Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Forma-1 2006
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Társalgó
1, 2, 3
crix
edzés jó
hajrá williams-ek hajrá button és raikonen
nembaj ha a ferrarik kiesnek
utálok korán kelni
schcsabi
Hát nem tom ki hogy van vele, de a régi időmérő nekem jobban teccett. Annál szerintem egyértelmübb volt : mész egy karikát, oszt annyi. A végén még lehetett is izgulni, de ennél....a közepén szunyáltam is vagy húsz percet, a legvégén meg megnéztem az összesítést. De a futam hátha olyan izgalmas lessz, mint a múltheti.
Joooe
Gáz ez az időmérő. Már komolyan lehet az lesz a következő, hogy a versenyt is 5 részletben futják, hogy lehessen reklámszünet laugh.gif
Én leginkább a régi rendszert szeretném, fix idő, fix körszám, mindenki akkor megy ki amikor akar, utána lehet módosítani a kocsin, tankolni stb. Az izgalmas volt, az időmérő akkor egy külön kis verseny volt, nem az volt, hogy találgatni, hogy ki hogyan taktikázik, hanem minden csapat a maximumot hozta az időmérőn. Aztán külön trükkös dolog volt, hogy mennyit tankolnak a versenyre.
ityam
ez az idomero mondjuk jo lenne ha nem lenne ez a benzines mizeria az uccso szektorban. mert sajna emiatt gaz az uccso resze. de ezt mindenki elismeri, szal remeljuk hamarosan megvaltoztatjak ezt a reszet az idomeronek.

a versenyre kiterve:gratula a renaultnak. nagyon sajnaltam hogy akinek szurkolok az az elso korben kiesett sad.gif
remeljuk kov versenyen friss motorral alaznak a mclarenek, foleg kimi.

crix
azt bizti, hogy a klasszikus "külön verseny" időmérő volt a legjobb, de szerintem a tavalyi baromi unalmas volt.
verseny jó volt, de kimi ...
hajrá buttonmég mindig senki nem szavazott alonsora... pedig már eléggé vezet:)
ityam
mondjuk szerintem a tavalyi idomero sem volt annyira rossz. az tetszett hogy csak egy lehetosege van egy embernek, igy akik jobban tudnak oszpontositani egy korre azok jobb helyrol indulhatnak mint akinek csak neha becsuszik egy jo kor.
crix
(ityam @ 2006.03.20, 08:11) *

mondjuk szerintem a tavalyi idomero sem volt annyira rossz. az tetszett hogy csak egy lehetosege van egy embernek, igy akik jobban tudnak oszpontositani egy korre azok jobb helyrol indulhatnak mint akinek csak neha becsuszik egy jo kor.

Hát bődületesen nagyokat aludtam rajta.
Egyébként ez nem olyan bonyolult, csak elmagyarázni nem tudja szegény Palik. Meg nem is akarja, igazából, mert nem nézi ki a népből, hogy értené. Amin nem is csodálkozom crybaby.gif
schcsabi
Csak, hogy kibírjuk ezt a hétvégét :

Palik Laci aranyköpései közül egy pár:

1."Mansell most lazít egy kicsit, kényelmesen autózik. Nem, nincs igazam. Egy újabb körrekord."

2 Ha megnézzük az első négy helyezettet, az a legfeltűnőbb, hogy Alboreto ötödik.

3. És mintha vörös lángnyelvek csapnának ki a Ferrari hátsó részéből! Valójában az csak a hátsó lámpa lesz.

4. És az első öt helyen öt különböző autó végzett.

5. Schumacher még mindig a leggyorsabb ember a pályán, nemcsak azért, mert ő vezet, hanem egyben övé a leggyorsabb kör is.

6. És mindkét jobb első kereke hiányzik.

7. Ez nem is négy tized, ezt nézzék... Ez maga Michael Schumacher!

8. És Damon Hill jön be a bokszba, igen, Damon Hill jön be a Williams-bokszba, és most Damon Hill bent van a bokszban! Nem. Michael Schumacher az.

