Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Ime Mi Lett Egy Levelbol...
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Társalgó
1, 2
baloghhenriett

Kedves Skorpiólány!

Sztem többet dolgozom nálad, mert nálunk nem 8 órás és 5 napos a munkahét.
És kizárólag önszorgalomból teszem, mert lehetne nem így is.
Arról meg sajnos nem tehetek, hogy másoknál nem így van.

Nagyon leragadtál a 3000Ft-os táskánál. Segítek. Nem az összeg volt a lényeg, hanem mint később írtam, maga a jelenség, a fórumozás cselekvés helyett. Nekem vhogy mindig sikerült elintézni az effajta problémáimat, fórumok nélkül is.

Annak meg hogy ma itt maradtam, örülnetek kéne, legalább nem unatkoztok. rolleyes.gif
Mert úgy látom én lettem a kedvenc téma, legalábbis mind itt vagytok jó pár órája.

Nos akkor én... magatokra is hagylak, csámcsogjatok még egy kicsit a témán, egy biztos...

Úgy távozom köreitekből, hogy nem próbáltam kárt okozni egyikőtöknek sem, személy szerint nem kötöttem bele senkibe, nem próbáltam senki rossz hírét kelteni saját szórakozásomra, és.... bizony-bizony... Nem kellett hazudjak nektek, és ha kellett volna sem tettem volna. Én már csak ilyen őszinte nő vagyok.
Hogy néha bunkó is, azt nem tagadom, de mint tudjátok... a reakciókat mindig kiváltja valami nem igaz?
rolleyes.gif

További jó mulatást és jó munkát Mindenkinek!

baloghhenriett

Apropó, ha van rá lehetőség, kérnék egy Moderátort hogy töröljön a felhasználók közül, ami dolgom volt itt azt elvégeztem, fogyasztóként (érdekes módon) semmi itt megvitatandó problémám nem volt soha, sztem nem is lesz.
Köszönöm!
Pjotr
Az összes létező fórumba írtál ahol ez az emberke felbukkant és elpanaszolta, hogy hogyan válaszoltál neki.
index, stb.
Pjotr
Nem tudom olvasod-e még...
Szóval nagyon nekedestünk, de ezt Te provokáltad ki az elfogadhatatlan stílusoddal, azonban, az csúnya volt tőlem, hogy hibáztattalak a családi cégért, meg, hogy ott dolgozol, nyilvánvaló, hogy ha valakinek van egy családi jólmenő cége, akkor azt a gyerekeknek csinálja és át akarja adni, szóval természetes, hogy ott dolgozol és büszke vagy arra, hogy a családod felépített egy jó céget.
Szóval ezért elnézést kérek.
Iván
Érdekes volt olvasni, azt hittem a fórumot elkerülik ezek a típusú emberek, sajnálom hogy nem.
Igazából azt nem értem mit akart elérni, bár a levélváltásokból úgy tűnik hogy valszeg most már az elmegyógyintézetekben is van hozzáférés az internethez,bár ahogy olvastam és csak őt tudom idézni, őmaga "egy senki", és azt hiszem, meg is találtam mondandójának lényegét.
Sajnálom azokat akikkkel együtt dolgozik, és innen kezdve Bal-Boycott minden egyes szavát elhiszem.
Azonban azzal mindenképpen köszönettel tartozom az új tagnak, hogy ezzel a remek reklámmal mindenképpen lebeszélt arról hogy abban a bizonyos szalonban bármit is megpróbáljak venni, igaz gondolom szerinte nekem is csak robogóra telne, vagy csak csattogós lepkére ,vagy egy járókeretre.
Ez egy tök jó kis fórum, nem lehetne törölni az egészet kedves moderátor, a-tól cettig, legyen már egy kicsit véreskezű, ha már egyszer tigris.!!!!!!!????, mert egy csomó oldalon mindkét fél ugyanazokat a leveleket küldözgette egymásnak.
Ja és bocsánat hogy nem Olaszországból írok, éltem ilyesmi emberekkel amikor külföldön dolgoztam, hamar megtanultak egy-két alapvető dolgot a normális hangnemről, ahogyan kikerültek az otthoni aranyéletből, és ezzel a stílussal azt vették észre hogy egyedül maradtak.
Az pedig amit Bal csinált, működik más országokban, mert elgondolkodásra késztet, itt úgy tűnik csak vitát, és felesleges indulatokat provokál, talán még ehhez is fel kellene nőni, és ahogy olvastam a kereskedők nagy része fel tudott nőni ehhez a problémához, dehát "senki" az mindig van.
És még annyit, bocsánat, hogy ilyen hosszú vagyok
Bal úr rugdalása után a fórumot szapulása, illetve az idelátogatókat, valamint az azt életbentartókat minősítette, hát mindenképpen elgondolkodtató, lehet hogy következetlen leszek, de talán nem is kellene törölni ezt, hanem kiemelt helyre, mondjuk az autókkal kapcsolatos fórumba kellene átrakni, hogy a TÉNYLEGESEN autót vásárolni szándékozó esetleges fórumosok is megtudhassák hogy hogy ki is ül abban a bizonyos irodában, az biztos hogy egy minden problémáját elintézni képes, remekül kommunikáló, nő/férfi által rendszeresen kezelt, tapasztalt, és mindenképpen intelligens emberről beszélhetünk.
Így nem is igazán értem mit is keres itt, ezen a táskás/cérnaszálas fórumon.
Csaba_20
Igazán megmosolyogtató az "Én felvállaltam a nevem" duma. Egy nevet képes volt beírni oda, ahova mindeki nicknevet ír. Már az elejétől kezdve kamuszagú az egész. Egyik oldal se hiteles számomra. A kereskedő oldalon az ilyen viselkedés nem megfelelő ez tény. A személyem sértegetése is annyira hatott meg, hogy megvontam a vállam rajta, 20 éves koromban kicsit más lett volna az elintézési mód. wink.gif
schcsabi
(baloghhenriett @ 2006.05.11, 16:40) *

