Az év végi hajtás után szerettem volna egy rövid családi kikapcsolódásra elutazni valamely jónevű magyarországi üdülőhelyre. Tisztázódott az anyagi helyzetem január közepére, így nem maradt más, mint végigolvasni a különböző helyek akciós ajánlatait, és választani. Ajánlatkérések után a szerintem legjobbat kiválasztva elmentünk egy két éjszakás kikapcsolódásra.
Az ajánlatkérésben szerepelt, hogy 3 kiskorú gyermekkel megyünk ( a korukat is pontosan meghatároztam, 9; 4; 4 hónap ). Az internetes oldalon ( egy jóhírű szállodalánc négycsillagos szállodaként is működő apartmanjáról van szó ) az ajánlatban a következő szerepel:
"A következő költségek merülnek fel, amennyiben a ********* foglalnak:
A csomagajánlat díja, az idegenforgalmi adó (240 Ft / fő / nap 18 és 70 év között).
Illetve még egy költségként felmerülhet, ha valamilyen plusz szolgáltatást vesznek igénybe a club területén, gondolok itt menüs ebédre, szolárium, teniszpálya stb.
A félreértések elkerülés érdekében leírnám Önnek a kérdéses csomagajánlat tartalmát és árát:
Aktív napok
2 éjszaka szállás, félpanzió bőséges büféreggelivel, egy romantikus, gyertyafényes vacsorával és egy háromfogásos, menüválasztásos vacsorával, egy frissítő, vérpezsdítő masszázs, aktív kikapcsolódás (opcionálisan 2 óra tenisz, vagy fél óra lovaglás vagy egynapos kerékpárbérlet), a szauna, pezsgőfürdő, gőzfürdő, fitness-terem, valamint a beltéri és (szezontól függően) a szabadtéri medence használata.
2006. január 7-április 14-ig: 22.900,- Ft / fő
Erre az ajánlatra a következő gyermekkedvezmények érvényesek: 6éves korig ingyenes, 6tól 12éves korig 50% kedvezményt tudunk Önnek adni.
Bízom abban, hogy ajánlatom megnyeri tetszésüket és vendégeinkként üdvözölhetjük Önöket."
Megérkezésünkkor közölték velünk,hogy a gyermeknek nem jár az opcionálisan választható szolgáltatás és a masszázs sem, a vacsoráknál fél adagot kapott a gyermek ( a kisebbiknek nem is terítettek ), viszont az pezsgőfürdőt egyáltalán, a beltéri medencét pedig 18h után nem használhatták gyermekek!
Ezekről semmi tájékoztatást nem adtak előzetesen pedig 3 emilváltás történt közöttünk.
Az internetes oldalon szerepel még egy 5%-os kedvezmény is, ha hétköznap veszi igénybe az ember, amit a fizetésnél egy az egyben elfelejtettek érvényesíteni.
Felháborodott levelemre a vezetőnő válaszolt, de nem bocsánatot kért a tévedésekért, hanem sajnálta, hogy nem a helyszínen vetettem jegyzőkönyvbe a kifogásaimat.
Ezzel végleg felbosszantott, így kíváncsi vagyok, hogy mit lehet lépni egy ílyen estben!
A válaszokat előre is köszönöm:
gadamo