Áprilisban vásároltam egy discmant, ami májusban tönkrement.
Ma ismét elmentem a szervízbe, ahol azt a választ kaptam, hogy nem történt előrelépés. (A múlt héten kaptam ugyan egy kölcsönkészüléket, de azt ma visszavittem, mivel néhány perc után egyszerűen rázni kezdte a lemezt aztán leállt). Elkértem a panaszkönyvet, leírtam bele a problémát.
Alig értem haza, az egyik munkatársuk felhívott. Először is leteremtett, hogy ezért igazán nem kellett volna a panaszkönyvbe írnom, elmondta, hogy kicserélték az alkatrészt, de újabb hibát találtak; aztán tett egy "ajánlatot": kifizeti a discmant zsebből. Mondtam neki, inkább egy csereutalványt kérnék (többek között azért is, mert nem biztos, hogy a három hónappal ezelőtti áron kapok ilyen készüléket). Erre azt válaszolta, ezt meg kell beszélnie a főnökével, majd visszahív. Azóta is hív.
Szeretném tudni mik a lehetőségeim? Nem azért vettem a discmant, hogy a szervízben üdüljön, gondolom ez logikus. Mennyi idő után kötelesek csereutalványt adni, ha nem tudják javítani a készüléket? Mit tehetek, ha nem adják ki?
Előre is köszönöm, üdv,
Smiley