Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Editions Atlas
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Egyéb termékekkel kapcsolatos problémák
1, 2
Kenderice
Az órát én is megrendeltem kb 1 hónapja. Kiváncsi voltam, hogy mi benne a trükk. A mai napig nem kaptam semmit.
Lehet, hogy ez volt a trükk?
L_Matyi
(Kenderice @ 2010.03.30, 11:53) *
Lehet, hogy ez volt a trükk?
Hát jobb üzletnek tűnik mint ténylegesen elküldeni... Lehet, hogy azt remélik, hogy 990Ft-ért senki se fogja feljelenteni őket?
Kenderice
Szerintem amúgy ez nem más, mint adathalászat. Szükségük van a személyes adatokra (név, lakcím).
rubi
történetem hasonló a korábban leírtakhoz, telefonon kerestek meg, tetszett, megrendeltem, utána jött a levél, azóta várok a csomagra. ma felhívtam őket, hogy mi van már... állítólag egyenesen Svájcból jön (hűha!!!), ezért tart ilyen sokáig... na ekkor lett gyanús, rákerestem a neten a cégre, és végigolvastam ezt a fórumot. én a gyors megoldást választottam, azonnal visszatelefonáltam és lemondtam a további csomagokat. A hölgy elég apatikusan vette tudomásul, és azt mondta, "lemondását rögzítettem". megemlítettem neki, hogy én is veszem a beszélgetést (naná, azok után, amiket itt írtatok!!!), majd még egyszer rákérdeztem, hogy akkor ezzel be is fejeztük, ugye? mondta, igen. hát ennyi. most várom az első csomagot és nagyon kíváncsi vagyok a svájci minőségre... beszámolok, ha lesz fejlemény...
bongyi
Sziasztok.
Én az újságban található kártyán rendeltem meg(egy kód számot kellett beirni az order-atlas.com-ra azthiszem)és mivel elolvastam ezt a topicot azonnal le is szeretném valahogy mondani.Mit irjak az email cimben? milyen adatokat?Megijedtem kicsit. A válaszokat köszönöm
carl badog
Már el is felejtettem, hogy megrendeltem, mikor csak landolt az óra a postaládába.
Az érdekes az volt, hogy rögtön azzal kezdik, hogy ne fizessem ki, hanem töltsem ki a hűségnyilatkozatot, mire küldik a következő órát. Persze ezzel beindítom a a lemondhatatlan megrendelések folyamatát, és egyre drágábban és drágábban.
invivo
Sziasztok!

A problémám részben kapcsolódik e-kereskedelemhez, mert a terméket ott is árulják, minket postai úton kerestek meg.
Kb. 1 éve hozzátartozóm kérésére megrendeltünk egy postai szórólapon reklámozott zsebórát, amelyet az Editions Atlas SA forgalmaz "Collection heritage" néven. Nem vártam high tech kivitelt, de gyakorlatilag a harmadik óra után a minőség rohamosan leromlott, valamint természetesen 8 napon túl 3 óra használhatatlan. Mivel tartósan külföldön voltam, hozzátartozóm becsületesen fizette a kiküldött csekkeket. Első ránézésre persze ordító hiba, eltérés nem volt rajtuk és sajnos ő nem ismerte a 8 napon belüli visszaküldési kötelezettséget panasz esetén, illetve a lemondás lehetőségét.
Aktuálisan áttekintve a kollekciót szánalmas.
Van e lehetőség utólagosan a teljes órakollekció (14 db) visszaküldésére és arányos pénzvisszafizetése?
Érdemes e bombázni a magyar forgalmazón túl a központi svájci céget?

Soha nem hittem ezekben a cégekben, ez most csak beigazolódott.

Előre is köszönöm a használható hozzászólást!

Üdv.
Mozigépész
Keresővel kellett volna kezdened, és meg lett volna ez a topik!
Nem igazán értem a visszaküldésre az okot. Azt írod 3 óra nem működik, javítva volt?
A szánalmas nem indok, ennél konkrétabb kell.
Titi111555
(lazurdeak @ 2009.10.02, 06:02) *

(mada @ 2009.10.01, 17:28) *

(kokoka @ 2009.09.28, 16:27) *

Üdvözlök mindenkit!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mit tegyek, ha engem telefonon keresett meg ez a cég, elmondta, hogy milyen kártyákat, milyen időközönként, mennyiért küldenek és ha gondolom, akkor az elsőt elküldik, megnézhetem, ha utána nem akarok többet, akkor küldjek nekik lemondást e-mailben, telefonon, vagy levélben. Nagyon a hölgy, akivel beszéltem nem hagyott szóhoz jutni, úgyhogy az aha!, igen?!, értem szavakon kívül nem sokat tudtam a témához hozzászolni, és ezt a beszélgetést állítólag rögzítették, majd most várhatom a küldeményt az egyeztetett címen. (miután elolvastam ezt a sok problémát ezzel a céggel) erősen meginogtam, hogy átvegyem-e a csomgot vagy sem. Hogyan lehetne a dolgot csírájában elfolytani? Valaki tudna tanácsot adni? Előre is köszönöm.

Sziasztok!
Úgyanígy jártam, mint kokoka és az ügyünk ugyanabban a fázisban is tart.
Múlt héten hívtak ettől a cégtől. Kisfiamnak ajánlottak kézségfejlesztő kártyát és mivel tetszett az ötlet, rábólintottam, küldjék. Azt ígérték kb. 1-1,5 hónap múlva kapom meg a csomagot, de előtte még 1 hét múlva küldenek egy visszaigazolást a megrendelésről. Ez még nem érkezett meg.
Időközben olvastam, hogy miket művelt ez a cég és úgy döntöttem,visszalépek.
Mit tanácsoltok, mikor mondjam le? Már most vagy várjam meg a visszaigazolást, ha egyáltalán lesz? Az első csomagot kifizessem?
A tértivevényes levelet erre a címre küldjem?:
Editions Atlas
Linea Directa Communications Kft.
1097 Bp. Táblás u. 36-38
Levelezési címük:
1476 Bp. Pf. 308.

Segítségeteket előre is köszönöm!!!

Én a helyedben már most cselekednék.

Hivatalosan a szerződéstől való elállásnak nevezik, amir készülsz, ezért ezt a szót használd a levelezésben.

A címüket neked kell kiderítened. (Pl. ha van honlapjuk, akkor onnan, de még biztosabb a cégbírósági nyilvántartásban szereplő székhelyre küldeni. (Ez interneten ingyenesen hozzáférhető.)

