Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Javítás Utáni 3 Nap
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Műszaki cikkek
avp1
Helló! Sehol nem találom a kérdésemre a választ kérem segítsetek... Tehát vettem 1 hónapja 1 dimarson dvd lejátszót. Az eredeti dvdk-nél kattog a fej és a divx-eket is válogatja kedve szerint.. Ugy hallottam sorozat típus hiba. Kijött hozzá egy frissítés ami elvileg kijavítja a divxes hibáit. Ennyi. Csak a divx-es hibáit. TEhát aha visszaviszem és felrakják rá valszeg akkor sem járik valami jól. Az a kérdésem hogy hogyan tudnám elérni, hogy visszakapjam a pénzem? Arról tudok, hogy a 3 nap lejárt. Viszont ha beviszem szervízbe, elvileg jól kapom vissza, viszont 2 nap mulva, tehát még 3 napon belül kiszurom rajt ugyanazon esetleg ujabb hibát akkor itt is érvényes az a bizonyos 3 nap? Tehát visszakaphatom a pénzt? Röviden: Szervíz után is létezik a bizonyos 3 nap? Köszi előre is! crybaby.gif
Joooe
Nyeeet, 3 nap ilyen formában nem létezik. smile.gif
De:
Leadod a vásárlás helyén, ott jegyzőkönyvet kell felvenni a kifogásról, aztán amikor elkészül a javítás, csak akkor veszed át, ha a jegyzőkönyvben szereplő hibák megszüntek smile.gif Ha nem tudják megjavítani, és tipushibáról van szó tehát az ugyanolyanra csere sem oldaj meg a problémát, akkor elállhatsz a szerződéstől, visszajár a vételár.

OFF: milyen márka ez a dimarson, egy csomót reklámozzák...
szok, ocó dvd játékos? ermm.gif
Ariadne
(Joooe @ 2006.04.13, 11:03) *

szok, ocó dvd játékos? ermm.gif

Ezmiez? smile.gif
Joooe
Origi kínaipiac minőségre próbáltam utalni biggrin.gif
Ariadne
Vagy úgy. Szóval arra kérdeztél rá, hogy Jungcsing márka-e (ez meg az én kifejezésem ugyanarra). biggrin.gif

szerk: mad.gif Egy sort sem bírok leírni hiba nélkül, grrr.
avp1
Ahham köszi szépen! smile.gif Hát a Dimarson úgy néz ki, hogy Samsung belseje van, tehát elvileg ők gyártják! Igen óccsó divx-es, player 12000 Ft-ért ákkciósan smile.gif Azért ilyet vettem mert azt hallottam róla, hogy a gagyi márkák közt ez a legjobb. A @-ot! Vettem volna Chili-t! Ólcsóbb 4000-el és olyan frissítés kijött hozzá hogy kijavít mindent! bash.gif
Ja és az nem baj, hogy nem ott van a szervíz ahol én vettem, attól még oda vihetem és ők amjd elküldik?
És alapból írják a jegyzőkönyvet vagy egy erős mély hanggal utasítsam őket rá?! smile.gif Köszi!
Joooe
Ahol vetted mindenképpen kötelesek átvenni, néha felkészült kamudumákkal próbálják ezt lerázni magukról, de neked csak lehetőséged van a szervizbe vinni, nem vagy köteles.

A jegyzőkönyvet 49/2003 gkm rendelet alapján (a fórumon megtalálod) köteles felvenni, külön kérés nélkül is, de ezt is el szokták felejteni, szóval készülj asztalcsapkodásra smile.gif
Ariadne
(avp1 @ 2006.04.13, 11:29) *

Ahham köszi szépen! smile.gif Hát a Dimarson úgy néz ki, hogy Samsung belseje van, tehát elvileg ők gyártják! Igen óccsó divx-es, player 12000 Ft-ért ákkciósan smile.gif Azért ilyet vettem mert azt hallottam róla, hogy a gagyi márkák közt ez a legjobb. A @-ot! Vettem volna Chili-t! Ólcsóbb 4000-el és olyan frissítés kijött hozzá hogy kijavít mindent! bash.gif

Vigasztaljon, hogy én 35k-ért vettem Philips játékost, mert húdejó tud SACD-t is, akkor biztos tuti jól kell mennie rajta normál mp3-as CD/DVDknek is. Aha, k. drága volt a dekóderek miatt, viszont csak könyvtáranként tud mp3-akat lejátszani (ha könyvtár végére ér, egyszerűen leáll, nem megy tovább), a cég szerint megoldhatalan, nem is lesz ezt megoldó frissítés sosem. mad.gif shuriken.gif Soha többet Philipset...
avp1
(Joooe @ 2006.04.13, 11:34) *

Ahol vetted mindenképpen kötelesek átvenni, néha felkészült kamudumákkal próbálják ezt lerázni magukról, de neked csak lehetőséged van a szervizbe vinni, nem vagy köteles.

