Sziasztok!
A következő sztori történt meg velem.
Rendeltem az interneten egy webáruházból egy festékpatront a nyomtatóhoz.
Az az én hülyeségem volt, hogy nem néztem körül és 10000 forint helyett 20000 forint volt.
De amikor megjött a csomag az utánvételi díj+ postaköltség összesen 1840 forint volt a kis rózsaszín cetli szerint. A küldő cég viszont a számlán 3500 forintot számlázott ki postaköltség címen.
Ez már több volt a soknál így felhívtam őket és egy buta libával beszéltem aki közölte, hogy ők nem tudják pontosan, hogy mennyi lesz a postaköltség és egy "kicsit" ráhagynak.
Mondtam, hogy ezt nem fogadom el és visszaküldöm. Azt mondta jó.
Azóta se festékpatron, se pénzvisszafizetés.
Telefonba azt mondják, hogy nincs igazam és, hogy nem küldik vissza a pénzt.
Most akkor mi van?
Kiszámlázhatja-e a postaköltség dupláját arra hivatkozva, hogy nem tudta mennyi lesz?
Mivel tájékoztatást erről nem adott, én úgy gondolom, hogy elállhatok a vásárlási szándékomtól.
Segítsen aki tud, mert ez így nevetséges!
Előre is köszi!
Jól látom Ariadne, hogy lényegében te is ezt írtad szerk1-ben?) Esetleg megtámadhatóvá teszi a dolgot, hogy irreális előnyt köt ki, illetve a jogosult jelentős kérdésben tévedésben volt, hiszen nyilván senki nem akar többet fizetni postaköltségként, mint a tényleges postázási költség. A tévedését pedig a kötelezett okozta azzal, hogy postaköltségként tüntette fel az összeget.