni... Egy hétvégi találkozót szervezni majd valamikor esetleg hétközbeni helyett? Vagy az sem oldaná meg a gondot? Pedig olyan jó lenne, ha el tudnál jönni, és sokat hallottunk már a barátnődről is... rolleyes.gif
Captain Crash
Én senkinek a hétvégéjét nem akarom feláldozni erre, mert az enyimet sem áldoznám fel szívesen. teehee.gif Ettől függetlenül amennyiben jól sikerül a találkozó, megszervezhetjük többször is. Pjotr-t nem tudná vki felhozni?

Kezeket a magasbaaaa! clap2.gif clap2.gif clap2.gif clap2.gif clap2.gif clap2.gif clap2.gif
Pjotr
Ugyan! Ha ott lesz Ariadne ugysem viszem a barátnőmet, akkor hogyan tudnánk megbeszélni a Párizsi utat amit régóta tervezünk.... biggrin.gif tongue.gif
toreki
Én is jöhetek? Holnap szerda, vagy a jövőhét?
Joooe
(Pjotr @ 2006 Jan 31, 08:26 AM) *
Ugyan! Ha ott lesz Ariadne ugysem viszem a barátnőmet, akkor hogyan tudnánk megbeszélni a Párizsi utat amit régóta tervezünk.... biggrin.gif tongue.gif

Psszt Pojtr, még nem engedi el a barátja. Párizsba majd titokban kell szöktetni bangin.gif

(toreki @ 2006 Jan 31, 11:46 AM) *
Én is jöhetek? Holnap szerda, vagy a jövőhét?

Huhh erre ki válaszoljon? ermm.gif
Szerintem miért is ne? smile.gif
Ariadne
(Pjotr @ 2006 Jan 31, 08:26 AM) *

blush.gif blush.gif blush.gif Öööö, végülis nem egy nagy közös össznépi fogyasztóvédelmi kirándulásban egyeztünk meg? shifty.gif Ahol Joooe szédíti majd a helyi fehérnépet? clap2.gif

szerk: smile.gif Aranyos ez az új bambán mosolygó smiley a három szál hajával... Viszont a virágot adó nincsen továbbra sem...
Ariadne
FVF lesz a rádióban ma!!! Nem is újságolta még, de lelepleztem! sorcerer.gif

FVF lesz ma a rádióban
Captain Crash
clap2.gif Éljen, hallgatjuk!
toreki
(Ariadne @ 2006 Jan 31, 04:48 PM) *

Az a jó benne, hogy holnap le is lehet tölteni mp3 formátumban. Ma este (általában kedd este) nem érek rá, de eddig az ösze adást letöltöttem. Ezt sem fogom kihagyni.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.