Már hónapok óta magyarázom a szüleimnek, hogy a Vásárlók könyve nem porfogó, hanem tessék beleírni a panaszos ügyeiket! De Ők nyugodt, nem piszkálódós típusok, aztán ma derült fény egy "régi" megoldatlan ügyükre!
2005.11.04-én vásároltak egy 3-2-1 ülőgarnitúrát 128 800 Ft-ért Hatvanban a Tabán bútorházban. Az egyik probléma, hogy kb 40% előleget hagytak a boltban, a fennmaradó összeget pedig a bútort kiszállító sofőrnek kellett kifizetni. Én meg ma keresem a blokkot vagy számlát, de NINCS! Nem kaptak! Jótállási jegy viszont van, rajta az eladás kelte, FIZETVE pecsét, üzlet bélyegzője és aláírás. Második probléma: 2005.11.07-én szüleim visszamentek az üzletbe egy hibát bejelenteni, miszerint a 3-as és 2-es ülőfelületének mélysége 5-6 cm-rel nagyobb, mint a boltban található garnitúráké, ezért kényelmetlennek érezték...
Mindez le lett írva jegyzőkönyvbe, egyik példány itt van előttem. Rajta van az is, hogy a fent említett hibák helyszíni kijavítását kérte édesapám!
És itt jön a 2. probléma: 2006.07.12-t írunk és SEMMI nem történt azóta!!! Aztán most sem értem, hogy a szüleim miért ilyen butusok, hogy nem foglalkoztak vele. Ők csak vártak
Engem viszont dühít, hogy így levegőnek nézik Őket. Szerintetek 8-9 hónap elteltével mi a teendő?
Pedig a jótállási jegyen rajta van minden(15nap, 30nap, 3 napos csere stb.), csak a szüleim jóhiszeműek!
Jogosan mehetnénk vissza reklamálni 8-9 hónap után?
Előre is köszönöm a válaszokat!