Titi111555
Hali ! Hasonló az én problémám is! Röviden: rendeltem egy buszmaketteta neten, kifízettem,és csodálkoztam mikor küldték a következő csomagot 23.án ! Nem figyeltem átvettem /2980ft / tértivevényesen visszaküldtem, lemondólevelet is és küldtem egy levelet a a további zaklatás megszüntetéséről a GVH tiltására hivatkozva /1390 ft /! Várom a fejleményeket! Utána olvastam és ami nagyon érdekes: Telefont nem veszik fel, az oldalukon a a vásárlási feltételeket egy legördülő oldal tartalmazza amire véletlenül kattintottam rá úgy nyílt meg !! Az ügyfélszolgálatnak a Moderna 2000 kft van megadva /TV SHOP/ Bp Üllői 206 Pf308 Nekik is küldtem levelet az adataim felhasználásának megtiltásáról.
de kapcsolatba nem lehet lépni velük ! Az eddigi károm a kéretlen küldemény eredményeként 1390 ft + még jön a "jogi tanácsadás költsége",az utánjárásról nem is beszélve ! Írtam nekik,hogy ezeket a költségeimet is térítsék meg ! Várok a válaszukat majd felteszem a fórumra ! Üdv: Titi
Titi111555
(Titi111555 @ 2011.12.29, 13:32) *

Hali ! Hasonló az én problémám is! Röviden: rendeltem egy buszmaketteta neten, kifízettem,és csodálkoztam mikor küldték a következő csomagot 23.án ! Nem figyeltem átvettem /2980ft / tértivevényesen visszaküldtem, lemondólevelet is és küldtem egy levelet a a további zaklatás megszüntetéséről a GVH tiltására hivatkozva /1390 ft /! Várom a fejleményeket! Utána olvastam és ami nagyon érdekes: Telefont nem veszik fel, az oldalukon a a vásárlási feltételeket egy legördülő oldal tartalmazza amire véletlenül kattintottam rá úgy nyílt meg !! Az ügyfélszolgálatnak a Moderna 2000 kft van megadva /TV SHOP/ Bp Üllői 206 Pf308 Nekik is küldtem levelet az adataim felhasználásának megtiltásáról.
de kapcsolatba nem lehet lépni velük ! Az eddigi károm a kéretlen küldemény eredményeként 1390 ft + még jön a "jogi tanácsadás költsége",az utánjárásról nem is beszélve ! Írtam nekik,hogy ezeket a költségeimet is térítsék meg ! Várok a válaszukat majd felteszem a fórumra ! Üdv: Titi

bangin.gif bangin.gif bangin.gif bangin.gif bangin.gif bangin.gif bangin.gif bangin.gif bangin.gif bangin.gif bangin.gif

Emerek: Csoda történt ! 2012 01 04.én megjött a válasz a tértivevényes levelekre amiben értesíitettek,a lemondást tudomásul veszik,de a következő küldeményt már postázták ha nem kell ne vegyem át ! Most résen kell lennem,figyelek nehogy átvegyem ! Közben megírtam email-ban nekik,hogy a felmerült költségeimre igényt tartok /tértivevényes postai díj + jogi tanácsadás díj / !!! Most várom a fejleményeket !!! folyt.köv. starwars.gif starwars.gif
Titi111555

Az adataim felhasználásának megtiltására jött 1 magyarnyelvü "e" levél amiben közli a Tv -shop ,hogy az adatkezeléssel egy "horvát" cég foglalkozik a megbízásukból !!! ????? Kaptam is egy emailt horvát nyelven ! Megígértem nekik ha megint megkeresést kapok tőlük jogi útra terelem a dolgot !!! Az meg hogy lehet,hogy magyar emberek adatait külföldön kezelik ? Ez is megérne egy misét !

Az ATLAS nem tudta kijátszani éberségemet ! Levélbe közölte velem ,tudomásul vette a lemondásomat de a következő küldeményt már postázták ! Ha nem kell ne vegyem át !

2012 01 10.-én hozta is a küldeményt a Posta,amit nem vettem át, visszaküldtem mint "kéretlen küldemény-t ", most várom a "perenkívüli egyezségi " javaslatomra a cég válaszát amiben kértem a postai díjak + jogitanácsadás költségeinek megtérítését ! Várokozok az Atlas válaszára ! bash.gif

mandm
Nem tudom mi a bajod.

Nézzük mik a te hibáid, mulasztásaid az ügyben:
"rendeltem egy buszmaketteta neten" Ez a te saját akaratodból történt.

"az oldalukon a a vásárlási feltételeket egy legördülő oldal tartalmazza amire véletlenül kattintottam rá úgy nyílt meg" Ez hazugság a részedről, mert ha a neten rendelted, akkor pont erre a legördülő oldalra kellett, hogy kattints. Tehát ha az előbbi állításodat vesszük alapul és saját akaratodból rendelted, akkor a vásárlási feltételeket se véletlenül nyitottad meg, hanem saját akaratodból. Ja, hogy szartál elolvasni akkor, amikor megrendelted? Te bajod! Elég hülye vagy, ha a neten csak kattintgatsz mindenfelé. Ha ennyire dobálózol a jogszabályokkal (lásd később), akkor tudhatnád, hogy a jog ismeri az ilyen szerződést, amit távollévő felek között köttetnek és ott a szerződés aláírását, azzal való egyetértést egy ilyen művelet, mint egy kattintás jelez a részedről.

"kifízettem,és csodálkoztam mikor küldték a következő csomagot" Csak azon csodálkozhattál volna, hogy milyen hülye voltál előtte. Nem kellett volna csodálkoznod, ha elolvasod milyen szerződést kötöttél.

"Nem figyeltem átvettem" Ez mi? Jött a postás és te véletlenül átvetted? Vagy véletlenül bementél a postára az értesítővel és ott véletlenül végigálltad a sort és véletlenül megint a kezedben volt a csomag? ÉS amikor véletlenül a kezedben volt, nem tűnt fel, hogy kitől jött és hogy te azt nem akarod. Lehet, hogy tényleg hülye vagy? Már ne haragudj, de akkor ez orvosi eset.

"tértivevényesen visszaküldtem, lemondólevelet is és küldtem" A sok hülyeséged után ez egy értelmes lépés volt a részedről, bár ha a neten rendelted feltűnhetett volna, hogy a csomaggal érkezett új ügyfélszámoddal mennyi mindent tudsz kezdeni ingyen a weblapjukon. Pl.: le tudod mondani a sorozatot.

"...levelet a a további zaklatás megszüntetéséről" Ezt minek küldted? Téged nem zaklatott senki, csak a kettőtök között köttetett szerződés szerint teljesített az Edition Atlas. Szerintem jót röhögtek rajtad.

"...még jön a "jogi tanácsadás költsége",az utánjárásról nem is beszélve" Erre alapból ne számíts. Majd polgári peres úton követelgethetsz. Megsúgom nulla az esélyed és nem azért mert ők majd egy jó ügyvéddel jönnek, hanem azért mert téged nem ért semmiféle kár, te voltál a hülye.

