Szóval: "Friss" hírem van. nem tudom, hogy ez a bejegyzés hol jelenik meg a lapon, mert természetesen ez a lap is eléggé kezelhetetlen!
DE! Azóta a per első fokon lezárult, és MEGNYERTEM! Nem fizettem nekik egy fillért sem, és a perköltségemet pedig ők kötelesek megfizetni.
megtaláltam ugyanis egy kollégámmal együtt azt a jogi megoldást, ami alapján bebizonyítottuk, hogy jogtalanul követelik ezeket az összegeket egy jogtalan eljárásban.
Persze, fellebbeztek, de csak nyugodtan:-))))
Látjátok, azért kell hozzá türelem, lassan négy év telt el, pereskedtek velem szívósan, aztán szívósan megszívták. De én ráérek, nem? Úgyse fizetek. És várom, hogy a Magyar Állam VÉGRE észrevegye, hogy ezek ezzel a trükkel minden évben milliárdokat visznek ki Svájcba. De ez senkit se érdekel. csak ha a fagyis szegény vagy a trafikos nem ad időben nyugtát.....
Na, fel a fejjel kedves Sorstársak, nem elveszett ügy, ha nem akarjátok, nem kell kifizetni a tévedéseteket, sőt...... Hadd pereljenek csak....Nyugi![
quote name='pantharei01' date='2008.12.07, 18:06' post='33640']
Szia, köszi, hogy válaszoltál, örülök neki.
Még nem jött meg az idézés, egyelőre ellentmondtam a fizetési meghagyásuknak.
Meglátjuk, mi lesz. Azt hiszem, nem járnak jól, ha kikezdenek velem, mert munkajogilag és társasági jogilag elég komoly problémáik lesznek:-)))))
Köszi, hogy esetleg segítesz, és ha eljön az ideje összedolgozunk, ha gondolod. A pénzedet pedig - tartozatlan követelésként - visszaszerezhetjük, úgy látom. (kár volt fizetned..., persze, szegény, nem tudhattad...)
Szóval, jelentkezem, ha indul a dolog, oké?
Addig is kellemes ünnepeket és Boldog Új Évet! Remélem, permenteset!:-)))
Ha engem nem perelnének (ami a mohóságukat ismerve, kizárt,), akkor a Tiedét megpróbálhatjuk önállóan is visszaszerezni.
Üdv.
[quote name='lazurdeak' post='33523' date='2008.11.27, 11:17']
[quote name='pantharei01' post='33516' date='2008.11.26, 17:16']
Sziasztok!
Végigolvastam!
Azért, mert én is hasonlóképpen szívok, csak még jobban, mert engem meg azzal tévesztettek meg Who is Who-ék (és már be is pereltek), hogy kerüljek be "titkos ajánlóm" ajánlására ebbe az "elit" könyvbe....
Persze, rájöttem a turpisságra, nem fizettem, be is pereltek. Elit.... Akárki bekerülhet, aki fizet...
Csakhogy!! Ügyvéd vagyok, úgyhogy elég nehéz dolguk lesz, remélem.
Rájöttem ugyanis, hogy ez nem is magyarországi cég, Magyarországon nincs semmilyen telephelyük vagy kirendeltségük, bejegyzett képviseletük...tehát szerintem jogellenesen házalnak, ami már inkább büntetőjogi kategória. Hozzám is egy román állampolgárságú ügynökhölgy jött nagy titokzatosan....
Tehát a csomagküldő szolgálat kategória nem igaz, a magyarországi gazdasági, és jogosulatlan adatgyűjtő, adatkezelő tevékenység bizonyított, és nem adóznak, okmányaik nem eredetiek, a szerződésen nincs eredeti aláírás, szóval....
Ha gondolod, vállalom az ügyed, ha még aktuális, nemtom hol tartasz, de engem felettébb bosszant, hogy ezek Magyarországon
[b]adózatlanul begyűjtenek kb. 10.000 embertől személyenként több, mint 100.000.-Ft-ot (ez egymilliárd!!!!!!!), + a könyveket megvevők (könyvárusi forgalomban nincs, könyvtáraknak nincs, tehát egy kamu), és még ők perelnek. De feljelentem őket száz helyen egyszerre, az biztos....
