Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Utazási Iroda Ajánlata Apró Szépséghibákkal
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Vendéglátás / Idegenforgalom
BG_25
Nem tudom, jó helyen vetem-e fel a következő, számomra megrázó élmények nyújtó "ismeretszerzést".
Aki után szeretne nézni, az induljon ki az Index főoldaláról, ott talál egy Kenya: 285 500 Ft-tól linket, és hajrá... sad.gif

Szóval, a leírás és a tények csak nagyon-nagyon erőltetten vágnak össze. Igazán leírtam, képekkel szépen kidekortáltam, de ide nem tudom, hogyn linkelhetném be... de sajnos, egyébként nehezen követhető a dolog, de megpróbálom dióhéjban:
az írják, hogy bécsi indulással charter Mombassába, (indulás hely: Budapest - később kiderül, hogy a bécsi reptéren parkolás olyan 21 eFt magasságú.)
Az út leírásában egyértelműen leírják, hogy 8 napos a szafari benne van az árban - ez már akkor gyanús lett, mikor kiderült, hogy van 1 hetes út is... aztán kiderül, hogy ekkor a 8 napból csak 2 nap lesz...
Van két hetes út is, ekkor ugyan azt hihetnők, minden stimmel , de kiderül, hogy van két két hetes út, igen eltérő árakkal, az egyik szintén 2 napos szafarival, és végül a másik az 1 hetes szafaris, de ekkor már jóval 500 eFt felett járunk, és a végén még kiderül, mi mindent kell kifizetni...

Amúgy Budavár Tours.

Mi tehetnék, hogy ezt valamilyen erre szakosodott szervezet - Fogysztóvédelem? - valahogyan megvizsgálja, már ha ezt egyáltalán érdemes vizsgálni...

A pontos részletek, képekkel egy Word dokumentumban megvannak, tehát "bizonyítható" hogy valóban ez volt fenn a neten...

Valakinek valami ötlete?

Elóre is köszönöm, és jó hétvégét!

bg_25
L_Matyi
Gondolom erről a hirdetésről van szó:
Kenya: 285500 Ft-tól

Ha megtévesztő egy reklám, akkor az tudtommal a GVH hatásköre, nekik kéne levelet írni.
BG_25
Szia,

pontosan arról. Akkor a GVH-nak írok... Kíváncsi vagyok, mi erről a véleményük.

bg_25
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.