"megjött a válasz a tértivevényes levelekre amiben értesíitettek,a lemondást tudomásul veszik,de a következő küldeményt már postázták ha nem kell ne vegyem át" Látod, most is jogszerűen jártak el, ahoggy te a leveledben kérted. Sajnos közben kiküldték a következő anyagot, hisz addig ők a szerződésetek alapján dolgoztak. De azt is megmondták, hogy egyszerűen ne vedd át, nincs vele más gondod. Ennél korrektebben hogyan kellett volna eljárniuk? Talán itt is valami kártérítést vártál volna, mert neked külön "résen kell lenned", hogy ne vegyél át egy csomagot? Igaz, a fentiek alapján nálad ez nehézségekbe ütközik.

"Az adataim felhasználásának megtiltására jött 1 magyarnyelvü "e" levél amiben közli a Tv -shop ,hogy az adatkezeléssel egy "horvát" cég foglalkozik a megbízásukból !!! ????? Kaptam is egy emailt horvát nyelven ! Megígértem nekik ha megint megkeresést kapok tőlük jogi útra terelem a dolgot !!! Az meg hogy lehet,hogy magyar emberek adatait külföldön kezelik ?"
Itt érzek annyi hibát az Atlas részéről, hogy horvát nyelven küldött egy levelet. Bár lehet, hogy csak a horvát rendszer küldött egy automatikus emailt, hogy töröltek a nyilvántartásukból. Az miért baj, hogy magyar emberek adatait külföldön kezelik? Mit gondolsz a Google, ha regisztrálsz nála, hol kezeli az adataidat, vagy az eBay, vagy az a horvát szállásadó, ahol szállást foglalsz a nyáron? De nem baj, tereld csak jogi útra! Jót röhögnek majd rajtad megint, az ügyvéded meg bezsebeli a pénzt.
Mondjuk azt se értem, hogy ezt a Tv-Shopot honnét vetted. A Tv-Shop és az Edition Atlas két külön cég. Ez utóbbi elérhetőségét itt találhatod: http://www.editionsatlas.hu/e/about_us.html

"Az ATLAS nem tudta kijátszani éberségemet" Nem bizony, te résen voltál. Te nem szarral gurigázol, csak egyszerűen figyelmetlen és hülye vagy. És ezek után még te támadsz és világgá kürtölöd a hülyeségedet.

Jaj barátom, jobb ha csak a sarki kisboltban bonyolódsz üzleti dolgokba, de ott is csak úgy, hogy résen vagy és éber!

Megsúgom más fórumokon, ahol sokan pont az Atlastól szerzik be hobbijuk tárgyait mindenki meg van elégedve, aki vissza akarta küldeni az visszaküldte, aki le akarta mondani az lemondta. Senkit se érzi, hogy zaklatnák. Igaz, mindenki tud és szokott olvasni a kattintgatás mellett.

Na pá!

De, hogy nehogy kedvedet szegjem szívesen várom a fejleményeit az ügyednek (ami ügye nincs, csak te gondolod úgy).
L_Matyi
Mandm, nem lehetett volna ezt egy kicsit kedvesebben, kulturáltabban?
mandm
(L_Matyi @ 2012.01.16, 11:43) *

Mandm, nem lehetett volna ezt egy kicsit kedvesebben, kulturáltabban?

Ez kedves és kulturált. Megértő a hangnem is, csak minek szépítsük? Van egy mondás, aki hülye, az hülye. Emberünk esetére ez a legjobb szó.

(A hülye a hűl, elhűl igéből alakult ki a befejezett melléknévi igenév (-ó, -ő) –e változatával. Így keletkezett a kergül-ből a kerge, a szül-ből a szüle, a peng-ből a penge.
A hüle ~ hülye kezdetben tehát az elhűlést mutató, oktalanul csodálkozó, bambuló emberekre vonatkozott. A hüledezik szavunk is őrzi a hűl szótövet. 1792-ben, első előfordulásakor a butácska, málészájú emberek, illetve a siketek, értelmi fogyatékosok megnevezése. Semmi bántó nem volt abban, hogy az értelmi fogyatékosok intézményeit kezdetben „magyarországi hülyeintézeteknek” nevezték. Hülye szavunk jelentése ezek után folyamatosan durvult. A „hülyeintézetek” neve is megváltozott. A 20. század első felében a hülye sértő, bántó szóvá vált. A tanárok, illemtankönyvek, etikettek tiltották, sajtóban, rádióban és televízióban nem fordult elő. Egy ideig. Manapság a hülye kezdi elveszíteni durva jellegét. Mintha visszatérne kialakulás kori jelentéséhez. Aki hülye, az egy kicsit butácska, értetlen, málészájú.)

A bántó szándék teljesen távol állt tőlem. Csak elhűltem attól, amit itt olvastam.
L_Matyi
(mandm @ 2012.01.16, 12:18) *
Lehet, hogy tényleg hülye vagy? Már ne haragudj, de akkor ez orvosi eset.
Itt te egyértelműen a hülye, mint betegség szót alkalmazod. Az egész stílus lekezelő volt, teljesen feleslegesen. Mindegy, túltárgyaltuk, máskor kicsit több segítő szándékkal.
Adruci
Titi111555!!
Te milyen címre írtál nekik lemondólevelet? Én is megrendeltem a buszos dolgot. Elég érdekes,hogy ennek az Ikarusos bemutatócsomagnak,vagy mi a nyavajának a megrendelőjén az állt,hogy ha azt megveszem valami 990Ft-os összegért,akkor további vásárlási kötelezettségem nincs, a következő nyomtatványokon,valamint a neten is az áll,hogy ha 8 napon belül nem mondom le a bemutatócsomag érkezése után a rendelést,akkor automatikusan kapom a következőt...
Próbálkoztam a netes lemondással,de valami ügyfélkódot,vagy mit kér,amiről fogalmam sincs,hogy hol találhatom meg. Van vevőszámom és hűségutalványom,de ilyen ügyfélkódom sehol.
Egyébként írtam nekik e-mailt,hát nem tudom.....emlékszem,hogy még régebben írtam nekik,akkor válaszoltak rá,remélem megtartották a jó szokásukat^^
Titi111555
(mandm @ 2012.01.16, 10:03) *

Nem tudom mi a bajod.

"az oldalukon a a vásárlási feltételeket egy legördülő oldal tartalmazza amire véletlenül kattintottam rá úgy nyílt meg" Ez hazugság a részedről, mert ha a neten rendelted, akkor pont erre a legördülő oldalra kellett, hogy kattints. Tehát ha az előbbi állításodat vesszük alapul és saját akaratodból rendelted, akkor a vásárlási feltételeket se véletlenül nyitottad meg, hanem saját akaratodból. Ja, hogy szartál elolvasni akkor, amikor megrendelted? Te bajod! Elég hülye vagy, ha a neten csak kattintgatsz mindenfelé. Ha ennyire dobálózol a jogszabályokkal (lásd később), akkor tudhatnád, hogy a jog ismeri az ilyen szerződést, amit távollévő felek között köttetnek és ott a szerződés aláírását, azzal való egyetértést egy ilyen művelet, mint egy kattintás jelez a részedről.

