Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Uj Mikrosuto 3 Het Utan Elromlott
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Műszaki cikkek
ityam
egyik rokonomek vettek egy uj mikrosutot.
3 het utan elromlott szegenyke.

Ez eddig nem is lenne problemas. a problema hogy amikor kibontottak a dobozt nem talaltak semmilyen leirast a mikrohoz, es ennek ellenere ok elkezdtek nyomogatni es valahogy el is inditottak es mukodott is.
De most azt hiszik hogy ok rontottak el azzal hogy ossze vissza nyomogattak.
Persze felhivtak a boltot hogy nem volt hozza leiras, es mondtak hogy majd postaznak egyet.
azt viszont nem tudom hogy telefonba mar mondtak e hogy elromlott a mikro.
en azt tanacsoltam nekik hogy varjak meg amig megjon a leiras es csak utana vigyek be a szervizbe hogy nem mukodik.
meg egy tenyezo van amit mondtak. egy szellozo van a mikro tetejen es azt mondtak hogy lehet hogy le volt takarva valamikor.

velemenyek hogy mit tegyenek?
Joooe
Én nem hiszem, hogy össze-vissza nyomogatással el lehet ronatani... ermm.gif

Szerintem reklamálni kell, ha esetleg nem rendeltetésszerű használatra hivatkozva el akarják utasítani, akkor lehet a használati hiányára hivatkozni. Persze az, hogy nem volt, még önmagában nem jelenti azt, hogy bármit meg lehet csinálni a cuccal, de itt könnyen bejöhet az, hogy a kötelezett felelős a nem rendeletetésszerű használatért (ha történt ilyen)

Szóval vigyék be, és nem kell reklámozni azt, hogy szerintük azért romolhatott el, mert nem megfelelően használták, egyrészt mert nem is valószínű hogy úgy van, de ha úgyis van az se csak az ő hibájuk smile.gif
(ez a szarul megfogalmazott mondatra egy gyönyörű példa... whistling1.gif )
toreki
Szerintem elromolhat az összevissza nyomogatástól. De ez nam a vevő hibája, hanem a termékét. Ha nem adtak használatit, vagy nem megfelelőt, akkor az abból eredő kárt is nekik kell viselniük. Szerintem sdem kell reklámozni, hogy hogyan romlott el. Elromlott és kész. A bizonyítás az ő dolguk. biggrin.gif
Pjotr
Azért ez nem egy ipari robot, hogy el lehesen rontani...
Én még olyan háztartási gépet nem láttam amit a gombjai nyomkodásával el lehetne rontani...
Se mikrót, se tv-t, se dvd-t, semmit.

Ariadne
Mikrót úgy tudom üresen bekapcsolással el lehet rontani. sorcerer.gif
Pjotr
A mosógépet meg ha fejtetőn használod....
asdf
Meg egy extrem pelda: avatatlan kezek a tv szervizmenujeben is tudnak esetleg gondokat okozni wink.gif Es az tenyleg csak gombnyomkodassal valo elrontas wink.gif
schcsabi
(asdf @ 2006.04.18, 13:08) *

Meg egy extrem pelda: avatatlan kezek a tv szervizmenujeben is tudnak esetleg gondokat okozni wink.gif Es az tenyleg csak gombnyomkodassal valo elrontas wink.gif

Csak annak elég kicsi az valószinüsége, hogy nyomkodod "találomra" a gombokat, és egyszer csak - hoppsz - szervizmenü...Lottó ötösnek nagyobb az esélye. ( ha meg tudod , hogy kell belépni és szakértelem nélkül állítgatod, akkor már mindegy, ha nekiesel csavarhúzó-véső-kalapáccsal... )
asdf
No igen, en tv-men pl 99-es csatornara kell allni, elesseget a minimumra venni, a tv elolapjan megnyomni a le gombot es ezzel egyidoben meg a taviranyito egyik gombjat is wink.gif Veletlenul tenyleg nem talal oda az ember, az halaltuti wink.gif)
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.