Köszönöm hogy megnézted.
Sokat filóztunk erről annak idején, hogy hogy is legyen, én amikor elkezdtem, egy ilyen felosztást éreztem jónak. Sok mindent kéne még hozzá írni, akkor talán közelebb lenne a te elképzelésedhez is. Pl ami legjobban hiányzik hozzá szerintem, az a jogorvoslati tanácsok (békéltető testület, bíróság, ilyenek bemutatása, taktikai tippek, kis felkészítés mire számítson és mire figyeljen az ember ha felveszi a kesztyűt.) Egy kedves fórumozó fülét már rágtam emiatt

, majd vagy lesz ilyen, vagy nem, én nem tudom megírni, nincs tapasztalatom benne

Nekem is lenne egy csomó ötletem még, hogy miről írnék, de idő és hangulat kell hozzá, mostanában legalább az egyik hiányzik nekem...
Minta eseteket akkor lenne értelme linkelni hozzá vagy ilyesmi, ha az teljesen mintaszerű, megoldással, pozitív végeredménnyel, meg minden. Ilyen nem nagyon van. Azon kívül ott van a kereső, ha valaki hasonló eseteket akar keresni. És kategorizálva van a fórum (igaz kicsit összekuszálódott, de rend lesz).
De az összefoglalóknál más megközelítés lehet jobb lenne, nem tudom.
Volt szó rövid kérdések - rövid válaszok + linkek összeállításról is, az is jó lenne, csak kéne aki megcsinálja.