Hááát ezt már nem bírom, hozzá kell szóljak.
Tegnap történetesen nyomonkövettem egy darabig a fórumot mégpedig azidő alatt amíg fent mejelölt hölgynél jártam, egy az autómmal kapcsolatos ügy miatt. Saját maga mutatta, egy darabig együtt mulattunk a felháborodott leveleiteken. Biztosíthatom nektek hogy a név mögött saját maga állt/ült, habár nektek "álcázottaknak" ez a jelek szerint tényleg újdonság.
Remélem az én nevem jobban elfogadott itt a fórumon, igyekeztem "kellő komolysággal" választani.
Kicsit többet tudok róla nálatok, én ugyanis ismerem a tényleges hozzáállását a dolgokhoz és emberekhez, úgyhogy mindenben pártfogolom.
Egyértelmű hogy az oldalon korábban "összeállt", időnként együtt sörözgető csapat fordult vele szembe, tény, nem rejtette véka alá negatív véleményét az internetbúvárok világáról na de... Várjunk csak. Ez nem egy fórum véletlenül??? Nem arra nyílt hogy véleménnyilvánítási szabadságot biztosítson a hozzászólóknak?
A kölcsönös sértegetés minden oldalról megvolt, ámde egyesek már fenyegetőzésekbe mentek át részetekről.
Hogyan kéne azt értelmezni... Idézek:
De az általad szidott névtelenség veszélyes is lehet, mert nem tudhatod, hogy ki olvassa a fórumot, mert lehet, hogy átszól a szomszéd asztalnál ülő kollégájának, hogy csinálni kéne veled valamit, mert nem felelsz meg a cég által elvárt képnek...szóval sürgősen vegyél vissza, mert ez lesz a vége.
Ezt Pjotr írta. (#39)
Kérem szépen, ha jobban megvizsgáljuk az esetet, a hölgy ezen az oldalon mint „fogyasztó” volt jelen, semmi mást nem csinált, mindösszesen hangoztatta véleményét, amire is egy burkolt fenyegetést kapott, nem mástól mint az oldal egyik „törzstagjától”, aki magát cégvezetőnek titulálja, az alkalmazásban állókról alkotott véleménye pedig:
Idézek:
Harmadrangú alkalmazott, minimálbérért, stb.stb.
Az autókereskedelemben dolgozó embereket (több ezer személyt M.o-on) érettségivel vagy szakmunkásbizonyítvánnyal rendelkező személynek titulálta!!! Ezzel egyébként szintén mellényúlt, mert említett hölgy jövőre talán már 2 diplomát mondhat magáénak, és történetesen a tegnapi levelezést is (elmondása szerint) alapként használta egy retorikai tanulmánya megírásához.
Megjegyzem titeket sem nehéz manipulálni…., semmivel sem reagáltatok jobban, mint fent említett hölgy a provokáló levélre… Pedig állítólag cégvezetők vagytok….
Ezek szerint ezen oldal mögé bújva olyan –állításuk szerint- befolyásos személyek ülnek, akik kihasználva egy felhasználó személyiségének felvállalását, egyet-nem értés esetén a felhasználó állásának veszélyeztetésével fenyegetőznek. Mindamellett, hogy a hölgy tisztázta, magánszemélyként van jelen és alkot véleményt!?!?!
Mindez egy fogyasztóvédelem-témával foglalkozó oldalon????
Kérem a fenyegetőzés kivizsgálását FVF részéről, illetve garantálhatom, hogy az oldal jóhírét eme kiemelt részekkel „Vétsey-módra” terjeszteni fogom!