1. Mondtam jobbat, konstruktív bizalmatlanság indítványnak hívják - ha valóban olyan nagy az elégedetlenség, akkor csak találnak elegendő képviselőt ehhez (olyan sok nem is kell egyébként). Ja, hogy új ember személyében nem tudnának megegyezni? Akkor meg mire fel megy ez az egész, ha nem tudnak jobbat? Ehh, a pártoknak kellene leginkább tisztában lennie azzal, hogy elsősorban a parlamentben kell politizálni...
3. A kormány mint olyan nem tud bűncselekményt elkövetni, azt hiszem nem is jogi személy, viszont a miniszterelnök képviseli személyében, akit a parlamentben az általunk választott, minket képviselő képviselők kormányostul elmozdíthatnak, ha valóban akarják (vagyis akarjuk). Ha meg "választási csalás" történt volna, tessék bírósághoz fordulni, annak is megvan a módja...
4. Azért morgok ezen, mert szerintem kellene kapniuk ezért, de rendesen.
5. Igen, az is zavar, hogy az "én" magyar zászlómat tőlem idegen ideológiák hívei maguk köré csavarják, hátukra vetik... Zavar, bár nem bűncselekmény.
Én nem mentegetek semmit, csak sosem ringattam magam olyan idilli világba, ahol a politikusok mindig igazat mondanak, így nem omlott össze bennem egy világ. Nem, nagyon sokszor hazudnak minden oldalon (igen, mindegyiken, kevés szent van azért a parlamenti padsorokban), én meg jókat mosolygok az emberek ártatlanságán, akiknek most esett le először, hogy nem biztos, hogy minden úgy van, ahogy a tévében mondják... Ha meg egyesek szerint ez kimerít valamilyen bűncselekményt, tessék beperelni, aki elkövette és majd elítélik, ha a kormányban már nem bízik a többség, tessék bizalmatlansági indítvánnyal eltenni a helyéről, egy szavam se lesz ellene - mert jogszerű eszközökkel teszik... A közérdekű adatos pl. tényleg lehet, hogy megáll, ki is fog derülni nyilván hamarosan, és akkor bizony kapja meg, ami ezért jár, a közérdekű munka biztos nagy sikert aratna sokak körében.
Tudnék még sokat írni a véleményemről, de nem akarok, mert elfajulna - mondom, politikában nem lehet meggyőzni embereket... Joooe, például már nem is válaszolsz a reggeli üzenetemre...

Nem is politizálok többet, fujj, piszkos dolog, itt a vége részemről.
Egy békesört?