A hétvégén futam! Hát gondoltam legyen egy ilyen is
schcsabi
2006.03.10, 15:05
Hát nemtom.
Sumiék tavaj sem iparkodtak nagyon, de hátha majd az új ótó.
Viszont Kiminek nem sok hiányzott. Bár akkor Alonsónak drukkoltam.
Addig is : Hutyutyu. Hutyutyu-hutyutyu.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy idén a Ferrari is összekapja magát, és nagyon szoros lesz az egész
Kimi asszem hamarabb érne célba ha gyalog indulna, nem túl strapabíró az a merci
schcsabi
2006.03.10, 16:01
Hadd legyen csak szoros küzdelem !
Az túl unalmas volt, amikor néhány éve állandóan Sumi nyert...
schcsabi
2006.03.10, 19:14
(schcsabi @ 2006.03.10, 16:01)

HEHE ! Válaszolok magamnak.
Csak ketten vagyunk F1 rajongók ?
( vagy a többiek már hazaszaladtak, hogy elfoglalják a legjobb helyeket, és türelmetlenül várják a kezdést )
kaktusz
2006.03.10, 19:17
(schcsabi @ 2006.03.10, 19:14)

(schcsabi @ 2006.03.10, 16:01)

HEHE ! Válaszolok magamnak.
Csak ketten vagyunk F1 rajongók ?
( vagy a többiek már hazaszaladtak, hogy elfoglalják a legjobb helyeket, és türelmetlenül várják a kezdést )
Az F1 számomra a súgó, vagyis a help.

De eccer Isten biza leülök tévét is nézni... eccer majd...
Mondtam én, hogy Kimi gyalog induljon
(Joooe @ 2006.03.11, 12:25)

Van egy kedves hölgyismerősöm, aki ezért nagyon lassú tűzön sütne meg

Szerintem legyen izgalmas, de nem zavar, ha minden futamon kiesnek a ferrarik

Én Buttonnak szurkolok

Leginkább
Én tisztelem a zseniket. Így azt mondom: hajrá Schumi:)
Bár sok pénz ment el a Ferraritól, s a sikeresség nem tartható fenn végtelenül, ezért a VB biztos izgalmas lesz.
schcsabi
2006.03.11, 20:50
(Joooe @ 2006.03.11, 12:25)

Lehet, hogy jobb helyet ért volna el...
A Ferrariban biztos, hogy nem maradt benne a 10 hengeres motor ?
Biztos, de egyetlen versenyző van aki egyértelműen lenyilatkozta, hogy neki bizony a v8 előnyösebb. Ezen felül eddig a ferrari a gumik miatt jelentős hátrányban volt, de ilyen teljesítmény esetén a gumi most kisebb probléma a ferrarinak, stb. tehát nekik jól jött a szabályok változása. Ezen kívül nem tudjuk ki és milyen taktikán van, stb.
Mindezt egybevetve "kevés".
(crix @ 2006.03.11, 14:55)

Jujj nehogy bemutass neki
A gumiszabály módosítása is csökkentheti a ferrari lemaradását. Massa is jól nyomta, de azért az öreg kaptafaállú csak ott van még
Kicsit furák még az új csapatok, megváltozott dolgok.. a télen alig követtem a teszteket... biztos öregszem
"kaptafaállú":)))
Hát igen, 37 év.... nekem olyan, mintha tegnap nyerte volna első benettonos futamát.... Bár lehet, hogy én öregszem:)
na én leszek az első a versenyután?
hehe én lettem
de nincsenek riportok?
pedig kíváncsi lettem volna rá...
A lényeg: jó volt, izgi volt, nem nyert a ferrari, button és raikonen jó volt. majdnem tökéletes verseny...
izgis head to head jelentek voltak

(Joooe @ 2006.03.11, 21:07)

(crix @ 2006.03.11, 14:55)

Jujj nehogy bemutass neki
egyszer én is szivesen megismerkednék vele "közelebről"

szóval Joooe nyugi nem foglak
Jó meccs volt, most véletlen jót mondott a Palik

Izgalmas év lesz ez... Kiváncsi lennék a leggyorsabb körök táblázatára is, az is sokat mond majd.
Massa tetszett, vezetői hibának nézett ki amit csinált, de jó bevállalós, ebből még lehet valami.
Schumi vs. Alonso király volt, jobban tetszett volna fordított eredménnyel, dehát sport

Ja és Raikönnen is jól járt, hogy nem gyalog indult

Szerk: sok szerencsét a dologhoz crix
OFF
(Joooe @ 2006.03.12, 14:31)

