Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Romlott Pizza?
Fogyasztóvédelem Fórum > Fogyasztóvédelem.com > Általános Fogyasztóvédelmi Fórum
Logitech01
Kedves Fórumot Olvasók!

A következő problémával fordulok Hozzátok:

A városban, ahol élek, működik egy házhoz szállító "pizzéria". Ez nem étterem, csupán egy - talán nem is legálisan működő - "hely", ahol felveszik a rendelést, majd teljesítik azt, azaz házhoz szállítják a vevő által megrendelt ételt: ez lehet pizza, illetve "frissensült" stb...

Többször fordult már elő az, hogy családom, valamint a helyiek panaszkodtak ezzel kapcsolatban:
Romlott volt a készétel, bűzlött az, olykor gusztustalan ízeket tartalmazott, és sok esetben ezeket, a jelentéktelen külsőségeket - elég kellemetlen - gyomorrontás, esetleg hasi fájdalmak is kísérték.
Jelenleg legkisebb fiam panaszkodik gyomortájéki fájdalmakra, miután tegnap a szóban forgó "étkezdéből" fogyasztottak gyermekeim.
A "pizzériának" hiába panaszkodom, hogy minősíthetetlen és fogyaszthatatlan ételt szállítanak: ők gorombán csak eltessékelnek, arra hivatkozva, hogy nem tőlük származik a rosszullétet kiváltó ennivaló, mivel állításomat bizonylattal nem tudom alátámasztani; és itt kanyarodnék át a dolog másik jelentőségére, hogy ez a „sütöde” nem ad semmiféle bizonylatot sem: se egy számlát, se egy nyugtát, se semmit. Így nincs ember, aki bizonyítani tudná, hogy Tőlük rendelt. Itt szeretném mellékesen megjegyezni, hogy egy családi házról van szó, azaz annak garázsáról (cégtábla stb nélkül), ahol az említett „termékek” (vagy nem is tudom minek nevezhetők azok) készülnek…

Kedves Fórumot Olvasók!

Azzal a kérdéssel, illetve kéréssel fordulok Hozzátok, hogy mit tehetek ebben a helyzetben, kihez fordulhatok?

Ezúton kérem, hogy aki tud, segítsen nekem!

Mielőbbi visszajelzésetekben bízva, tisztelettel:

Logitech
toreki
Területileg illetékes ÁNTSZ illetve APEH. FVF illetékessége kérdéses, de esetleg ők is szóbajöhetnek. Szerintem.
Matteo
Bátran jelentsd fel őket az említett helyeken. Mégha jó lenne amit csinálnak, na de így...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.