Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Forma-1 2006
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Társalgó
1, 2, 3
Joooe
A hétvégén futam! Hát gondoltam legyen egy ilyen is sorcerer.gif
schcsabi
Hát nemtom.

Sumiék tavaj sem iparkodtak nagyon, de hátha majd az új ótó.
Viszont Kiminek nem sok hiányzott. Bár akkor Alonsónak drukkoltam.

Addig is : Hutyutyu. Hutyutyu-hutyutyu.
Joooe
Nekem van egy olyan érzésem, hogy idén a Ferrari is összekapja magát, és nagyon szoros lesz az egész rolleyes.gif

Kimi asszem hamarabb érne célba ha gyalog indulna, nem túl strapabíró az a merci rolleyes.gif
schcsabi
Hadd legyen csak szoros küzdelem !

Az túl unalmas volt, amikor néhány éve állandóan Sumi nyert...
schcsabi
(schcsabi @ 2006.03.10, 16:01) *

HEHE ! Válaszolok magamnak.

Csak ketten vagyunk F1 rajongók ?

( vagy a többiek már hazaszaladtak, hogy elfoglalják a legjobb helyeket, és türelmetlenül várják a kezdést )
kaktusz
(schcsabi @ 2006.03.10, 19:14) *

(schcsabi @ 2006.03.10, 16:01) *

HEHE ! Válaszolok magamnak.

Csak ketten vagyunk F1 rajongók ?

( vagy a többiek már hazaszaladtak, hogy elfoglalják a legjobb helyeket, és türelmetlenül várják a kezdést )

Az F1 számomra a súgó, vagyis a help. biggrin.gif
De eccer Isten biza leülök tévét is nézni... eccer majd... smile.gif
Joooe
Mondtam én, hogy Kimi gyalog induljon shifty.gif
crix
(Joooe @ 2006.03.11, 12:25) *

Van egy kedves hölgyismerősöm, aki ezért nagyon lassú tűzön sütne meg smile.gif
Szerintem legyen izgalmas, de nem zavar, ha minden futamon kiesnek a ferrarik wink.gif
Én Buttonnak szurkolok smile.gif Leginkább
FVF
Én tisztelem a zseniket. Így azt mondom: hajrá Schumi:)

Bár sok pénz ment el a Ferraritól, s a sikeresség nem tartható fenn végtelenül, ezért a VB biztos izgalmas lesz.
schcsabi
(Joooe @ 2006.03.11, 12:25) *

Lehet, hogy jobb helyet ért volna el...
A Ferrariban biztos, hogy nem maradt benne a 10 hengeres motor ? biggrin.gif
TheElf
Biztos, de egyetlen versenyző van aki egyértelműen lenyilatkozta, hogy neki bizony a v8 előnyösebb. Ezen felül eddig a ferrari a gumik miatt jelentős hátrányban volt, de ilyen teljesítmény esetén a gumi most kisebb probléma a ferrarinak, stb. tehát nekik jól jött a szabályok változása. Ezen kívül nem tudjuk ki és milyen taktikán van, stb.

Mindezt egybevetve "kevés".
Joooe
(crix @ 2006.03.11, 14:55) *

Jujj nehogy bemutass neki ph34r.gif

A gumiszabály módosítása is csökkentheti a ferrari lemaradását. Massa is jól nyomta, de azért az öreg kaptafaállú csak ott van még rolleyes.gif

Kicsit furák még az új csapatok, megváltozott dolgok.. a télen alig követtem a teszteket... biztos öregszem biggrin.gif
FVF
"kaptafaállú":)))

Hát igen, 37 év.... nekem olyan, mintha tegnap nyerte volna első benettonos futamát.... Bár lehet, hogy én öregszem:)
crix
na én leszek az első a versenyután?

hehe én lettem
de nincsenek riportok?
pedig kíváncsi lettem volna rá...
A lényeg: jó volt, izgi volt, nem nyert a ferrari, button és raikonen jó volt. majdnem tökéletes verseny...
izgis head to head jelentek voltak wink.gif

(Joooe @ 2006.03.11, 21:07) *

(crix @ 2006.03.11, 14:55) *

Jujj nehogy bemutass neki ph34r.gif

egyszer én is szivesen megismerkednék vele "közelebről" wink.gif
szóval Joooe nyugi nem foglak
Joooe
Jó meccs volt, most véletlen jót mondott a Palik smile.gif Izgalmas év lesz ez... Kiváncsi lennék a leggyorsabb körök táblázatára is, az is sokat mond majd.

Massa tetszett, vezetői hibának nézett ki amit csinált, de jó bevállalós, ebből még lehet valami.