.
Hogy néha bunkó is, azt nem tagadom, de mint tudjátok... a reakciókat mindig kiváltja valami nem igaz?
.

Ha csak néha vagy bunkó, akkor az a tegnapi napra koncentrálódott erősen.
A reakciókat ez esetben meg a tuskóságod váltotta ki...

Azért meglepő, hogy milyen gyorsan tudsz olvasni, mert nyílván átolvastad az egészet fórumot, ha már kritizálod...
szekszicsokoládé
Hááát ezt már nem bírom, hozzá kell szóljak.

Tegnap történetesen nyomonkövettem egy darabig a fórumot mégpedig azidő alatt amíg fent mejelölt hölgynél jártam, egy az autómmal kapcsolatos ügy miatt. Saját maga mutatta, egy darabig együtt mulattunk a felháborodott leveleiteken. Biztosíthatom nektek hogy a név mögött saját maga állt/ült, habár nektek "álcázottaknak" ez a jelek szerint tényleg újdonság.
Remélem az én nevem jobban elfogadott itt a fórumon, igyekeztem "kellő komolysággal" választani. tongue.gif

Kicsit többet tudok róla nálatok, én ugyanis ismerem a tényleges hozzáállását a dolgokhoz és emberekhez, úgyhogy mindenben pártfogolom.

Egyértelmű hogy az oldalon korábban "összeállt", időnként együtt sörözgető csapat fordult vele szembe, tény, nem rejtette véka alá negatív véleményét az internetbúvárok világáról na de... Várjunk csak. Ez nem egy fórum véletlenül??? Nem arra nyílt hogy véleménnyilvánítási szabadságot biztosítson a hozzászólóknak?
A kölcsönös sértegetés minden oldalról megvolt, ámde egyesek már fenyegetőzésekbe mentek át részetekről.
Hogyan kéne azt értelmezni... Idézek:
De az általad szidott névtelenség veszélyes is lehet, mert nem tudhatod, hogy ki olvassa a fórumot, mert lehet, hogy átszól a szomszéd asztalnál ülő kollégájának, hogy csinálni kéne veled valamit, mert nem felelsz meg a cég által elvárt képnek...szóval sürgősen vegyél vissza, mert ez lesz a vége.

Ezt Pjotr írta. (#39)

Kérem szépen, ha jobban megvizsgáljuk az esetet, a hölgy ezen az oldalon mint „fogyasztó” volt jelen, semmi mást nem csinált, mindösszesen hangoztatta véleményét, amire is egy burkolt fenyegetést kapott, nem mástól mint az oldal egyik „törzstagjától”, aki magát cégvezetőnek titulálja, az alkalmazásban állókról alkotott véleménye pedig:
Idézek:
Harmadrangú alkalmazott, minimálbérért, stb.stb.
Az autókereskedelemben dolgozó embereket (több ezer személyt M.o-on) érettségivel vagy szakmunkásbizonyítvánnyal rendelkező személynek titulálta!!! Ezzel egyébként szintén mellényúlt, mert említett hölgy jövőre talán már 2 diplomát mondhat magáénak, és történetesen a tegnapi levelezést is (elmondása szerint) alapként használta egy retorikai tanulmánya megírásához.
Megjegyzem titeket sem nehéz manipulálni…., semmivel sem reagáltatok jobban, mint fent említett hölgy a provokáló levélre… Pedig állítólag cégvezetők vagytok….

