Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Auchan-átverés
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Egyéb termékekkel kapcsolatos problémák
gabi32
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: a legfrissebb -aug 11.-17-ig- érvényes Auchan újság 10. oldalán találtam, idézem:"Pampers Let's Go! pelenka több méret". A képen egy 4-es méretű,36 db-os csomag van.Az ára 999,-.
Ma elmentem, hogy bevásárolok.Mire odaértem, kiderűlt, hogy az ár a kis csomagra vonatkozik.Azaz a 12-16 db.-osra.
Kérdem én: ilyet lehet? crybaby.gif
Nekem pont az kell, mint ami a képen van, és annyiért!!
Az eladó , mikor rákérdeztem csak azt tudta mondani, hogy hallotta,nem az ő osztálya, már más is mondta.
crybaby.gif
asdf
Vasarlok konyve, GVH, ebben a sorrendben.
ui: a kep mellett mi a termek elnevezese? Ott is 36-osnak irjak? Mert csak akkor vagy nyeroben, ha igen.

szerk: Megneztem az ujsagot (csak annyi szerepel, h x termek, tobb meretben -ami pelenkanal inkabb a testsulyra vonatkoztathato elsosorban, mint a kiszereles meretere-, mellette a fenykep a 36db-os pelenkarol, es egyetlen ar, h 999 Ft, nem pedig 999 Ft-tol, szerintem neked van igazad, panaszold be oket nyugodtan. (GVH-hoz nem szukseges azt az irgalmatlan meretu doksit kitolteni a honlapjukrol, boven elegendo egy levelke, ezesetben nem bejelentes, hanem panasz lesz csak, es azt hiszem fellebbezni sem lehet majd ellene, de jo lesz az panasznak is boven)
kaktusz
Legyen itt egy pozitív tapasztalat is.
Ma vettem egy pulcsit az Auchanban, Dunakesziben. Az volt a polc elejére kiírva, hogy 7999.-Ft-ba kerül. A polcon két féle pulcsi volt kitéve. A ruhák belsejébe külön ár nem volt feltüntetve, csak vonalkód. A pénztárnál a vonalkód alapján 9999.-Ft-ot blokkoltak. Szóvátettem a pénztárosnak, aki azt mondta, menjek el a vevőszolgálathoz, és ott ha valóban 7999.-Ft van kitéve a polcra, visszafizetik a különbözetet.
Igy is történt.
A vevőszolgálatos hölgy bement az áruházba, és visszajött azzal, hogy igazam van, tényleg össze vannak keverve a polcon a 7999.-Ft-os és 9999.-Ft-os pulcsik, de TUDJA, hogy ilyenkor azon az áron kötelessége odaadni, ami a polcon jól láthatóan fel van tüntetve, ezért természetesen kifizeti a 2000.-Ft különbözetet. Az egész nem tartott tovább három percnél, és amellett hogy megköszönte a türelmem, elnézést kért a kellemetlenségért.

Ezek után a lányom megcsípett, így most már biztos vagyok benne, hogy nem álmodtam. biggrin.gif
Captain Crash
Nem álmodtál, a vevők nagyrészét így is becsapják. Nem nevezném álomnak, ez sajnos a valóság. Örülök, hogy visszakaptad a pénzed, de annak nem örülök, hogy a megtévesztés ellen semmit sem tettek. smile.gif Gondolom ez a pulcsi sem fog össszemenni, hála a golyócskáidnak. biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.