Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Jogos Várakoztatás?
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Egyéb
vincentfoque
Sziasztok!

Őszintén szólva nem igazán vagyok jártas a postai ügymenetet illetően, ezért szeretném megkérdezni, hogy előfordulhat-e az alábbi eset ( ami nem annyira vészes, mert ráértem, s mert nem vágom, ilyen van-e, de azért fura):
át szerettm volna venni egy utánvétes csomagot, de az ügyintéző közölte, hogy most épp valami listát írnak meg mit tudom én, és majd legyek szíves, fáradjak vissza 15-20 perc múlva, mert addig nem tudják átadni a küldeményt.
Létezik ilyen? Mondjuk végig nagyon udvarias volt a hölgy, és többször is elnézést kért, de számomra igencsak furcsa, hogy az 20 percig is tarthat a fenti folyamat...

Vélemény?

Géza
Joooe
Nem hiszem hogy jogszabályba ütközne, meg kellene még nézni (mondjuk a honlapjukon, vagy valami info vonalon érdeklődni...) a postának van-e valami saját szabályzata erre az esetre, ha nincs akkor szimplán csak bunkóság smile.gif

Konkurencia kéne nekik nagyon biggrin.gif

Bár ha a csomagküldő szolgáltatásokat nézzük akkor végülis van... unsure.gif
lazurdeak
(vincentfoque @ 2006.08.09, 14:32) *

Sziasztok!

Őszintén szólva nem igazán vagyok jártas a postai ügymenetet illetően, ezért szeretném megkérdezni, hogy előfordulhat-e az alábbi eset ( ami nem annyira vészes, mert ráértem, s mert nem vágom, ilyen van-e, de azért fura):
át szerettm volna venni egy utánvétes csomagot, de az ügyintéző közölte, hogy most épp valami listát írnak meg mit tudom én, és majd legyek szíves, fáradjak vissza 15-20 perc múlva, mert addig nem tudják átadni a küldeményt.
Létezik ilyen? Mondjuk végig nagyon udvarias volt a hölgy, és többször is elnézést kért, de számomra igencsak furcsa, hogy az 20 percig is tarthat a fenti folyamat...

Vélemény?

Géza

Hivatalos utat nem ismerek erre, hasonló esetben szerintem siránkozni lehet vagy keménykedni (vérmérséklettől függően): "Mindjárt kezdődik az özvegyem esküvője. / Lekésem a mozgólépcsőt Hatvan felé." avagy "Beszélni akarok a fiókvezetővel. / Hogy képzelik, én is dolgozom, nem érek rá 20 percig várni."
Ezek aztán vagy meghatják őket, vagy nem, de gyakran elérheti az ember, hogy ő soron kívül megkapja, ami jár neki. Velem többször is rendesek voltak a postai dolgozók, úgyhogy nem reménytelen...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.