Schumi vs. Alonso király volt, jobban tetszett volna fordított eredménnyel, dehát sport smile.gif

Ja és Raikönnen is jól járt, hogy nem gyalog indult laugh.gif

Szerk: sok szerencsét a dologhoz crix clover.gif smile.gif
crix
OFF

(Joooe @ 2006.03.12, 14:31) *

Szerk: sok szerencsét a dologhoz crix clover.gif smile.gif

köszi, de esély mint 1 lábú sündisznó vs 2x8 sáv autópálya

ON

williams jó, mclaren jó, redbull jó, toro rosso jó, ferrari jó
toyota szar... rotfl ennyi pénzért gyalog megnyerem nekik

örülök az új csapatoknak de sajnálom a minardi nevét smile.gif
Joooe
Azért megerősíti, hogy kit - pontosabban kit nem - kedvevelsz, hogy a ferrarit csak a toro rosso mögött említetted a jók között biggrin.gif
crix
(Joooe @ 2006.03.12, 14:46) *

Azért megerősíti, hogy kit - pontosabban kit nem - kedvevelsz, hogy a ferrarit csak a toro rosso mögött említetted a jók között biggrin.gif

nem véletlenül biggrin.gif
egyébként leginkább a kis csapatok kiugró teljesítményéért szurkolok legjobban, meg hogy ne a ferrari, és főleg ne a "kaptafaállú"
schcsabi
Azért az utolsó helyről feljönni a harmadikra .... már csak egy jó bringa kéne alá.
De elég izgalmas volt így első futamnak, csak így tovább.
Joooe
Na most hogy Rosbergé a legyorsabb kör, élete első forma1-es futamán... köpni nyelni nem tudok... lehet lesz valami a gyerekből? ermm.gif

szerk: Azért schumi leggyorsabb körében verte a renaultokat és a merciket is, ez szép reményeket jelenthet rolleyes.gif

(Leggyorsabb körök)
crix
(Joooe @ 2006.03.12, 17:02) *

szerk: Azért schumi leggyorsabb körében verte a renaultokat és a merciket is, ez szép reményeket jelenthet rolleyes.gif

Erről mindig az jut eszembe. amikor a vesztes csapat szurkolói azt mondják a mi csapatunk jobban játszott. Erre pedig a nyertes a focit gólra játsszák. tongue.gif
bocsi biggrin.gif
Joooe
biggrin.gif

Félreértesz, természetesen most Alonso volt a jobb, ezt nem vitatom. Csak megjegyeztem, hogy arra utalnak a jelek, hogy a jövőben is számolni kell Schumival is, és feltűnően közel vannak egymáshoz a csapatok.

De azt a Rosberg kört akkor sem értem huh.gif
FVF
Megint a technika döntött, bár szép volt. Ugyanis a kerékcserék második körében Alonso 7,4-et, míg Sch. 8,7-et volt benn. A visszajövetelt nézve ebben ennyi volt, mert amúgy egyik sem előzte versenyben a másikat...
schcsabi
(Joooe @ 2006.03.12, 20:13) *

De azt a Rosberg kört akkor sem értem huh.gif

Biztos begörcsölt a jobb lába a futam végefele ... biggrin.gif
crix
(FVF @ 2006.03.12, 20:58) *

Megint a technika döntött, bár szép volt. Ugyanis a kerékcserék második körében Alonso 7,4-et, míg Sch. 8,7-et volt benn. A visszajövetelt nézve ebben ennyi volt, mert amúgy egyik sem előzte versenyben a másikat...

azért ez nem csak a vas
szerintem ezt nem lehet kiszámolni... ebben érzés van
nameg amit ott nyomultak... jó kis verseny volt... és nem a ferrari nyert smile.gif

begörcsölt jobbláb biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Joooe
Jó reggelt

Furcsa volt nézni a ferraris szerelők ideges kapkodását, főleg amit Massanál csináltak. Tényleg nem mentek szépen a dolgok. Túl sok volt a szieszta a télen? biggrin.gif
schcsabi
Azért én szivesen belehallgattam volna a Ferrari Team-rádiojába, mikor Alonso bevágott elé...
Bár ez lehet, hogy megfordult a közvetitők fejében is, csak élőben marha nehéz kifütyülni bizonyos szavakat... laugh.gif

Joooe ! Mennyi smiley-val iszod a kávét ?
Joooe
Lásd a Fisichella féle fucking shit ha jól értettem, de elég gyorsan elvették adásból biggrin.gif
crix
(Joooe @ 2006.03.13, 09:18) *

Lásd a Fisichella féle fucking shit ha jól értettem, de elég gyorsan elvették adásból biggrin.gif

Én is annak értettem... Vicces volt
KV biggrin.gif
ityam
Nekem is tetszett az evadnyito futam. tavalyihoz kepest tobb elozes volt es remeljuk tobb is lesz ezen a heten is. En Raikkonennek szurkolok. mar megerdemelne igazan a vb cimet. nagyon jol megy csak a technika nem tokeletes alatta. remeljuk a motort azt rendbekaptak, hogy ne fustoljon el ugy mint tavaly, es remeljuk a kerek sem fog leesni minden hetvegen biggrin.gif
a szavazas szoros. csak fura hogy alonso nem kapott meg egy szavit sem.
Joooe
Jujj a mi szavazásunkban is hogy fejött Raikkönen... hajrá Schumi biggrin.gif
crix
(Joooe @ 2006.03.14, 14:24) *

