A 2002 szeptemberében Székesfehérváron megvásárolt Ariston elektromos vízmelegítőm fűtőszála tönkrement. Elsőre a garanciajegyen talált szervízekkel próbálkoztam, de csak egy mondta, hogy elektromos készülékkel hajlandó foglalkozni (a többiek csak a gázosokkal). Viszont ő sem vállalta, hogy kijönne a helyszínre, mivel a hibajelenségből (mielőtt az automatát lecsapta volna a a boyler, rázott a víz) arra következtetett, hogy gond lehet a ház védőföldjével, és ezzel - nekem úgy tünt - nem hajlandó "szembesülni".

A hibás fűtőszálat kiszereltem, és megpróbáltam szokásos alkatrészboltokban venni egy újat, de hamar kiderült, hogy ez márkaspecifikus, ezért kereskedelmi forgalomban nem elterjedt.

Sebaj, kinyomoztam a forgalmazót (MTS Group), aki adott egy másik mobil számot (+ név), aki készségesen megígérte, hogy rendel egyet nekem, 2 nap múlva meglesz. A megadott napon érdeklődtem, de aznap még nem látta a postát, de hív, amint meglesz. Két nap múlva újra hívtam, de sajnos elfelejtette az ügyet, és pár napig nem is tud ezzel foglalkozni ?????

Újra hívtam at MTS-t (forgalmazó), de ők nekem nem tudnak alkatrészt adni, viszont megígérte, hogy beszél a szervizessel, és valamelyikük visszahív. Ez volt tegnap előtt, persze a telefonom nem csörgött ezügyben.

Két hetet kergetek egy 1-2 ezer fotintos alkatrészt, és türelmem lassan fogytán van. Hogyan lenne lehetséges érdemi lépésre késztetni őket?

Van egy "nehezebb" kérdés is, a hibás védőföld gyanúja. Ugyanis ennek kimérésére, esetleges javítására eddig nem találtam vállalkozót, vagy nem a megfelelő szakemberhez fordultam?

Segítségüket előre is köszönöm!