9. A Williams-csapat már készül a kerékcserére, a kerékhűtőket éppen most veszik le.

10. Szóval tisztázzuk a helyzetet! A tizenkilencedik kör után a következő az állás: David Coulthard vezet, de még nem jött ki kerékcserére, Mika Häkkinen az első, és...
Joooe
Szerintetek tudja már, hova tünt Damon Hill? ph34r.gif
schcsabi
(Joooe @ 2006.03.24, 12:13) *

Azt nem, de lessz egy egész szabad-hétvégéje megkeresni . biggrin.gif
crix
OFF

(schcsabi @ 2006.03.24, 12:26) *

(Joooe @ 2006.03.24, 12:13) *

Azt nem, de lessz egy egész szabad-hétvégéje megkeresni . biggrin.gif

Ha már így beleoffoltatok, én sem maradhatok ki.
Nem szeretem, hogy mindenki fikázza Palikot. Tisztelem becsülöm Knézy Jenőt, nagyon kedvelem, élvezettel hallgattam a közvetítéseit. Komoly veszteség.
Azonban Forma1-et baromi unalmasan közvetített. Tudom Palik baromságokat beszél. Sőt néha nem találja a pályát sem. Ugyanakkor aki nézi is, tudja mi merre hány méter. (Aki nem, az meg ne kekeckedjen Palikkal, mert ő sem jobb egy szemmel sem.) Azonban Palik hangulatot csinál. Ezt szeretem. Bődületes baromságokat mondd, néha énis anyázom. De mondjatok jobbat.
Például a véber meg a másik újságíró akik Héderrel beszélgetnek, na azaktól sikítva, függőlegesen hányok.

ON

Egy szó mint száz, megint Kiminek kezdek szurkolni Button mellett. Szerencsétlen megint esik-kel. De inkább esik. De megírták a zindexen is renault-sok tőle félnek, nem suhamértől. miért is?
Még mindig senki nem reagált az erősen provokatív bizonyítványos felvetésemre. Lécci-lécci tongue.gif biggrin.gif
Joooe
Persze, azért mert basztatjuk, hogy hülyeségeket beszél, attól még szeressük biggrin.gif Legalábbis én kedvelem a Palik üvöltözéseit, ad egy kis színt a közvetítésnek smile.gif

Nem hagyjuk magunkat provokálni. Csakazértsem biggrin.gif
schcsabi
Szerintem ez nem fikázás, hanem viccelődés. A kiket nem szeretünk, azokon gúnyolódunk.
Szerintem.
crix
off

Na azért!!!!
Lassan kéne egy motogp-s totyik is

on

Nincs valakinek kedve kiírni, a szavazáshoz a versenyek időpontjait?
Mondjuk egy moderátornak?
Joooe
MotoGP-ről mindig lemaradok, majd valaki kajabáljon már be ide köv. futam előtt, hogy hol és mikor kell nézni, mert azt tényleg csak akkor látom, ha véletlen odakapcsolok, pont jókor. rolleyes.gif

A versenyidőpont kiírását pontosan, hogy gondoltad? Az összeset? Vagy mindig a következőt?

Csinálj nyugodtan MotoGP-s topikot, én azt nem annyira vágom, ezért nem csinálok smile.gif

szerk: Schumi vezet a szavazásban!! tongue2.gif
schcsabi
(Joooe @ 2006.03.28, 13:01) *

tongue2.gif tongue2.gif De csak a szavazásban !! bebe tongue2.gif tongue2.gif
crix
(Joooe @ 2006.03.28, 12:01) *

MotoGP-ről mindig lemaradok, majd valaki kajabáljon már be ide köv. futam előtt, hogy hol és mikor kell nézni, mert azt tényleg csak akkor látom, ha véletlen odakapcsolok, pont jókor. rolleyes.gif

A versenyidőpont kiírását pontosan, hogy gondoltad? Az összeset? Vagy mindig a következőt?