"kifízettem,és csodálkoztam mikor küldték a következő csomagot" Csak azon csodálkozhattál volna, hogy milyen hülye voltál előtte. Nem kellett volna csodálkoznod, ha elolvasod milyen szerződést kötöttél.

"Nem figyeltem átvettem" Ez mi? Jött a postás és te véletlenül átvetted? Vagy véletlenül bementél a postára az értesítővel és ott véletlenül végigálltad a sort és véletlenül megint a kezedben volt a csomag? ÉS amikor véletlenül a kezedben volt, nem tűnt fel, hogy kitől jött és hogy te azt nem akarod. Lehet, hogy tényleg hülye vagy? Már ne haragudj, de akkor ez orvosi eset.

"tértivevényesen visszaküldtem, lemondólevelet is és küldtem" A sok hülyeséged után ez egy értelmes lépés volt a részedről, bár ha a neten rendelted feltűnhetett volna, hogy a csomaggal érkezett új ügyfélszámoddal mennyi mindent tudsz kezdeni ingyen a weblapjukon. Pl.: le tudod mondani a sorozatot.

"...levelet a a további zaklatás megszüntetéséről" Ezt minek küldted? Téged nem zaklatott senki, csak a kettőtök között köttetett szerződés szerint teljesített az Edition Atlas. Szerintem jót röhögtek rajtad.

"...még jön a "jogi tanácsadás költsége",az utánjárásról nem is beszélve" Erre alapból ne számíts. Majd polgári peres úton követelgethetsz. Megsúgom nulla az esélyed és nem azért mert ők majd egy jó ügyvéddel jönnek, hanem azért mert téged nem ért semmiféle kár, te voltál a hülye.

"megjött a válasz a tértivevényes levelekre amiben értesíitettek,a lemondást tudomásul veszik,de a következő küldeményt már postázták ha nem kell ne vegyem át" Látod, most is jogszerűen jártak el, ahoggy te a leveledben kérted. Sajnos közben kiküldték a következő anyagot, hisz addig ők a szerződésetek alapján dolgoztak. De azt is megmondták, hogy egyszerűen ne vedd át, nincs vele más gondod. Ennél korrektebben hogyan kellett volna eljárniuk? Talán itt is valami kártérítést vártál volna, mert neked külön "résen kell lenned", hogy ne vegyél át egy csomagot? Igaz, a fentiek alapján nálad ez nehézségekbe ütközik.

"Az adataim felhasználásának megtiltására jött 1 magyarnyelvü "e" levél amiben közli a Tv -shop ,hogy az adatkezeléssel egy "horvát" cég foglalkozik a megbízásukból !!! ????? Kaptam is egy emailt horvát nyelven ! Megígértem nekik ha megint megkeresést kapok tőlük jogi útra terelem a dolgot !!! Az meg hogy lehet,hogy magyar emberek adatait külföldön kezelik ?"
Itt érzek annyi hibát az Atlas részéről, hogy horvát nyelven küldött egy levelet. Bár lehet, hogy csak a horvát rendszer küldött egy automatikus emailt, hogy töröltek a nyilvántartásukból. Az miért baj, hogy magyar emberek adatait külföldön kezelik? Mit gondolsz a Google, ha regisztrálsz nála, hol kezeli az adataidat, vagy az eBay, vagy az a horvát szállásadó, ahol szállást foglalsz a nyáron? De nem baj, tereld csak jogi útra! Jót röhögnek majd rajtad megint, az ügyvéded meg bezsebeli a pénzt.
Mondjuk azt se értem, hogy ezt a Tv-Shopot honnét vetted. A Tv-Shop és az Edition Atlas két külön cég. Ez utóbbi elérhetőségét itt találhatod: http://www.editionsatlas.hu/e/about_us.html

"Az ATLAS nem tudta kijátszani éberségemet" Nem bizony, te résen voltál. Te nem szarral gurigázol, csak egyszerűen figyelmetlen és hülye vagy. És ezek után még te támadsz és világgá kürtölöd a hülyeségedet.

Jaj barátom, jobb ha csak a sarki kisboltban bonyolódsz üzleti dolgokba, de ott is csak úgy, hogy résen vagy és éber!

Megsúgom más fórumokon, ahol sokan pont az Atlastól szerzik be hobbijuk tárgyait mindenki meg van elégedve, aki vissza akarta küldeni az visszaküldte, aki le akarta mondani az lemondta. Senkit se érzi, hogy zaklatnák. Igaz, mindenki tud és szokott olvasni a kattintgatás mellett.

Na pá!

De, hogy nehogy kedvedet szegjem szívesen várom a fejleményeit az ügyednek (ami ügye nincs, csak te gondolod úgy).

manddm ! Elöljáróban kulturáltan meg szeretném köszönni a hozzászólásodat,és azt hogy vetted a fáradtságot problémámmal kapcsolatos írásom elolvasásához, köszönöm neked ! Eddig tartott a kultúrrésze a válaszomnak !! Te kis faxkalap ! Hogy jössz te hozzá,hogy engem lehülyézz !! Biztos annak a szemét,az embereknek a figyelmetlenségét kihasználó cégnek a nevében és megbízásából írogatsz! Te kis /pákó szerint: /kocsog ! Hogy veszed a bátorságot te faxkalap,hogy ilyen hangot engedsz meg magadnak ??? !!!! Mikor én már ilyen abortusszökevényeket eregettem te még apádnál voltál a zacsekban !A továbbiakban : marihónalja szagolgatását abbahagyni, kannásbor bevitelét megszüntetni ! gyógyszert rendszeresen szedni !!!
A továbbiakat ne olvasd el mert csak normális embereknek javasolt !

Tehát odáig jutottam,hogy elküldtem a "peren kivüli egyezségre" a javaslatom / ü.i. 30 munkanap utána irány az itélőtábla. A további fejlemény: kaptam a tv -shop-tól egy emilt amiben tájékoztat: törölték az adataimat a rendszerükből !! / Tudniillik : az ő ügyfélszolgálatuk látja el az E Atlas ügyfélszolgálatát is !
A lemondó levelet a következő címre kell küldeni: Editions Atlas ügyfélszolgálat, Studió Moderna Hungary Kft 1191 Bp. Üllői. 206 Pf 308 "tértivevény-n ,mindjárt volt aki átvegye és nem CH-ba kell levelezni !! Ezt csak azok segítségére írom le akik úgy jártak mint én !!!

manddm : Neked csak annyit szeretnék üzenni : NYASGEM clap2.gif bangin.gif

(Titi111555 @ 2012.01.18, 13:46) *

(mandm @ 2012.01.16, 10:03) *

Nem tudom mi a bajod.

