Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Áru Megrendelése
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > E-Kereskedelem
mati
A tegnapi nap rendeltem az egyik internetes cég termékeiből egy kézi számítógépet, melynek a honlapon az ára 13.000 Ft volt. Más fajta típus is kapható volt 22.000 Ft-ért, tehát ez az ár olcsó volt ugyan, de nem feltünő. A megrendelésről automatikus üzenet érkezett, majd a cégtől kaptam egy levelet, hogy elírás történt, és hogy ugye nem gondoltam komolyan. Az ár 130.000 Ft.

Semmi elnézés, vagy valami hasonló.

Mivel a múltkor a Vodafone-nál vettem 90 Ft-ért telefont, mely legutóbb a METRO-ban 23.000 Ft volt, így én a feltüntetett áraknak hiszek. Nem tudhatom, hogy a cégnek mennyi a beszerzési ára, stb...

Még ha 13 Ft lett volna, akkor igen, de így?

Mi ilyenkor a teendő???
Captain Crash
Hivatkozz arra, hogy az ár lényegesen megváltozott, így már nem kívánod a terméket megvásárolni. Írd le nekik is, hogy a nyilvános ajánlattétel során az árat te komolyan vetted, melyet ezek szerint elírtak.

U.i.: Sietek, valaki segítsen normálisan leírni a teendőket!
mati
(Captain Crash @ 2006.07.12, 18:54) *

Hivatkozz arra, hogy az ár lényegesen megváltozott, így már nem kívánod a terméket megvásárolni. Írd le nekik is, hogy a nyilvános ajánlattétel során az árat te komolyan vetted, melyet ezek szerint elírtak.

Elnézést, lehet hogy nem voltam egyértelmű! Nem arról van szó, hogy rám akarják terhelni, hanem arról hogy nem áll módjukban 13,000 Ft-ért szállítani, csak 130,000 Ft-ért.

Ráadásul a dolog pikantériája, hogy a mai nap már csak 122,000 Ft lenne! Kérdés, tegnap miért nem mondta, hogy ma lejjebb megy az ára? Én fogadjam el hogy ők hibáznak, miközben ők visszaélnek a bizalmammal?

Mi a teendő, ha én 13,000 Ft-ért akarom megvenni?
Ariadne
Nem tudod megvenni annyiért, ha nem adják... Reálisan nincs mód arra, hogy kikényszerítsd ezt tőlük.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.