Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Én Meg írót Szeretnék:)
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Társalgó
FVF
Régi pc-m a hugomnak adtam, a laptopon nincsen író, s nagyon kellene. Milyen külső író megoldást javasolnátok? Érdekel a csak cd, de a cd/dvd is. HA kereskedésben dolgozónak konkrét ajánlata van, azt is megköszönöm. Akár privátban.
Captain Crash
Mindenképpen USB 2.0 szabványú interface-szel rendelkezőt ajánlok. Konkrét terméknek majd utánanézek, ha addig más nem mond jobbat. Ugye van a laptopon USB csatlakoztatási lehetőség?
FVF
Van, van. Egy HP, de majd pontosan utánanézek, milyen. Sajnos nem fiatal, már 3 évesnél is több, de akkor csúcs volt:)
Joooe
Firewire esetleg?
toreki
Joooe, nem javaslom. Sajnos nem terjedt el annyira, hogy érdemes lenne. USB mindenkinek van, ha másik gépre kell rárakni, akkor sem lesz gond vele.
FVF
VAlami konkrétum, márka vagy tulajdonság, amivel rendelkeznie kell?
asdf
Kerdes akarsz-e ekkora osszeget beruhazni, vagy inkabb majd ugyis veszel egy laptopot kesobb /ha harom eves, ugyis rezeg mar a lec biggrin.gif /akar teljesitmeny -lassu, keves memoriaja van es horror osszeg boviteni- akar doglodik az akksija -szinten horror osszeg ujat venni/.
Amugy milyet akarsz? Szurkeimportos 1 ev garist, gyartoi 2 ev garist, gyartoi 1+1 ev garist, netan magyar hasznalatival rendelkezot? biggrin.gif
Amugy lg gsa2164-et kaphatsz ugy 19-ert, 21,2-ert ugyanezt /gsa 2166/csak lightscribe-osat, samsungot /se-w164-c szinten lightscribe/ 22.5 korul es asus-t 34-ert /0806T-D/ ezen van firewire is azert ennyi.
Tapasztalatom semmi ezugyben /gepbevaloban az lg-t nem istenitjuk tulzottan /es amugy mindketto lg-ben a gepbevalo talan 4163 meg 4164-es van egy kiegeszito elektronikaval/. De ha jol tudom kulso tap kell ezekhez, tehat a vonaton nem fogsz majd tudni firkalni vele, csak ha van 230V a kornyeken smile.gif De amugy a ket ev gari legyen az alapfeltetel szerintem smile.gif
Csaba_20
Külső rack és egy sima DVD író talán 20e Ft alatt is kijön. Igaz fogyasztásban talán nem veri az amúgy is külső írókat.
FVF
Nekem külső kellene, a gép még megyeget, bár tény, hogy lassú, aksi jó, van hozzá külső 80G winyó. Így most evvel elvegetálunk, elsősorban apárom házi munkájára kell, egyelőre elég. Van más költeni való. Így USB-s nekem jó, 2 év gar szerintem is kell, akkor mire szűkül az ajánlat?

Köszi minden eddigit:)

MIstral nem is ajánl semmit?smile.gif
Joooe
(FVF @ 2006.02.22, 15:31) *
elsősorban a párom házi munkájára kell

Mármint főzés, mosogatás, ... ? biggrin.gif Jó modern konyhátok lehet teehee.gif
asdf
(FVF @ 2006.02.22, 15:31) *

Így USB-s nekem jó, 2 év gar szerintem is kell, akkor mire szűkül az ajánlat?

Samsung -errol tenyleg de tenyleg semmi tapasztalatom, valahogy ez nalunk nem kerult be a boltba, nincs ott, ahova rendszeresen jarunk-, vagy a a csinald magad mozgalom jegyeben elintezed es veszel mondjuk egy nec3550-et, es egy 5.25-os kulso periferiahazat smile.gif. De azert jobb egyben venni szerintem wink.gif /egy helyre menni, egy helyen a gari es foleg csak egy termekre, nem kettore wink.gif/. Tehat en nem tudok voksolni, mert a samut nem ismerem, az lg-t viszont ha mas nincs, akkor legyen, de inkabb mas alapon javallom csak wink.gif De ket ev garival helyzetedben szinte mindegy, mert ugyis kikopik a laptop alola, utana kovetkezo notebooknak meg mar szeriatartozeka lesz a dvdiro.
Captain Crash
Mistral? 2 év múlva? Szerinted még lesz? biggrin.gif
FVF
OK, majd nézegetek konkrét ajánlatokat is, köszi a sok tájékoztatást, főleg asdf:) No persze a többieknek is.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.