Na pá!

manddm ! Elöljáróban kulturáltan meg szeretném köszönni a hozzászólásodat,és azt hogy vetted a fáradtságot problémámmal kapcsolatos írásom elolvasásához, köszönöm neked ! Eddig tartott a kultúrrésze a válaszomnak !! Te kis faxkalap ! Hogy jössz te hozzá,hogy engem lehülyézz !! Biztos annak a szemét,az embereknek a figyelmetlenségét kihasználó cégnek a nevében és megbízásából írogatsz! Te kis /pákó szerint: /kocsog ! Hogy veszed a bátorságot te faxkalap,hogy ilyen hangot engedsz meg magadnak ??? !!!! Mikor én már ilyen abortusszökevényeket eregettem te még apádnál voltál a zacsekban !A továbbiakban : marihónalja szagolgatását abbahagyni, kannásbor bevitelét megszüntetni ! gyógyszert rendszeresen szedni !!!
A továbbiakat ne olvasd el mert csak normális embereknek javasolt !

Tehát odáig jutottam,hogy elküldtem a "peren kivüli egyezségre" a javaslatom / ü.i. 30 munkanap utána irány az itélőtábla. A további fejlemény: kaptam a tv -shop-tól egy emilt amiben tájékoztat: törölték az adataimat a rendszerükből !! / Tudniillik : az ő ügyfélszolgálatuk látja el az E Atlas ügyfélszolgálatát is !
A lemondó levelet a következő címre kell küldeni: Editions Atlas ügyfélszolgálat, Studió Moderna Hungary Kft 1191 Bp. Üllői. 206 Pf 308 "tértivevény-n ,mindjárt volt aki átvegye és nem CH-ba kell levelezni !! Ezt csak azok segítségére írom le akik úgy jártak mint én !!!

manddm : Neked csak annyit szeretnék üzenni : NYASGEM clap2.gif bangin.gif

(Adruci @ 2012.01.16, 13:52) *

Titi111555!!
Te milyen címre írtál nekik lemondólevelet? Én is megrendeltem a buszos dolgot. Elég érdekes,hogy ennek az Ikarusos bemutatócsomagnak,vagy mi a nyavajának a megrendelőjén az állt,hogy ha azt megveszem valami 990Ft-os összegért,akkor további vásárlási kötelezettségem nincs, a következő nyomtatványokon,valamint a neten is az áll,hogy ha 8 napon belül nem mondom le a bemutatócsomag érkezése után a rendelést,akkor automatikusan kapom a következőt...
Próbálkoztam a netes lemondással,de valami ügyfélkódot,vagy mit kér,amiről fogalmam sincs,hogy hol találhatom meg. Van vevőszámom és hűségutalványom,de ilyen ügyfélkódom sehol.
Egyébként írtam nekik e-mailt,hát nem tudom.....emlékszem,hogy még régebben írtam nekik,akkor válaszoltak rá,remélem megtartották a jó szokásukat^^

T. Adruci ! A hozzászólásomban megtalálod az "ügyfélszolgálat" címét ! Javaslom a tértivevényes levelet mert annak nyoma van !/ email-re nem is válaszoltak ! /

Üdv : Titi 111555 További szép napot !
L_Matyi
(Titi111555 @ 2012.01.19, 17:44) *
A cég legujabb akciója " a legendás ORION EXPRESS mindössze 990ft --t !!! Odafigyelni !!!!!
Hozzászólásodat töröltem. Légy szíves ne idézzetek be felesleges részeket, mert olvashatatlanná teszitek a fórumot.
Titi111555
(L_Matyi @ 2012.01.20, 08:05) *

(Titi111555 @ 2012.01.19, 17:44) *
A cég legujabb akciója " a legendás ORION EXPRESS mindössze 990ft --t !!! Odafigyelni !!!!!
Hozzászólásodat töröltem. Légy szíves ne idézzetek be felesleges részeket, mert olvashatatlanná teszitek a fórumot.

T admin. Nem az egyik posztot kellett volna törölni? /véletlenül 2x küldtem el !!!
mandm
(Adruci @ 2012.01.16, 13:52) *

...
...

Kedves Adruci!

Az Edition Atlas honlapján jobb felső sarokban: "Ügyfél bejelentkezés".
A megjelenő oldalon "Számla létrehozása", ahol kéri Ügyfélszámot. Mivel én sem tudtam a sajátomat, ezért rákattintottam a másfél centivel lejjebb található "Hol találom az ügyfélszámomat?" linkre.
A megjelenő információkat elolvastam így megtudtam azt amit a betűk rejtenek:
"Adja meg 9 jegyű ügyfélszámát és nevét, ugyanúgy, ahogy az a számlán szerepel."
Tehát a számlán szerepel.
Ezek után meg lehet adni az ügyfélszámot vagy kódot. Mindegy hogyan hívjuk.
De!
Érdemes továbbolvasni, mert van még!
"Ügyfélszámom a számla létrehozásakor elutasításra kerül.
Ellenőrizze, hogy ügyfélszámának csak első 9 számjegyét gépelte-e be „/“ és a 2 következő számjegy nélkül."

Erre tényleg oda kell figyelni!
A sikeres regisztráció és belépés után a baloldali "Termékeim" menüben a "Termék lemondása" pontot kell kiválasztani, majd be kell jelölni a "BUS COLLECTION"-t a "Válassza ki" szöveg előtti kis négyzetbe kattintva. Ezek után mehet a "Lemondom az előfizetést" gombra kattintás.

Ha mégis a postai eljárás a szimpatikusabb, akkor mindenféle bejelentkezés nélkül ugyancsak az Edition Atlas honlapjának bal felső sarkába található "Cégünkről" linkre kattintva megjelenő oldalon az "Elérhetőségeink:" részben megtalálja postacímet, telefonszámot, stb.

Harmadik megoldásként lehet értetlenkedni és a Titi111555 féle "hülye vagyok, nem értem, nem tudok olvasni", hosszadalmas támadó hangvételű stílust alkalmazni.

Ha szabad még egy tanácsot adnom, akkor én az általam leírt első kettő módszer valamelyikét válassza.

Remélem sikerül lemondani a nemkívánt terméket! Távol álljon tőlem, hogy bárkinek rosszat akarnék!

Üdvözlettel M&M

Ui:
Megjegyzem, hogy az Ön által említett "további vásárlási kötelezettségem nincs" nem zárja ki azt, hogy ne küldjenek Önnek újabb csomagot. De Önnek azokra sincs vásárlási kötelezettsége. Senki sem kötelezi, hogy megvásárolja azokat. A küldött csomagot nem muszáj átvenni, ha átvette akkor meg vissza lehet küldeni. Vásárlási kötelezettsége azonban még ekkor sincs.
L_Matyi
(Titi111555 @ 2012.01.20, 15:10) *
T admin. Nem az egyik posztot kellett volna törölni? /véletlenül 2x küldtem el !!!
Igaz, nem vettem észre, azt is töröltem.

