Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Akcios Termek Eredeti Aron
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Élelmiszerek
asdf
A szereplok megnevezese nelkul smile.gif:
-adott egy termek, amely anno /tavaly/ 199 penzbe kerult
-afavaltozas miatt 191-re redukalodott ara
-akcios lett, bomba aras muanyagcsikot kapott, 139-et kertek erte
-lejart az akcio, bomba aras csik maradt, az ara 199 penz lett huh.gif

Mennyire jo dolog ez igy? Mert ugyan ki van ala irva az ara, sot talan meg ra van nyomtatva az arcedula /mert ugye 2006-ban a vonalkodos rendszer meg csodaszamba megy itt-ott tongue.gif/, megis azert rajta van az a tekintelyes meretu akcios csik a zacskon, ezaltal szerintem a fogyaszto meg van /lehet/ tevesztve.

Unalmamban smile.gif -mert nyilvan nem az a 60 forint zavar, hanem az eljaras- irtam az adott kereskedelmi lancnak, hogy /T.A. szavaival elve/ es ezt igy hogy? wink.gif Azt irtak, hogy azert lett ismet 199 penz /es nem 191/, mert az akcio vegeztevel a gyarto arat emelt. Hogy ez hogyan tudja erinteni a mar megvett es keszleten levo termek arat, na ez is egy nagy talany nekem blink.gif Bonuszkent ugyanezt a termeket, ugyanennek a kereskedelmi lancnak nalunk levo boltjaban a mai napig 139 ft-ert tudom megvasarolni akciofulesen /es szerintem ez igy korrekt/.
TheElf
Mivel a terméken lévő legalacsonyabb árat kell kifzetni a jogszabály szerint, ezért azt a 60 forintot akkor kérhetik el, ha a bomba ár mellett véletlenül sincs feltüntetve, mennyi is az...
asdf
Na jo, de egy nem akcios aru termeken az akcios külalak megiscsak megtevesztes-szagu nekem...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.