Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Adsl Stress Test
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Vezetékes és mobil szolgáltatók
TheElf
A sávszélességet a szolgáltató átállította, 2 hétre, kísérleti jelleggel, előzetes értesítés alapján. Nos gyorsabb nem lett, ellenben instabilabb igen. Az ilyen teszt hogy számít bele a rendelkezésre állási időbe? Mert a packet loss miatt a net elérés gyakorlatilag használhatatlan, és várhatom míg mindent helyreállítanak. smile.gif
asdf
Esetleg hibabejelentesz, es kered h allitsak vissza szelsebesen, amit majd a szolgaltatod tovabbit a trekom fele?
TheElf
szolgáltató = t-com jelen esetben

Nincs hova továbbítson, ráadásul a visszaállítás időbe tellik ugye.

A fő kérdés, hogy a teljes teszt előre bejelentett "karbantartás" így a packet losst el kell fogadni, vagy hiba, amiből csak időben korlátozott mennyiség férne bele smile.gif
asdf
Igen, a tekom az egy alaphalozati szolgaltato, de itt is elovehetjuk a ki kivel all szerzodesben dolgot, mert adsl tekinteteben te a tekommal biztosan nem, hanem valamelyik ISP-vel smile.gif
Amugy mennyi a loss?
TheElf
Hogy mennyi a loss, az időben változik, volt olyan, hogy 60 perces átlagban elérte a 10%ot.

Ha megnézed, akkor a T-Com is árul ADSLt, rajta internet szolgáltatást, ilyenkor ADSL tekintetében a T-Commal vagy szerződésbe, de a szolgáltatűás jelentős részét ilyenkor is a T-Online nyújtja.

Mivel a családban van T-Com dolgozó, ezért a T-Comnak nem csak a mindenki számára elérhető díjcsomagjai, hanem a dolgozói kedvezményes csomagok is elérhetőek, ilyen előfizetésről is van szó.

Akik az ügyben bármit is javíthatnának a T-Com részéről, azok közül többet személyesen is ismerek... Biztos van elég bajuk ezzel a stress teszttel anélkül is, hogy én hívogatnám őket, csinálnék nekik plusz munkát. Viszont, ha másnál is lehet ilyen gond (tömegesen) és ez nem fér bele a beígért karbantartásba, akkor illene nekik jelezni a problémát.
asdf
A fene vigye el, csak oda kellett volna boknom zarojelben, hogy keves szamu kiveteltol eltekintve nem a tekommal lehetsz szerzodve, de mondtam minek, ugyse. Erre csak beleesel a kivetelbe biggrin.gif
TheElf
asdf: Azért a legtöbben tudják kitől jön a levél a stress testtől, kivel vannak szerződve, stb.

Megjegyzem felmentem polifórumra, ott ugye nem csak T-Onlines ügyfélnek segítenek, megmondtam, CSSZDK, kaptam levelet, stb. volt más potenciális ok a hibára, megmondták szerintük stress test, kit hívjak korrektül, ha a bejelentem a hibát biztos elintézik, ezért inkább elméleti a kérdés: Az ilyen az karbantartás, nem érdemes vele foglalkozni (Max, hogy legyen statisztika) vagy nem szabadna ilyenkor sem packet loss.
FVF
Szerintem kötbéres kérdés. Lapozgasd át az ÁSZF-et, erre én így most nem tudok válaszolni. Egyáltalán fennáll még a panasz?

Szóltam a hirközlési jogok fogyasztói képviselőjének, s igérte, kiegészíti a fórumot a szakértelmével:)
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.