(mandm @ 2012.01.20, 15:34) *
Kedves Adruci!
Amenyik nem így kezdődött azt töröltem. Kértelek, hogy ne mínősítsed a többieket.
Titi111555
(L_Matyi @ 2012.01.22, 08:54) *

(Titi111555 @ 2012.01.20, 15:10) *
Igaz, nem vettem észre, azt is töröltem.

(mandm @ 2012.01.20, 15:34) *
Kedves Adruci!
Amenyik nem így kezdődött azt töröltem. Kértelek, hogy ne mínősítsed a többieket.

L Matyi ! Tudomásul vettem,de hozzátartozik, nagyon felháborodtam azon amiket irkált "az a kéretlen prókátor " !Szerintem nem volt joga a ledorombolásomhoz !

Az meg nálam "kristálytisztán " lejött, hogy a fentnevezett cég nevében irkál ! / a magánvéleményem tróla továbbra is:egy "kocsog" /.

De hogy a témánál maradjak, kiváncsi leszek mit válaszol a GVH, a beadványomra mert mert egyszer eltiltották ezt a céget az ilyen jellegü ker.magatartástól és meg is bírságolták. bírság és hat. sz: Vj-171/2006

a fejleményeket majd megírom üdv: Titi További szép napot
L_Matyi
(Titi111555 @ 2012.01.22, 11:05) *
L Matyi ! Tudomásul vettem,de hozzátartozik, nagyon felháborodtam azon amiket irkált "az a kéretlen prókátor " !Szerintem nem volt joga a ledorombolásomhoz !
Teljesen igazad van, nem is a tiédet, hanem az övét töröltem.
L_Matyi
(mandm @ 2012.01.23, 16:03) *
...
Töröltem. mandm: még egyszer nyomatékosan kérlek téged is, ne folytassátok ezt. Értelmetlen, nem ide való.
mandm
Akkor álljon itt a szavak helyett az eredeti megrendelő kép a netről, ahonnét Titi1111555 Úr is a megrendelést megtette.
Fontosabb momentumok a panaszából:
"rendeltem egy buszmaketteta neten" - tehát onnan, ahonnét a kép származik
"csodálkoztam mikor küldték a következő csomagot" - ott van leírva előre, hogy küldeni fogják.
"küldtem egy levelet a a további zaklatás megszüntetéséről" - a megrendeléssel elfogadta, hogy küldeni fognak még. Senki sem zaklatta.
"a vásárlási feltételeket egy legördülő oldal tartalmazza amire véletlenül kattintottam rá úgy nyílt meg" - ha megrendelést megtette, akkor a feltételek maguktól megjelentek az oldalon, nem kellett semmit külön kattintani se direkt, se véletlenül. (ki lehet próbálni az eredeti oldalon, elég csak a megrendelés gomb felé húzni az egeret)

Állatásai közül egyik sem igaz, egyiket se sérelmezheti!

Aláhúztam, hogy miket kellett volna elolvasnia és megérteni az összesen egy A/4-es oldalnyi szövegből.
(a megrendelő eredeti elérhetősége, ha valaki meg akarja tekinteni élőben: Edition Atlas Ikarus 66)

Aki ebből ezt a jogi perpatvart és vádaskodást megkezdi arra nem tudok mást mondani, mint... reménytelen.

Nem védem én ezt a céget, de valótlan dolgokat ugyan ne állítsunk már! Pláne akkor ne, amikor saját figyelmetlenségünket akarjuk ezzel leplezni. De tőlem akár, az EU Parlamentbe is elszaladhat a bánatával Tisztelt Titi1111555 Úr az sem fog segíteni ezen.

L_Matyi
Csak mondanám, hogy az aláhúzott rész ütközik a távollévők között kötött szerződésekre vonatkozó jogszabállyal. Az első helyen rosszul számolják a 8 napot.
mandm
(L_Matyi @ 2012.01.24, 10:22) *

Csak mondanám, hogy az aláhúzott rész ütközik a távollévők között kötött szerződésekre vonatkozó jogszabállyal. Az első helyen rosszul számolják a 8 napot.

Nem állítottam, hogy a feltételek mindenben megfelel a jogszabályoknak. Nem vagyok jogász. De, amit Titi Úr sérelmez, az mind valótlan. És mint a leírásából kiderül (bár konkrét dátumot nem ír a visszaküldést illetően) a lemondását elfogadták. Tehát, (bár nem így írják a feltételekben) semmi sem mond az ellen, hogy a később visszaküldött terméket ne fogadnák el, legalábbis Titi Úrnak elfogadták a visszaküldését. Vagyis ebben sem emelhet szót Titi Úr.
Az én ügyféllapomon még most is megtehetem akár az általam rég kifizetett 2011 december 09-én postázott második küldemény visszaküldését hisz, él az arra szolgáló link.

Sőt tapasztalatom szerint meglehetősen lazán kezeli a cég ezt az egészet oly módon, hogy a postától már átvett küldeményt nyugodt szívvel jelölhetem "meg nem kapottnak" és ők újra küldik azt. Ezzel tulajdonképp csalást követek el sérelmükre.
mandm
(L_Matyi @ 2012.01.24, 10:22) *

Amúgy az első helyen a csomag átvételétől számolják a 8 napot. Ez nem jó? (3. pont) Ez vonatkozik arra, hogy a távollévők közötti szerződés megköttetett. Itt kell a 8 nap lehetőségét megadni. A csomag kézhezvételétől számítják.
Van egy másik rész is a 8. pontban, ott írják, hogy a "szállítás másnapjától" kell számítani. Itt nem tisztázott, hogy mi a szállítás (amikor ők adják postára, vagy amikor a szállítás megtörtént, vagyis megérkezett és kézhez vettem a csomagot).

De hangsúlyozom Titi Úr esete a 3. pontba tartozik. Ő le akarta mondani az egész sorozatot az első, üdvözlőcsomag kézhezvétele után és ezt maradéktalanul meg is tehette. A 3. pont egyértelműen és véleményem szerint jogszerűen nyilatkozik.
L_Matyi
Értettük az érveidet és úgy látom most már nincs probléma, mindenki örül, megoldódott a dolog, csak egymást tépitek.
Titi111555
(L_Matyi @ 2012.01.24, 10:54) *

Értettük az érveidet és úgy látom most már nincs probléma, mindenki örül, megoldódott a dolog, csak egymást tépitek.

