Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Március 15
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Társalgó
Joooe
Legyen egy kis ünnepi szavazás, kíváncsi vagyok smile.gif
TheElf
ha kimész az utcára?
schcsabi
(TheElf @ 2006.03.15, 21:26) *

ha kimész az utcára?

Ha otthon hordod, szerintem akkor is nyomhatsz "igent" . whistling1.gif
TheElf
Már nem, mert kiváncsi voltam és megnéztem az eredményt smile.gif
Joooe
(TheElf @ 2006.03.15, 21:26) *

ha kimész az utcára?

Ha itthon vagyok, akkor én is csak az avataromra festek egyet biggrin.gif
TheElf
Az ünnephez hozzátartozik, és pont attól ér valamit az ünnep, hogy más mint a többi nap, hogy az ünnep tiszteletére aznap veszed fel / fested az avatarra a kokárdát. Aki mindennap kokárdában van, és az ünnep pusztán egy hétköznap neki, azt nehezen tudom megérteni. Azt könnyebben, aki nem veszi fel a kokárdát, mert más módon emlékezik.
schcsabi
Hmmm.
.
.
Király.
.
.
Ennyi...
Joooe
Mondjuk azt nem értem, ha valaki fontosnak tartja, hogy emlékezzen, akkor miért nem tűz kokárdát? blink.gif
toreki
Máté 6:5,6
Joooe
Kifejtenéd? rolleyes.gif
crix
az egyik cimborám francia ismerőse tört magyarul francia akcentusával előadta miért is hord kokárdát: magyar vagyok

aztán megbeszéltük mit jelent a kokárda... tudta... hát igen civilizációból érkezet
toreki
Bocsánat, kicsit lassan reagálok, de otthon nincs netem.
(Joooe @ 2006.03.17, 14:12) *
Kifejtenéd? rolleyes.gif
Máté 6:5,6
  1. És mikor imádkozol, ne légy olyan, mint a képmutatók, a kik a gyülekezetekben és az utczák szegeletein fenállva szeretnek imádkozni, hogy lássák õket az emberek. Bizony mondom néktek: elvették jutalmukat.
  2. Te pedig a mikor imádkozol, menj be a te belsõ szobádba, és ajtódat bezárva, imádkozzál a te Atyádhoz, a ki titkon van; és a te Atyád, a ki titkon néz, megfizet néked nyilván.
Ez az ünnep is - mint a többi - már inkább a politika, a választások érdekeit szolgálja. Én ugy gondolom, hogy ha valaki emlékezik valamire - és ezt most márc 15-től függetlenül, általánosságban értem - akkor minek kell azt mindenkinek tudnia? Ez az ő magánügye. Nem attól fog valaki emlékezni, hogy van rajta kokárda.

Captain Crash
Akár viselt valaki kokárdát, akár nem, ugyanúgy ember, magyar ember, ahogyan mindannyian azok vagyunk, akik annak tartjuk magunkat. Függetlenül hovatrtozástól embernek tartom azt, ki nemzeti ünnepen kokárdát visel, s azt is, aki ezt nem teszi. Magyarnak tartom azt, ki annak vallja magát.
Joooe
Én nem voltam sehol 15-én, nem tudom kitűztem volna-e a kokárdát, valószínűleg igen, így csak a tigrisemre festettem fel egyet, inkább csak poénból. Csak kíváncsiságból dobtam fel a témát, hogy ti mit gondoltok erről.
Ez egy olyan ünnep amit szerintem azzal ünnepel meg az ember, hogy kitűzi a jelképét, ez szerintem egy szép hagyomány, és nem hivalkodás vagy képmutatás, pláne nem politika. Ha valaki lépten-nyomon hordja, akkor politika, márc. 15-én nem az, nem szabadna hagyni, hogy néhány surmó politikus kicsinyes vitája ebben bárkit befolyásoljon. Mindenesetre megértem azt is aki tűz azt is aki nem, én itt igennel szavaztam smile.gif

szerk: toreki nem is tudtam, hogy ennyire vallásos vagy smile.gif
toreki
Sokmindent nem tudsz még. A multkor is az aztal másik felén ültél. Persze megértem, két nő között biztos jobb, mint mellettem... biggrin.gif
Ariadne
Azt hiszem, a találkozó következő alkalmakor kör alakú asztalra és előzetesen egyeztetett ülésrendre lesz szükség... tongue.gif
Joooe
(toreki @ 2006.03.22, 10:41) *

Sokmindent nem tudsz még. A multkor is az aztal másik felén ültél. Persze megértem, két nő között biztos jobb, mint mellettem... biggrin.gif

Én teljesen megértem, hogy irigykedsz wink.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

No majd legközelebb. Ilyen szrencsém úgyse lesz mindig a helyfoglalásnál biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.