Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Hibás GYÁRI DVD
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Egyéb
Henci Papa
A problémám a következő: Vásároltam egy DVD-t, a Macskafogót. A gyártó cég: DVD Video és Audio Kft. A lemez száma: DVD VA-001

A probléma az, hogy a film visszhangossá válik amikor eljut az éneklős részhez. E-mailben megkerestem a céget, de semmi válasz. A problémát az okozza, hogy Tatabányán vásároltam a lemezt az ottani Tesco áruházban, de alapvetően miskolci vagyok és jelenleg itt is dolgozom. A másik probléma az, hogy már nem rendelkezem a számlával (ki a fene gondolta, hogy egy gyári lemez ilyen rossz audio anyagot tartalmaz). Barátnőmnek VHS-en (az is eredeti) megvan és ott hibátlan az anyag.

Mit tehetek annak érdekében, hogy vagy a pénzemet visszakapjam, vagy egy megfelelő minőségű verziót kapjak ebből a filmből.

A levél amit írtam:

"Tisztelt DVD Video és Audio Kft.!

Néhány hónappal ezelőtt megvásároltam a Macskafogó c. filmet, melyet idő hiányában csak a minap tudtam megnézni. A problémám az lenne, hogy a filmben lévő 2 zeneszám (chapter 13 és a film végén) iszonyúan visszhangos és élvezhetetlen. Nincs szinkronban a zene az énekkel. Próbáltam számítógépen és házimozi rendszerrel egyaránt, az eredmény változatlan (más filmmel nincs probléma).

A kérdésem az lenne, hogy jelentkezett-e ez a probléma másnál is, valamint hogy mit tudok tenni az ügyben. A vásárlási számlával sajnos már nem rendelkezem, valamit a vásárlás a tatabányai Tesco üzletben történt és időközben visszakerültem Miskolcra.

Segítségüket előre is köszönöm.

Tisztelettel:"
FVF
Jogaid elvesztek, mivel a számlát nem tudod felmutatni. Így teljes mértékben a gyártóra, vagy a kereskedőre (ebben kevéssé reménykednék) vagy utalva. Szerintem jó utat választottál, de a sikerben nem reménykednék nagyon.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.