Csak egy rövid kérdés az említett cég egyáltalán nem tisztelt képviselőjéhez : milyen jogon ,és milyen jogszabály alapján kérheti a cég tőlem,hogy plusz
költségbe verjem magam Pl.. ha más a tudtom nélkül átveszi a küldeményt ? !! A fenti prospektuson a postaköltség "csak" 550 ft de a valóságban 940 ft + 440 ft a tértivevényes levél költsége ! / a lemondó levél /
És közben a cég "üzletpolitikája " értelmében útjára indították a következő küldeményt aminek a visszaküldési költsége és a lemondás költsége stb.stb stb

Ez a tisztességtelen kereskedelem amitől már eltiltották/2006 /egy alkalommal a céget. Remélem most a GVH példát fog statuálni bash.gif
L_Matyi
(Titi111555 @ 2012.01.24, 14:41) *
Csak egy rövid kérdés az említett cég egyáltalán nem tisztelt képviselőjéhez : milyen jogon ,és milyen jogszabály alapján kérheti a cég tőlem,hogy plusz
költségbe verjem magam Pl.. ha más a tudtom nélkül átveszi a küldeményt ? !!
Ez a te problémád. Ha valaki kifizeti helyetted ezt a pénzt, akkor rajta kérheted számon, vagy a postáson.
Titi111555

költségbe verjem magam Pl.. ha más a tudtom nélkül átveszi a küldeményt ? !! A fenti prospektuson a postaköltség "csak" 550 ft de a valóságban 940 ft + 440 ft a tértivevényes levél költsége ! / a lemondó levél /
És közben a cég "üzletpolitikája " értelmében útjára indították a következő küldeményt aminek a visszaküldési költsége és a lemondás költsége stb.stb stb

Ez a tisztességtelen kereskedelem amitől már eltiltották/2006 /egy alkalommal a céget. Remélem most a GVH példát fog statuálni bash.gif

U.I.: A megrendelő "kupon"-t kellett volna csatolni ! Azon ez áll "további vásárlási kötelezettségem nincs " !!!

Nem lefutott a meccs !!!!
mandm

Azt kéri tőled számon a cég, amit a szerződésben te is elfogadtál. Nem kötelező szerződést kötnöd velük! Ő ajánlott neked valamit, te meg elfogadtad. Az a te bajod, hogy nem olvastad el, mire mondasz igent.

És feltételezem, jól tudtad, hogy az "üdvözlő csomag" 990 Ft-os ára a termékkel és postaköltséggel együtt igen jutányos a számodra, majdnem hogy, ingyen van. Te ezzel a tudattal, már a megrendeléskor tudtad, hogy eszed ágában sem lesz további küldeményeket vásárolni tőlük és, hogy le fogod mondani. És le is mondtad mint írtad. Csak elrontottad ott, hogy figyelmetlen voltál. A szerződés ajánlatukból egyértelmű, hogy azzal, hogy megrendeled az elsőt, megbízod őket, hogy négyhetente küldözgessenek újabb és újabb csomagokat. És vállalod, hogy ha nem mégsem kell, akkor te küldöd vissza és ennek költségét te állod.
Van olyan is, hogy előre kell kifizetned egy teljes félévet (pl újság előfizetés), ott is van kockázatod, mert ha nem tetszik, akkor még vissza se küldheted.

A fenti prospektuson említett postaköltség az nem a te postaköltséged, amivel visszaküldhetnéd a küldeményt. Az, hogy az neked mennyibe kerül, azt ez a cég nem tudhatja, hiszen akár személyesen is visszaviheted nekik. És az, hogy te ebben a kreált ügyben mi minden költséget forgatsz még bele ("jogi tanácsadás" igénybevétele - megjegyzem minden ügyvéd ingyen és bérmentve ad tanácsot, stb.), azt nem fogja neked megítélni a hatóság. Legfeljebb külön polgári peres ügyben követelhetsz.

Ha "más tudtod nélkül átveszi a küldeményt" arról sem az Editions Atlas tehet. Neki nem kötelessége megvizsgálni, hogy etikailag milyen szinten állnak a szomszédaid. Ilyen esetben a megkeresésedet a szomszédnak címezd feltéve, ha tudod bizonyítani, hogy ő volt! Ha úgy gondolod, hogy a posta lenyúlta, akkor meg ott dörömbölj!

És megkérlek, hogy fejezd be az utalgatást arra, hogy bármiféle kapcsolatban állnék az Editions Atlas-szal, mert ez megalapozatlan hazugság a részedről (igaz, magadnak se mondasz igazat)! nem vagyok se képviselője, se alkalmazottja a cégnek.

Nem voltam rest ránéztem a GVH honlapjára és hasznos kis tanácsokat találtam az oldalak jobb felső sarkában. Ha megengeded kettőt ideidézek, hátha segít neked a jövőre nézve.
"Mielőtt bármely internetes portálon megadná személyes adatai egy ingyenes szolgáltatás igénybevételére, olvassa el annak az ÁSZF-jét!"
"Ha postaládájába kap egy számlát vagy egy ingyenesnek tűnő ajánlatot, mielőtt kifizetné vagy visszaküldené a megrendelést, győződjön meg, hogy érti pontosan a szerződés minden részletét!"
Titi111555
(mandm @ 2012.01.25, 09:55) *

Azt kéri tőled számon a cég, amit a szerződésben te is elfogadtál. Nem kötelező szerződést kötnöd velük! Ő ajánlott neked valamit, te meg elfogadtad. Az a te bajod, hogy nem olvastad el, mire mondasz igent.

És feltételezem, jól tudtad, hogy az "üdvözlő csomag" 990 Ft-os ára a termékkel és postaköltséggel együtt igen jutányos a számodra, majdnem hogy, ingyen van. Te ezzel a tudattal, már a megrendeléskor tudtad, hogy eszed ágában sem lesz további küldeményeket vásárolni tőlük és, hogy le fogod mondani. És le is mondtad mint írtad. Csak elrontottad ott, hogy figyelmetlen voltál. A szerződés ajánlatukból egyértelmű, hogy azzal, hogy megrendeled az elsőt, megbízod őket, hogy négyhetente küldözgessenek újabb és újabb csomagokat. És vállalod, hogy ha nem mégsem kell, akkor te küldöd vissza és ennek költségét te állod.
Van olyan is, hogy előre kell kifizetned egy teljes félévet (pl újság előfizetés), ott is van kockázatod, mert ha nem tetszik, akkor még vissza se küldheted.

A fenti prospektuson említett postaköltség az nem a te postaköltséged, amivel visszaküldhetnéd a küldeményt. Az, hogy az neked mennyibe kerül, azt ez a cég nem tudhatja, hiszen akár személyesen is visszaviheted nekik. És az, hogy te ebben a kreált ügyben mi minden költséget forgatsz még bele ("jogi tanácsadás" igénybevétele - megjegyzem minden ügyvéd ingyen és bérmentve ad tanácsot, stb.), azt nem fogja neked megítélni a hatóság. Legfeljebb külön polgári peres ügyben követelhetsz.

Ha "más tudtod nélkül átveszi a küldeményt" arról sem az Editions Atlas tehet. Neki nem kötelessége megvizsgálni, hogy etikailag milyen szinten állnak a szomszédaid. Ilyen esetben a megkeresésedet a szomszédnak címezd feltéve, ha tudod bizonyítani, hogy ő volt! Ha úgy gondolod, hogy a posta lenyúlta, akkor meg ott dörömbölj!