Jujj a mi szavazásunkban is hogy fejött Raikkönen... hajrá Schumi biggrin.gif

nézd meg most... szerinted ki volt? wink.gif
Joooe
Na és ez ki volt? Modi powaaaaaaaaaaaaa wink.gif biggrin.gif
crix
(Joooe @ 2006.03.14, 14:39) *

Na és ez ki volt? Modi powaaaaaaaaaaaaa wink.gif biggrin.gif

cheater crybaby.gif
Joooe
Visszaállítottam naa, csak a drámai hatás kedvéért volt biggrin.gif
schcsabi
crix
(Joooe @ 2006.03.14, 15:01) *

Visszaállítottam naa, csak a drámai hatás kedvéért volt biggrin.gif

mondjuk szerintem nem erről kéne szólni a szavazásnak... legyen inkább ki kinek szurkol
Joooe
megbeszéljük smile.gif
schcsabi
De azért érdekes, hogy a tavaji-évad ( meg az idei eddigi összes futam ) győztesére senki sem voksol.
Szegény, ha tudná, biztos nagyon-nagyon szomoru lenne.
crix
http://index.hu/sport/forma1/benzin0314/

valaki nagyon magyarázza a bizonyítványt...
FVF
Én is pont hoztam linkelni. Nem láttam, hogy ezt a kérdést a Ferrari hozta volna fel... Lehet, hogy tényleg van benne valami? Végülis én is hasonlót mondtam:)

De lesz még fordítva is.
schcsabi
Ha csak tényleg ezen múlott volna, egy olyan pilóta, mint Sumi, azt a néhány kilót rutinból kiizzadja . smile.gif
TheElf
schcsabi: Ahhoz, hogy egy ilyen verseny eldőljön sok tényező játszik közre, beleértve azt is amiről a nyilatkozat szól, de beleértve schumi hibáját, a tényt, hogy a ferrari csapat kevésbé edzett kerékcsere, stb. ügyben mint korábban (tavalyi év), hogy nem tudták jól kiszámolni, ki milyen taktikán lesz, mert nem sok jó információjuk volt (ez év közben változik), hogy a pálya olyan amilyen... Ezek közül sokmindent meg kellett oldani, ez az apró különbség volt az ami külső tényező és utolsó utáni csepp a pohárban smile.gif
schcsabi
TheElf : azért ennyire nem kellett volna komolyan venni a hozzászólásomat.

Joooe
Valami jó Forma-1 szimulátort nem ismertek? Én a Geoff Crammond féle GP sorozat (GP2, GP3, GP4,... az első nekem kimaradt) lelkes híve voltam wub.gif De a GP4-et már régóta nem frissítik, még külsős átalakítások is alig vannak hozzá, ráadásul a kormányommal is szarakszik...
schcsabi
(Joooe @ 2006.03.17, 08:14) *

Valami jó Forma-1 szimulátort nem ismertek? Én a Geoff Crammond féle GP sorozat (GP2, GP3, GP4,... az első nekem kimaradt) lelkes híve voltam wub.gif De a GP4-et már régóta nem frissítik, még külsős átalakítások is alig vannak hozzá, ráadásul a kormányommal is szarakszik...

Ezt ismered ? : link biggrin.gif
Van piros ótó is ! Ferraripiros !
A leg-tuti-tuti-tuti-tutibb.

Egyébként a F1-es progikat tényleg nem nagyon fejlesztik. Rallyt igen - munnyuk asse rossz..
Joooe
Piros és szintén olasz származású, szinte már ferrari biggrin.gif
Tuttti.

OFF. Vezettem már kispolákot, haláli, kormány a térdek között, kezem lábam alig tud mozogni, szélesebb cipőben nagyon nehéz külön nyomni a féket meg a gázt, és az egésznek olyan vészjósló száguldó kartondoboz feelingje van biggrin.gif

Rallysban mit szeretsz? Colin Mcraevel nyomultam régen, kicsit gyufásdoboz fizikásnak tűnik....
crix
OFF

Offolunk offolunk?

ON

nécsak nem lett flém a bizonyítványos hozzászólásomból... hiába szólom le burkoltan smile.gif
Joooe
Lesz ez még fordítva is devil.gif
schcsabi
(Joooe @ 2006.03.17, 11:25) *

Rallysban mit szeretsz? Colin Mcraevel nyomultam régen, kicsit gyufásdoboz fizikásnak tűnik....

Colin Mcrae újabbjaival mentem néhány kört, kicsit fura volt hogy a legkisebb bokron is felakadt ( mintha betonfalnak ment volna.. ) , de nem igazán vagyok autós-üldözös fanclub tag.

UFF
kb 3 évig nyüztem kis piros PF126-ot, szép volt, jó volt, városban "ideális"
ON

Lassan lehet törölgetni a port a TV-ről ( jön a hétvégi futam ) .
Joooe : jobb híján ülj a TV-elé egy piros fazékfedővel biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.