Minden termeknel, termektipusnal van alapszabaly. Szorpnel az, hogy a xxxx izu szorpot nem vesszuk meg, ugyanis az gyumolcsot eleteben nem latott. Bar problemad ettol teljesen fuggetlen. Meg ha visszavaltos cola lenne, ugy meg lenne tippem hogyan kerulhetett valam vegyszer a palackba, de igy nincs. Ha a kupakon van esetleg a gyartasi datum, akkor arra is vigyazz, ki ne dobd, amig kiderul, hogy hol kell jelentkezni ezzel a problemaval. (esetleg a gyartasi datum alapjan beprobalkozhatsz vasarolni ugyanott egy ugyanolyan szorpot, meozni, hogy egyedi-e a problema, vagy tenyleg valami nagy zur van).
Szerintem helyi ÁNTSZ-nél kell próbálkozni.
Captain Crash
2006.07.29, 22:15
Véleményem szerint mindenképpen jelezd a helyileg illetékes fogyasztóvédelemnél a problémát és kérd, hogy valamit kezdjenek ezzel, mert ez az átélt tünetek alapján elég veszélyesnek tűnik és nem akarod, hogy más fogyasztók is hasonlóképp járjanak. Okosan tetted, hogy a terméket megtartottad! De kérlek ne hagyd annyiban, majd tájékoztass, hogy a Fogyasztóvédelem hogyan reagált, vagy az ANTSZ miként viselkedett!
Csaba_20
2006.07.29, 22:44
OFF:
Nem bírom meginni az "ízű" szörpöket, egyből kiszűröm, ha olyannal próbálnak itatni. Persze van kívétel: pl. a kóla ízű szörp. Természetesen ezt se minden gyártótól tudom tolerálni.
L_Matyi
2006.07.30, 09:48
(Csaba_20 @ 2006.07.29, 23:44)

OFF:
Nem bírom meginni az "ízű" szörpöket, egyből kiszűröm, ha olyannal próbálnak itatni. Persze van kívétel: pl. a kóla ízű szörp. Természetesen ezt se minden gyártótól tudom tolerálni.
OFF: Csaba, a szürke hozzászólásaidat ki tudnád színezni

, mert elég nehezen olvasható a világoskék háttéren.
ON: Én azért azt tartanám tisztességesnek, ha a gyártót legalább telefonon értesítenéd, lehet, hogy nem tud róla, és így esélyt adsz neki, hogy a lehető leggyorsabban visszahívja ezt az adagot. A mintát természetesen ne add neki oda, csak szóban jelezzed neki, és ha tisztességesek, utánajárnak.
Csaba_20
2006.07.30, 10:50
OFF: Nem javítom át, mert ezzel jelzem, hogy nem témába vágó, amit írok. Így meg könnyebb nem elolvasni.
Egerrel kijelolod, es mar olvashato is.
L_Matyi
2006.07.30, 11:07
(Csaba_20 @ 2006.07.30, 11:50)

OFF: Nem javítom át, mert ezzel jelzem, hogy nem témába vágó, amit írok. Így meg könnyebb nem elolvasni.
OFF: Ha nem akarod, hogy elolvassuk, ne írd oda, ha meg azt szeretnéd, hogy elolvassuk tisztességesebb, ha ezt olvashatóan teszed. De persze azt csinálsz amit gondolsz, én csak jeleztem.
(asdf @ 2006.07.30, 11:59)

Egerrel kijelolod, es mar olvashato is.
Igen ezt csinálom, csak jeleztem, hátha Csaba más böngészőt használ, és nem tud róla, de úgy néz ki szándékos, így marad az egerészés.
Captain Crash
2006.07.30, 13:26
OFF: Tisztességesebb? Mert te azt mondod? Miért? Az nem elég jó, hogy az OFF az halványabb, épp azért, mert OFF? Vagy akkor azért mert ő másképp gondolja,már nem is tisztességes? Nem hiszem!
Csaba_20
2006.07.30, 13:33
L_Matyi: Ez már tényleg kötekedés kategória, erre végképp nincs szükség a fórumban. A témaindítóval szemben teljesen korrekt vagyok, hogy nem öregek számára is jól látható kontrasztban és formában írom a véleményem szerint a témához nem szorosan fűződő szöveget. Csak az olvassa el, aki tényleg kíváncsi rá. Az pedig meg tudja oldani.
L_Matyi
2006.07.30, 14:01
(Captain Crash @ 2006.07.30, 14:26)

OFF: Tisztességesebb? Mert te azt mondod? Miért?
Nem azért mert azt mondom, hanem azért mert az a véleményem. Tudod, fórum, mindenki elmondja a véleményét! Azért nem állok egyedül ezzel a véleményemmel:
W3C WCAG 2.0 / Guideline 1.4 (Csaba_20 @ 2006.07.30, 14:33)

L_Matyi: Ez már tényleg kötekedés kategória, erre végképp nincs szükség a fórumban.
Elnézést kérek, én csak jeleztem, hogy nem tetszik, máskor nem teszem. Hidd el, nem kötekedésnek szántam!
Elég harapósak vagytok ma.
Csaba_20
2006.07.30, 15:33
L_Matyi: Zárjuk nagyon rövidre ezt a dolgot! Direkt írom nem megfelelő kontraszttal és ezért felesleges ide mindenféle, egyébként irreleváns ajánlást beidézned azért, hogy a szerinted megfelelőt használjam. Természetesen tudom, hogy a megfelelő kontraszt megválasztásával elősegíthetem a tartalom olvashatóságát, de itt épp ellenkező a célom, mégpedig pontosan a téma eredeti tartalmának megőrzése érdekében. A tisztességet pedig kár volt ide keverned, mert éppen az lenne a tisztességtelen, ha teleszemetelném megfelelően látható, nem témába vágó hozzászólásokkal a topicot.
Ariadne
2006.08.02, 22:05
OFF: Én pl. így jelzem, ezt legalább el lehet olvasni. Csak megjegyzem, engem is zavar az olvahatatlan hsz, bár ki tudom jelölni valóban, de zavaró...

OFF vége