Mert őrjöngök, ha valakik ilyen pofátlanok.
Próbálnék csak meg én vagy Te (Ti!) Svájcban ilyet csinálni, már ülnénk a hűvösön....
[/quote]
Az én ügyem évekkel ezelőtt volt, lehet, hogy azóta változtak a viszonyok:
1. Én egy magyarországi címmel leveleztem, azt persze nem ellenőriztem, hogy áll-e mögöttük cég.
2. Nekem még "csak" 40.000 forint körüli összeget számoltak fel. Örömmel látom, hogy azóta ráébredtek, mennyivel nagyobb kincs az árujuk. (Bár én csak az "alap" változatot rendeltem meg, lehet, hogy a luxus kiadás már akkor is megvolt egy 100-as.)
A fórumozók tanácsára a pénzt végül befizettem, miután nem sikerült sehol "fogást találni" a bandán, és a hozzáértők egyértelműen azt írták, hogy elveszteném a pert. Annyit "sikerült" elérnem, hogy "büntetést" (behajtási költséget) nem kellett fizetnem.
"Természetesen" a kifizetett könyvet azóta sem kaptam meg (több, mint két éven keresztül), de ezen már nem csodálkozom. Mindig terveztem, hogy elkezdem követelni rajtuk, de valahogy elmaradt. Ha gondolod, előásom a dossziét és támadhatunk együtt. Mostanság éppen harcias kedvemben vagyok...
Bár némileg azért tisztelem is őket, azon kevesek közé tartoznak, akiknek sikerült átverniük az elmúlt években, és erre a fórumra is az ő pofátlanságuk révén találtam rá.
[/quote]
[/quote]
És még leírom ide vagy tízszer a nevüket, hogy aki gugliban keresi a segítséget vagy az ilyen disznó ügyeket, megtalálja!!!!!
WHO IS WHO
WHO IS WHO
Who is WHO
Who is who
Ki kicsoda
Who is Who Svájc
Who is Who Switzerland
Who is Who átverés
Who is Who adatgyűjtés
Who is who pereskedés
Who is who követelés
Szóval, hajrá, olvassátok, okuljatok és ne hagyjátok átverni magatokat!!!!
Keressétek meg itt a történetemet, és ez adjon erőt, ne féljetek, csak pereljenek, nem nyerhetnek!!!!
(pantharei01 @ 2008.11.26, 17:16)

Sziasztok!
Végigolvastam!
Azért, mert én is hasonlóképpen szívok, csak még jobban, mert engem meg azzal tévesztettek meg Who is Who-ék (és már be is pereltek), hogy kerüljek be "titkos ajánlóm" ajánlására ebbe az "elit" könyvbe....
Persze, rájöttem a turpisságra, nem fizettem, be is pereltek. Elit.... Akárki bekerülhet, aki fizet...
Csakhogy!! Ügyvéd vagyok, úgyhogy elég nehéz dolguk lesz, remélem.
Rájöttem ugyanis, hogy ez nem is magyarországi cég, Magyarországon nincs semmilyen telephelyük vagy kirendeltségük, bejegyzett képviseletük...tehát szerintem jogellenesen házalnak, ami már inkább büntetőjogi kategória. Hozzám is egy román állampolgárságú ügynökhölgy jött nagy titokzatosan....
Tehát a csomagküldő szolgálat kategória nem igaz, a magyarországi gazdasági, és jogosulatlan adatgyűjtő, adatkezelő tevékenység bizonyított, és nem adóznak, okmányaik nem eredetiek, a szerződésen nincs eredeti aláírás, szóval....
Ha gondolod, vállalom az ügyed, ha még aktuális, nemtom hol tartasz, de engem felettébb bosszant, hogy ezek Magyarországon [b]adózatlanul begyűjtenek kb. 10.000 embertől személyenként több, mint 100.000.-Ft-ot (ez egymilliárd!!!!!!!), + a könyveket megvevők (könyvárusi forgalomban nincs, könyvtáraknak nincs, tehát egy kamu), és még ők perelnek. De feljelentem őket száz helyen egyszerre, az biztos....
Mert őrjöngök, ha valakik ilyen pofátlanok.
Próbálnék csak meg én vagy Te (Ti!) Svájcban ilyet csinálni, már ülnénk a hűvösön....