Szerk: sok szerencsét a dologhoz crix

köszi, de esély mint 1 lábú sündisznó vs 2x8 sáv autópálya
ON
williams jó, mclaren jó, redbull jó, toro rosso jó, ferrari jó
toyota szar... rotfl ennyi pénzért gyalog megnyerem nekik
örülök az új csapatoknak de sajnálom a minardi nevét
Azért megerősíti, hogy kit - pontosabban kit nem - kedvevelsz, hogy a ferrarit csak a toro rosso mögött említetted a jók között
(Joooe @ 2006.03.12, 14:46)

Azért megerősíti, hogy kit - pontosabban kit nem - kedvevelsz, hogy a ferrarit csak a toro rosso mögött említetted a jók között

nem véletlenül

egyébként leginkább a kis csapatok kiugró teljesítményéért szurkolok legjobban, meg hogy ne a ferrari, és főleg ne a "kaptafaállú"
schcsabi
2006.03.12, 16:38
Azért az utolsó helyről feljönni a harmadikra .... már csak egy jó bringa kéne alá.
De elég izgalmas volt így első futamnak, csak így tovább.
Na most hogy Rosbergé a legyorsabb kör, élete első forma1-es futamán... köpni nyelni nem tudok... lehet lesz valami a gyerekből?

szerk: Azért schumi leggyorsabb körében verte a renaultokat és a merciket is, ez szép reményeket jelenthet
(Leggyorsabb körök)
(Joooe @ 2006.03.12, 17:02)

szerk: Azért schumi leggyorsabb körében verte a renaultokat és a merciket is, ez szép reményeket jelenthet

Erről mindig az jut eszembe. amikor a vesztes csapat szurkolói azt mondják a mi csapatunk jobban játszott. Erre pedig a nyertes a focit gólra játsszák.

bocsi

Félreértesz, természetesen most Alonso volt a jobb, ezt nem vitatom. Csak megjegyeztem, hogy arra utalnak a jelek, hogy a jövőben is számolni kell Schumival is, és feltűnően közel vannak egymáshoz a csapatok.
De azt a Rosberg kört akkor sem értem
Megint a technika döntött, bár szép volt. Ugyanis a kerékcserék második körében Alonso 7,4-et, míg Sch. 8,7-et volt benn. A visszajövetelt nézve ebben ennyi volt, mert amúgy egyik sem előzte versenyben a másikat...
schcsabi
2006.03.12, 21:02
(Joooe @ 2006.03.12, 20:13)

De azt a Rosberg kört akkor sem értem

Biztos begörcsölt a jobb lába a futam végefele ...
(FVF @ 2006.03.12, 20:58)

Megint a technika döntött, bár szép volt. Ugyanis a kerékcserék második körében Alonso 7,4-et, míg Sch. 8,7-et volt benn. A visszajövetelt nézve ebben ennyi volt, mert amúgy egyik sem előzte versenyben a másikat...
azért ez nem csak a vas
szerintem ezt nem lehet kiszámolni... ebben érzés van
nameg amit ott nyomultak... jó kis verseny volt... és nem a ferrari nyert

begörcsölt jobbláb
Jó reggelt

Furcsa volt nézni a ferraris szerelők ideges kapkodását, főleg amit Massanál csináltak. Tényleg nem mentek szépen a dolgok. Túl sok volt a szieszta a télen?
schcsabi
2006.03.13, 09:07
Azért én szivesen belehallgattam volna a Ferrari Team-rádiojába, mikor Alonso bevágott elé...
Bár ez lehet, hogy megfordult a közvetitők fejében is, csak élőben marha nehéz kifütyülni bizonyos szavakat...
Joooe ! Mennyi smiley-val iszod a kávét ?
Lásd a Fisichella féle fucking shit ha jól értettem, de elég gyorsan elvették adásból
(Joooe @ 2006.03.13, 09:18)

Lásd a Fisichella féle fucking shit ha jól értettem, de elég gyorsan elvették adásból

Én is annak értettem... Vicces volt
KV
Nekem is tetszett az evadnyito futam. tavalyihoz kepest tobb elozes volt es remeljuk tobb is lesz ezen a heten is. En Raikkonennek szurkolok. mar megerdemelne igazan a vb cimet. nagyon jol megy csak a technika nem tokeletes alatta. remeljuk a motort azt rendbekaptak, hogy ne fustoljon el ugy mint tavaly, es remeljuk a kerek sem fog leesni minden hetvegen

a szavazas szoros. csak fura hogy alonso nem kapott meg egy szavit sem.
Jujj a mi szavazásunkban is hogy fejött Raikkönen... hajrá Schumi
(Joooe @ 2006.03.14, 14:24)