Csinálj nyugodtan MotoGP-s topikot, én azt nem annyira vágom, ezért nem csinálok smile.gif

OFF
Pedig még mindig izgisebb tud lenni a motogp... igaz, én csak a 125-öt nézem hajrá Talma
Énse vágom, csak szeretem
ON

Kiírást.... hát, mondjuk a következőt mindig smile.gif
Szavazás...
hiába vezet... remélem még kapnak egy jó kis büntit is a "szabálytalan" szárnyak miatt...
crix
jippiiii
Button a pole-ban smile.gif
ityam
(crix @ 2006.04.01, 15:41) *

jippiiii
Button a pole-ban smile.gif

Barics meg a porban smile.gif
gratula Buttonnak . de remelem most kimi nyer, es nem amortizalodik le a kocsija.
Csaba_20
Azon gondolkoztam, hogy legyek-e olyan gonosz, hogy a fórumfüggőkkel kiszúrjak, de aztán inkább megkegyelmeztem nekik. Gondoltam elmondom a végeredményt, aztán az igazán függőek, akik előbb ide jönnek és csak aztán nézik meg az ismétlést, azok rosszul járnak... tongue.gif tongue.gif biggrin.gif

Bár még nem ért véget a verseny, de 37 kör van már csak hátra, annyit meg még fent leszek. clap2.gif
Joooe
Nekem most nem annyira tetszik a verseny crybaby.gif
ityam
hat elegge kautikus verseny volt. a celvonal elott 20 meterrel lerobbanni nem semmi.biggrin.gif en sem arulom el hogy ki volt az:)
crix
szerintem aki nem kelt fel megérdemelné devil.gif
szerintem egyébként nem volt 20 méterre sem a céltol, amikor megállt...
de ez már csak így van azzal akinek szurkolok... ha valaki visszaolvas, vagy figyelt és még nem látt a futamot, így járt tongue.gif
Egyébként sokáig reméltem, hogy valamelyik kis hal is beleszól, mint Liuzzi vagy Sato... de sajna...

(Joooe @ 2006.04.02, 07:32) *

Nekem most nem annyira tetszik a verseny crybaby.gif

nekem egyre jobban tongue.gif bár köcsög vagyok, de remélem sok ilyen verseny lesz még clap2.gif

OFF

A fórum motor meg jó smile.gif akartam replyzni joooe-nak, de kevés idő telt el és összevonta a két hozzászólást biggrin.gif

ON
schcsabi
Button meg biztos rossz buttont nyomott meg a finis-ben a kormányon ( Rakéta helyett Reverse ) biggrin.gif
Ekkora szívást....

De a kis piros lovacskajelü fűnyíró sem volt semmi. Nem szóltak Suminak, hogy már futam előtt le lett vágva a fű ? Ilyen csúnyán megkarcolni azt a szép ótót. Erre biztos nem fizet a CASCO laugh.gif .

Izgi volt, csak igy tovább..
Joooe
Viccelődünk, viccelődünk szegény Schumi szurkolók kárára? No megálljatok, jön még kutyára kamion naughty.gif

Mindenesetre nem semmi verseny volt biggrin.gif
Csaba_20
Nekem tetszett...vannak versenyzők, akik a kanyarban esnek ki...de úgy látszik vannak olyanok is, akik az egyenesben mennek falnak. tongue.gif biggrin.gif

Schumi a követ is megpróbálta lenyírni, de a fűnyírója látta kárát. clap2.gif
schcsabi
Joooe
Na, csak eljött ez is, itt van Imola... rolleyes.gif
Hajrá Schumi sorcerer.gif
schcsabi
Én is terveztem, hogy írok ide, csak hogy szem előtt legyen ismét a Forma-1 topik, de úgy láccik, Joooe már annyira izgul , hogy sikerült-e megélezni a kis piros fűnyíró késeit.... tongue.gif

Akkor is hajrá Kimi !
Joooe
Hö hö hö smile.gif
Szépen berregnek a fűnyírók wink.gif
crix
hát nem volt valami jó az edzés
igazán közvetíthetné valamelyik rendes csatorna a szutyok rtlklub helyett.
sötét hétvégéket predesztinál számomra sumakker eredménye
yah és természetesen nekem is van egy jó ötletem, az uccsó rész izgisebbé tételére: átlagidőt a megtett körökből, lenne pakeszkodás rendesen
schcsabi
Elsőkből lesznek az utolsók.... tongue.gif
Joooe
Igyál csak előre a Schumi bőrére grog.gif naughty.gif
Meglátjuk meglátjuk rolleyes.gif
Joooe
schcsabi
hammer olyan rendesek voltak a többiek, hogy legalább a hazai pályán hagyták nyerni....