A jegyzőkönyvet 49/2003 gkm rendelet alapján (a fórumon megtalálod) köteles felvenni, külön kérés nélkül is, de ezt is el szokták felejteni, szóval készülj asztalcsapkodásra smile.gif

biggrin.gif jolvan én itt Magyarországon már amugy sem lepődnék meg semmin! smile.gif És akkor az a 15 napos javítási kötelezettség az munkanapra vagy simán 15 napra vonatkozik?

[quote name='Ariadne' date='2006.04.13, 11:35' post='15607']
[quote name='avp1' post='15605' date='2006.04.13, 11:29']

Vigasztaljon, hogy én 35k-ért vettem Philips játékost, mert húdejó tud SACD-t is, akkor biztos tuti jól kell mennie rajta normál mp3-as CD/DVDknek is. Aha, k. drága volt a dekóderek miatt, viszont csak könyvtáranként tud mp3-akat lejátszani (ha könyvtár végére ér, egyszerűen leáll, nem megy tovább), a cég szerint megoldhatalan, nem is lesz ezt megoldó frissítés sosem. mad.gif shuriken.gif Soha többet Philipset...
[/quote]

Hát igen. én is tanultam belőle. ezentul neten először átfutok a játékosról 1-2 fórumot, mit szólnak hozzá...! mad.gif
Ariadne
Pl. mpeg4playersforum vagy mi... Ja, megnéztem vásárlás előtt, láttam sokat írtak nagyon az enyémről, jól beleolvastam, mondom jó kis lejátszó lesz ez - egy helyen említették ezt a gondot csak, azt már később találtam meg. geek.gif

Szóval éljen a Chili és a Jungcsing DVD-k, azokban legalább nem csalódhat az ember, legfeljebb pozitívan. tongue.gif
avp1
(Ariadne @ 2006.04.13, 11:42) *

Pl. mpeg4playersforum vagy mi... Ja, megnéztem vásárlás előtt, láttam sokat írtak nagyon az enyémről, jól beleolvastam, mondom jó kis lejátszó lesz ez - egy helyen említették ezt a gondot csak, azt már később találtam meg. geek.gif

Szóval éljen a Chili és a Jungcsing DVD-k, azokban legalább nem csalódhat az ember, legfeljebb pozitívan. tongue.gif

Ez az! A legrosszabb márkák a legjobbak manapság... smile.gif
Joooe

Hehe, azért ez a tanács nagyon ott van wink.gif grog.gif
avp1
(Joooe @ 2006.04.13, 11:45) *

Hehe, azért ez a tanács nagyon ott van wink.gif grog.gif

Szóval a 15 nap az munkanapnak számít?
Joooe
(avp1 @ 2006.04.13, 11:47) *

Nem, naptári nap. smile.gif
Gyakori Kérdések: Határidők Kifogások Rendezésére
toreki
Ajánlom ezt az oldalt mindenkinek, aki tudatos DVD vásárló akar lenni.
avp1
(Joooe @ 2006.04.13, 11:49) *

(avp1 @ 2006.04.13, 11:47) *

Nem, naptári nap. smile.gif
Gyakori Kérdések: Határidők Kifogások Rendezésére

Jolvan, akkor azt hiszem tudom a dolgom! Köszi nektek mindent! Jövök két sörrel! grog.gif Majd jelentkezem, ha valami nem ugy történt, ahogy szerettem volna, és jövök 1-2 tanácsért! smile.gif Köszi mégegyszer, halee!
Joooe
Hajrá! smile.gif (Vagy húzz bele, hogy politikailag független és korrekt legyek biggrin.gif )
Ariadne
(toreki @ 2006.04.13, 11:50) *

Én is ezt írtam, lásd fent, tényleg jó. Csak alaposan kell böngészni. smile.gif
Pjotr
(toreki @ 2006.04.13, 11:50) *

Egy dolog hiányzik erről az oldalról a lejátszók kép és hangminőségének leírása, de mindenképp nagyon jó oldal, mert nagyon sokat meg lehet tudni a lejátszókról.
toreki
Az elég szubjektív. Egy tudatos vásárló visz magával teszt DVD-t. biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.