Jujj a mi szavazásunkban is hogy fejött Raikkönen... hajrá Schumi

nézd meg most... szerinted ki volt?
Na és ez ki volt? Modi powaaaaaaaaaaaaa
(Joooe @ 2006.03.14, 14:39)

Na és ez ki volt? Modi powaaaaaaaaaaaaa

cheater
Visszaállítottam naa, csak a drámai hatás kedvéért volt
schcsabi
2006.03.14, 15:05
(Joooe @ 2006.03.14, 15:01)

Visszaállítottam naa, csak a drámai hatás kedvéért volt

mondjuk szerintem nem erről kéne szólni a szavazásnak... legyen inkább ki kinek szurkol
megbeszéljük
schcsabi
2006.03.14, 15:51
De azért érdekes, hogy a tavaji-évad ( meg az idei eddigi összes futam ) győztesére senki sem voksol.
Szegény, ha tudná, biztos nagyon-nagyon szomoru lenne.
http://index.hu/sport/forma1/benzin0314/valaki nagyon magyarázza a bizonyítványt...
Én is pont hoztam linkelni. Nem láttam, hogy ezt a kérdést a Ferrari hozta volna fel... Lehet, hogy tényleg van benne valami? Végülis én is hasonlót mondtam:)
De lesz még fordítva is.
schcsabi
2006.03.14, 18:20
Ha csak tényleg ezen múlott volna, egy olyan pilóta, mint Sumi, azt a néhány kilót rutinból kiizzadja .
schcsabi: Ahhoz, hogy egy ilyen verseny eldőljön sok tényező játszik közre, beleértve azt is amiről a nyilatkozat szól, de beleértve schumi hibáját, a tényt, hogy a ferrari csapat kevésbé edzett kerékcsere, stb. ügyben mint korábban (tavalyi év), hogy nem tudták jól kiszámolni, ki milyen taktikán lesz, mert nem sok jó információjuk volt (ez év közben változik), hogy a pálya olyan amilyen... Ezek közül sokmindent meg kellett oldani, ez az apró különbség volt az ami külső tényező és utolsó utáni csepp a pohárban
schcsabi
2006.03.14, 21:27
TheElf : azért ennyire nem kellett volna komolyan venni a hozzászólásomat.
Valami jó Forma-1 szimulátort nem ismertek? Én a Geoff Crammond féle GP sorozat (GP2, GP3, GP4,... az első nekem kimaradt) lelkes híve voltam

De a GP4-et már régóta nem frissítik, még külsős átalakítások is alig vannak hozzá, ráadásul a kormányommal is szarakszik...
schcsabi
2006.03.17, 11:19
(Joooe @ 2006.03.17, 08:14)

Valami jó Forma-1 szimulátort nem ismertek? Én a Geoff Crammond féle GP sorozat (GP2, GP3, GP4,... az első nekem kimaradt) lelkes híve voltam

De a GP4-et már régóta nem frissítik, még külsős átalakítások is alig vannak hozzá, ráadásul a kormányommal is szarakszik...
Ezt ismered ? :
link
Van piros ótó is ! Ferraripiros !
A leg-tuti-tuti-tuti-tutibb.
Egyébként a F1-es progikat tényleg nem nagyon fejlesztik. Rallyt igen - munnyuk asse rossz..
Piros és szintén olasz származású, szinte már ferrari

Tuttti.
OFF. Vezettem már kispolákot, haláli, kormány a térdek között, kezem lábam alig tud mozogni, szélesebb cipőben nagyon nehéz külön nyomni a féket meg a gázt, és az egésznek olyan vészjósló száguldó kartondoboz feelingje van

Rallysban mit szeretsz? Colin Mcraevel nyomultam régen, kicsit gyufásdoboz fizikásnak tűnik....
OFF
Offolunk offolunk?
ON
nécsak nem lett flém a bizonyítványos hozzászólásomból... hiába szólom le burkoltan
Lesz ez még fordítva is
schcsabi
2006.03.17, 12:11
(Joooe @ 2006.03.17, 11:25)

Rallysban mit szeretsz? Colin Mcraevel nyomultam régen, kicsit gyufásdoboz fizikásnak tűnik....
Colin Mcrae újabbjaival mentem néhány kört, kicsit fura volt hogy a legkisebb bokron is felakadt ( mintha betonfalnak ment volna.. ) , de nem igazán vagyok autós-üldözös fanclub tag.
UFF
kb 3 évig nyüztem kis piros PF126-ot, szép volt, jó volt, városban "ideális"
ON
Lassan lehet törölgetni a port a TV-ről ( jön a hétvégi futam ) .
Joooe : jobb híján ülj a TV-elé egy piros fazékfedővel