Elég húzós vége volt, jó szoros kergetőzés alakult ki a végére...
Joooe
A végére azért már nem volt olyan nagy a különbség, de a kanyarokban láthatóan jobban tapadt Alonso.
Izgalmas volt, egy kicsit olyan nyögvenyelős győzelem a ferraritól, de megcsinálták, szerintem szép volt. És még a vége is jó grog.gif grog.gif grog.gif

szerk: most látom ez az 1000. válasz a Társalgóban... hehe, valami frappánsabb hozzászólás kellett volna ermm.gif
szerk2: mindegy, jubileum, sok sörrel grog.gif
schcsabi
(Joooe @ 2006.04.24, 06:57) *

..... egy kicsit olyan nyögvenyelős győzelem a ferraritól, de megcsinálták, ....

És most kapcsoljuk össze a választás-topikkal :
IGEN ! MEGCSINÁLTUK !
( ráadásul még a szín is stimmel ) biggrin.gif biggrin.gif
Joooe
Már látom is a plakátot, maszop dizány, Schumacher képe, a felirat: 30 körön keresztül magam magam mögött tartottam Alonsot. Igen, megcsináltam.
HA több időm lenne ezt összepakolnám biggrin.gif

Meg lehetne egy plakát mondjuk Raikkönen képével, "Rosszabul élek mint 3 hete"
schcsabi
Csak szólok, hogy hétvégén futam....

Na, az idén sumi már nyert eleget, úgyhogy hajrá Kimi !
Joooe
Na lássuk... naughty.gif

Szurkolj csak neki, így talán bekerül az első 10-be
tongue2.gif tongue2.gif tongue2.gif
schcsabi
BUNDA !!!
Joooe
Óvj tongue.gif

Egész jó verseny volt smile.gif Látszott, hogy csak kevéssel ugyan de Schumi végig gyorsabb volt, úgy látszik sikerült az Imolai gumiproblémákat megoldani clap2.gif

Kezd érdekes lenni ez a játék grog.gif
schcsabi
Számolják újra a másodperceket !!!
Kórmánycsendsértés volt !!
Sumi mondjon le !
Joooe
schcsabi
A mai napra semmi röhögős szmájli ? tongue.gif
Joooe
Lesz még, lesz még... whistling1.gif
crix
marhára nem vagyok elégedett...
ezt még csak fokozza hogy amilyen jót aludtam a futamon a kedves lakótársaim képesek voltak klopfolással ébreszteni...
a futam sem volt jó, hiába minden a gumicserékkel visszajött a boxban előzés... ocsmány egy ötlet volt, felkötném a lábujjánál fogva száradni aki kitalálta. na ezért szerettem én az egygumis taktikát.
egyébként meg a sok dollármilliárdot odaadhatnák a z éhezőknem meg a hajléktalanoknak... vagy a szegényeknek mint én. valamelyik versenysorozatban aki pontot szerez kap súlyokat... itt sem ártana smile.gif
schcsabi
(Joooe @ 2006.05.14, 08:13) *

Lesz még, lesz még... whistling1.gif

Na de mikor ? tongue.gif
Joooe
Ööööö blush.gif

Kár hogy Fisico feltartotta Schumit, érdekes lett volna, ha tudják ütni egymást Alonsoval, de hát ez ilyen játék rolleyes.gif

Egy kicsit olyan de ja vu érzésem van, amit most a Renault meg a Ferrari csinál nagyon olyan mint a McLaren - Ferrari párharc a Häkkinen korszakból. Első négy hely a rajtrácson szinte tutira közöttük oszlik el, aztán a futam meg ennek szellemében...
schcsabi
Azt azért nem bánnám, ha a Renault az utcai ótók terén is felzárkózna a Ferrarihoz ( természetesen nem az árra gondoltam smile.gif )

szerk : ezt most találtam, egy távoli rokonodról készült kép: -->LINK<--
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.