(asdf @ 2005 Oct 16, 01:03 PM)
meg megeri barmi energiat is abba feccolni, hogy kapj egy magyart?

Már csak azért is megéri utánnajárni, mert - idézek a válaszlevélből -
BOLT ÍRTA
Szia !
Nem tudom mit kellene reagálnom. Írtam, hogy magyar nyelvűt nem kaptam hozzá.Nyilván mert nem a gyártói képviseleten keresztül jött be az országba. Ezért az apró kellemetlenségért szerintem bőven kárpótol az, hogy így legalább 10.000Ft-tal olcsóbban kaptad meg a terméket. Sajnos a közvetlen gyártói kapcsolattal rendelkező beszállítók árai nem versenyképesek.
Remélem a termék jól üzemel és elégedett vagy vele.
Sz.Ernő
ÉN ÍRTAM
Ja de amikor rákérdeztem mi a háttulütő, akkor azt mondtad semmi, valószínűleg elárazták... Mit tudsz, ki hozta be az országba a terméket? Hidd el én nem téged akarlak cseszegetni, mert amúgy elégedett vagyok... De a Magyarnyelvű jár, a Hama meg nem ad, ha nem tőlük van a cucc. Sajnálom de nem vagyok angol, csak magyarul beszélek. Add meg a cég elérhetőségét akitől te beszerezted, és akkor őket tudom felelőségre vonni (mivel az ő felelőségük, te sem tudhattad hogy nincs a csomiba magyar nyelvű).
Amúgy nagyon király a cucc, egyeltalán nem csalódtam benne, de vannak olyan dolgok amikre még nem jöttem rá, mivel ugye angol a leírás. Pl hogy tudom a felvételt beállítani, ilyesmi.
BOLT ÍRTA
Ha nem tetszik, küld vissza, eltudom adni másnak is.
Idézet vége
Na szerintem jogosan ment fel bennem a pumpa, és ezek után bármit megteszek, hogy rácsesszen ez a kedves Ernő.
Nembeszélve arról, hogy ha tudom kezelni, ha nem, a magyarnyelvű jár.
Ráadásul vannak benne olyan dolgok, amikre még nem jöttem rá. Pl hogy hogy lehet felvenni, mert a bolt leírásában benne volt, de semmi menüpont nincs benne ezzel kapcsolatban.
Ez a fajta hozzáállás nem tisztességes kereskedőre utal. Nem reklámozta, hogy nem hivatalosan hozták be, ráadásul számlát is adott róla. Az árkülömbözetre rákérdeztem, akkor sem őszintén válaszolt.
Amúgy hogy is van az elveszett garanciajegy pótlása? A számlát kell bemutatni hozzá, nem?
Amúgy a HAMA ezt írta:
Tisztelt Gasparics úr!
Ez nem illegálisan behozott készülék, egyszerűen arról van szó, hogy a SanDisk termékeket több cég is forgalmazza Magyarországon, tehát nincs kizárólagos forgalmazó. A forgalmazó cégek azzal tudnak vevőket meghódítani, hogy biztosítják a jogszabályokban előírt Ön által is említett feltételeket ( pl. magyarnyelvű használati utasítás, szervíz szolgáltatás stb ).
Így lehet, hogy a termék 1-2 ezer forinttal többe kerül mint egyéb konkurens forgalmazó azonos terméke de ez a többlet költség most már az Ön számára is nyilvánvaló hogy mit takar.
Problémájával kérem forduljon a forgalmazóhoz! Ahogy én is segítenék Önnek ha nálunk vette volna az MP3 lejáttszót, gondolom Ők is megtesznek minden tőlük telhetőt.
Üdvözlettel:
Hama Kft.
Pap Zoltán
A boltos viszont nem hajlandó megmondani kitől szerezte be a terméket. Ezek után már ez a nagy árkülömbség leginkább arra utal, hogy a termék lopott.... (a fele ekkora tudású az öcsémnek a legolcsóbb helyről is csupán 3000 forintal volt olcsóbb!!!)