És megkérlek, hogy fejezd be az utalgatást arra, hogy bármiféle kapcsolatban állnék az Editions Atlas-szal, mert ez megalapozatlan hazugság a részedről (igaz, magadnak se mondasz igazat)! nem vagyok se képviselője, se alkalmazottja a cégnek.

Nem voltam rest ránéztem a GVH honlapjára és hasznos kis tanácsokat találtam az oldalak jobb felső sarkában. Ha megengeded kettőt ideidézek, hátha segít neked a jövőre nézve.
"Mielőtt bármely internetes portálon megadná személyes adatai egy ingyenes szolgáltatás igénybevételére, olvassa el annak az ÁSZF-jét!"
"Ha postaládájába kap egy számlát vagy egy ingyenesnek tűnő ajánlatot, mielőtt kifizetné vagy visszaküldené a megrendelést, győződjön meg, hogy érti pontosan a szerződés minden részletét!"

nemakarom tovább tapicskolni a sz@rt, ide rakom a megrendelő "kupon"-t és mindenki eltudja olvasni !Valamiért a cég önjelölt védőügyvédje ezt elfelejtette bemásolni / Nem véletlenül / !!Részemről az eszmecsere lezárva /le van szarvasbőrrel takarva / ! A következő próbavásárlást fogjuk elvégezni ,mindent dokumentálva: a küldeményt átvesszük több alkalommal is és reklamálunk,hogy nem érkezett meg ! Majd kiderül,hogy miképpen próbálják meg bizonyítani az átvételt !!?? Erre varjál gombot pubi !!
L_Matyi
(mandm @ 2012.01.25, 09:55) *
Attól függ, hogy hol rendeled. Ha online, akkor midnen probléma nélkül visszamondhatod 8 napon belül.

(Titi111555 @ 2012.01.25, 16:20) *
A következő próbavásárlást fogjuk elvégezni ,mindent dokumentálva: a küldeményt átvesszük több alkalommal is és reklamálunk,hogy nem érkezett meg !
Ez egyszerű csalás, ezt nem javaslom.
mandm

...ide rakom a megrendelő "kupon"-t és mindenki eltudja olvasni !Valamiért a cég önjelölt védőügyvédje ezt elfelejtette bemásolni / Nem véletlenül /

Nem tudom mit felejtettem el idemásolni. Te a neten rendelted. Ezt írtad, ne tagadd! Én a netes megrendelőoldalt másoltam ide. Tehát azt, ahonnét te is megrendelted, azt amit el kellett volna olvasnod, csak nem tetted, mert figyelmetlen voltál.. Nem hiszem, hogy számomra más jelenik meg, mint számodra. Másféle, máshonnét származó megrendelő kupon most nem téma. (nem is tudok azokról nyilatkozni, mert én olyat nem láttam)

A következő próbavásárlást fogjuk elvégezni ,mindent dokumentálva: a küldeményt átvesszük több alkalommal is és reklamálunk,hogy nem érkezett meg ! Majd kiderül,hogy miképpen próbálják meg bizonyítani az átvételt !!??

Ez jellemző rád. És ahogy előttem írták ez csalás. Bagoly mondja...
Megkockáztatom, hogy szépen fognak küldeni még egyet.

nemakarom tovább tapicskolni a sz@rt...

Továbbra is "tapicskolod" és egyre jobban bekened vele magadat.

Erre varjál gombot pubi !!

Te reklamáltál a stílusért, miközben te azóta is meglehetősen pofátlan vagy. ... verébnek, hogy nagyfejű

Szóval, amiért itt kitörtél és felháborodtál az mind alaptalan volt. Ez kiderül mindenkinek aki végigolvassa az elmúlt hetek diskurzusát. Nem bírod ezt felfogni, tovább vergődsz. Magad állsz neki nem jogszerű eljárásoknak. És a te stílusod az, ami végig alpári és lekezelő.

Sajnállak, szánalmas vagy.

Mozigépész
Nos kezd kissé elfajulni a dolog. Ha csak gyerekes módon tudtok írni, azt tegyétek meg egymásnak Mail-ban.
mandm
(Mozigépész @ 2012.01.31, 18:41) *

Nos kezd kissé elfajulni a dolog. Ha csak gyerekes módon tudtok írni, azt tegyétek meg egymásnak Mail-ban.

Szándékom csak a tisztánlátás elősegítése volt.
Részemről befejeztem. Köszönöm a türelmedet!
Titi111555
(mandm @ 2012.02.01, 17:57) *

(Mozigépész @ 2012.01.31, 18:41) *

Szándékom csak a tisztánlátás elősegítése volt.
Részemről befejeztem. Köszönöm a türelmedet!

na pubi ! feldughatod magadnak a tudományod ! Az általam egyáltalán nem tisztelt cég,felajánlotta a peren kivüli egyezséget és azóta már megis fízette amit kértem !

És még lett egy kisvonat is ingyen és bérmentve ! Úgy hogy itt a végszó :nyazsgem !!!!
mandm
(Titi111555 @ 2012.02.08, 18:24) *

És még lett egy kisvonat is ingyen és bérmentve ! Úgy hogy itt a végszó :nyazsgem !!!!

Csak magadat minősíted továbbra is.

Én is mindent megtettem volna, hogy békén hagyj.
Jó vonatozást!
En12
Segítséget szeretnék kérni az alábbi ügyben:
Kaptam egy fizetési felszólító levelet egy behajtó cégtől, hogy 2009-ben tartozásom keletkezett az EA céggel szemben és hogy 15 napon belül fizessem ki a kamattal és az adminisztrációs költséggel növelt tőkét.
Először hívtam az EA-t hogy miről van szó, de azt a tájékoztatást kaptam, hogy ők már átadták az ügyet a behajtó cégnek én már nem vagyok az ügyfelük a számlám a behajtó cégnél van.
A behajtó cégnél azt a választ kaptam, hogy ők csak nevet, címet és összeget kaptak és semmi mást nem tudnak és beírják az ügyhöz hogy nem kaptam sem csomagot, sem felszólító levelet és majd az EA reagál ha tudja bizonyítani az ellenkezőjét.
Eléggé furcsa ügy, soha senkinek egy fillér tartozásom sem volt, van és lesz, a becsületem többet ér ennél.
Mit tegyek, várjak?

Előre is köszönöm
En
L_Matyi
(En12 @ 2012.04.13, 10:12) *
Eléggé furcsa ügy, soha senkinek egy fillér tartozásom sem volt, van és lesz, a becsületem többet ér ennél.
Mindenképp várjál, hogy mit mondanak, csak úgy nem hajthatnak be valamit, amiről azt se tudod, hogy mi az. Ha kideül mi történt, majd írjad meg. Érdekesen hangzik. Ha biztosra szeretnél menni, akkor írhatsz nekik (a behajtócégnek) egy ajánlott tértivevényes levelet, amiben leírod, hogy nem tudod miről van szó, de ha biztos vagy benne, hogy félreértés, akkor ennek nincs jelentősége.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.