Ezek szerint ezen oldal mögé bújva olyan –állításuk szerint- befolyásos személyek ülnek, akik kihasználva egy felhasználó személyiségének felvállalását, egyet-nem értés esetén a felhasználó állásának veszélyeztetésével fenyegetőznek. Mindamellett, hogy a hölgy tisztázta, magánszemélyként van jelen és alkot véleményt!?!?!

Mindez egy fogyasztóvédelem-témával foglalkozó oldalon???? whistling1.gif

Kérem a fenyegetőzés kivizsgálását FVF részéről, illetve garantálhatom, hogy az oldal jóhírét eme kiemelt részekkel „Vétsey-módra” terjeszteni fogom!
Ariadne
a hölgy ezen az oldalon mint „fogyasztó” volt jelen

A hölgy ezen az oldalon reklámozni próbálta a cégét... ermm.gif
szekszicsokoládé

Nagyon okosan, mert nem nevezett meg sem céget, sem terméket. Az, hogy miről is van szó, kizárólag a korábbi "negatív" reklámkampány elemeiből derül ki, ami a jelek szerint tényleg fikció.
De úgy olvastam, a szerkesztők töröltették vagy törölték az ajánlatot, és minden tovább megnyilvánulása magánjellegű.
Ariadne
Figyelj, ennek így semmi értelme. Van valami érdemleges mondanivalód a köz számára? Ha nincs, inkább kímélj meg a hsz-eidtől...
Egyébként pedig természetesen konkrét céggel kapcsolatban reklámozott (általánosságban nem is lehet, talán a régi "igyál tejet" reklámok voltak csak ilyenek biggrin.gif), ezért is törölték a hsz-ét.
szekszicsokoládé

Hoppáhoppá. Úgy tűnik, aki itt nem ért egyet, az tényleg ellenséges fogadtatásban részesül... unsure.gif
Netán az állásomat is féltenem kellene? Furcsállnám ha lenne.... tongue2.gif

Mindenesetre várj, találtam egy ide illő témát, s mivel az effajta feltevésekben úgy látom Te szoktál javaslatot tenni, ezt kifejezetten neked valónak tartom:

A barátnőmnek a minap vásároltunk egy nagy doboz .... márkájú higiéniai tampont. Nagy kiszerelésben, így elég drága is volt. Ámde az ígért bársonyos felület helyett durva, érdes felületű volt az első darab amit a barátnőm felhasznált, és kidörzsölte a nyálkahártyáját. Ez személysérülés, és mivel ezt egy minőségi hiba okozta, kérlek adj tanácsot, mit tegyek.
- vigyem vissza a dogozt az üzletbe és kérjem hogy vegyék vissza, vásárlási áron
- keresem fel a gyártó céget, és követeljek kártérítést a hibás termékért
- fordulja a BRFK-hoz, és tegyek feljelentést személysérülést okozó "minőségi hanyagság" miatt?
És még egy fontos dolog! Vetessünk fel látleletet a tampon okozta sérülésről? Szerintem 8 napon túl gyógyuló.
Ráadásul ezidő alatt nem lesz lehetőségünk intim együttlétre, emiatt én feszült leszek, ez engem lelkileg megvisel, és... Követelhetek emiatt busás kártérítést a gyártótól?

Válaszodat előre is köszönöm! wink.gif
Joooe
Na jó, sok amit csináltok.
Tegnap még örültem, hogy a fórumozók normális stílusban reagáltak a provokációra és ok nélküli, alaptalan sértegetésre, de már ideje lenne abbahagyni.

Szexicsoki te is idejössz, és elkezdesz akkora hülyeségeket beszélni, hogy rossz nézni... Ha Henriett kifejti az ellenvéleményét még semmi baj nem lett volna, ő kezdte el itt a számára teljesen ismeretlen embereket sértegetni, mert gondja volt valakivel, akinek semmi köze a fórumhoz... erre nekiesett a fórumozóknak, akik hozzá se szóltak.

Ráadásul azt a kérést sem vette figyelembe, hogy törölje a reklámot a hozzászólásból. Én is tudom törölni, nem azért kértem... csak reméltem hogy lehet normális beszélgetés formájában rendezni. De ennyire sötét emberek még nem jártak erre, nem ehhez vagyok szokva, büszkék lehettek magatokra wink.gif Már tegnap lépni kellett volna...

szekszicsokoládé és baloghhenriett hozzászólásai ezután csak a modertátorok engedélyével jelenhetnek meg, a témát pedig lezárom, ennek semmi értelme.
banned.gif

.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.