ÖSSZEFOGÁSSAL A DÉMÁSZ ÁRAMSZOLGÁLTATÓVAL SZEMBEN
Önt is bosszantja a Démász ? Nem létező tartozással fenyegetik ? Lehetetlen a számláikban eligazodni ? Óraleolvasási gondjai vannak ? Ismétlődő telefonálásra vagy levelezésre kényszerül miattuk ? Úgy érzi, hogy megkárositják, felesleges költségekre kényszeritik ? Vagy más módon zaklatják ?
Ne hagyjuk magunkat ! Fogjunk össze !
Alakitsunk közös érdekképviseletet ! Közösen szálljunk szembe a Démász tűrhetetlen módszereivel !
Közösen lépjünk fel az illetékes hatóságok felé ![/b]
Captain Crash
2006.10.14, 14:09
Hűha, és ki az a "mi"?
(Captain Crash @ 2006.10.14, 15:09)

Hűha, és ki az a "mi"?

A "mi" = jelenleg a Démásszal enyhén szólva elégedetlen néhány "szenvedő alany".
Captain Crash
2006.10.14, 17:57
És eddig mit csináltatok?
[quote name='Captain Crash' date='2006.10.14, 18:57' post='20770']
És eddig mit csináltatok?
Nos, a megrázkódtatások nyomán felismertük az érdekközösségünket, először csak kórusban dühöngtünk és tiltakoztunk, de már kezdjük nyújtogatni csápjainkat néhány intézmény és a fogyasztóvédelem felé is, ime most is...
Ha több hasonló "mérges ember" akad, nagyobb lehet a súlyunk...Tudsz esetleg ilyet ?
Captain Crash
2006.10.14, 20:22
Milyen konkrét lépés történt? Például tájékozódtatok már a jogaitokról? Csak azért kérdem, mert esetleg ebben többen tudnak itt segíteni, mint "mérges emberek" felkutatásában.

Kezdetnek például elmondhatnád a problémád is.
Ariadne
2006.10.16, 10:17
Kb. 24 évig fizettem/tünk számlát a Démásznál, két különböző városban, és eddig sosem volt gond. Engem is érdekelne, mi lehet az a nagy probléma...
[quote name='Ariadne' date='2006.10.16, 11:17' post='20798']
Kb. 24 évig fizettem/tünk számlát a Démásznál, két különböző városban, és eddig sosem volt gond. Engem is érdekelne, mi lehet az a nagy probléma...
Nos, a terjengősséget elkerülendő, ime EGY példa (egy, még megválaszolatlan levél a Démász felé, adja Isten, hogy kedvezően válaszoljanak. Ha igy történik, a probléma megszünt. Ha nem, folyt. köv. Bármelyik változatot jelezni fogom itt.):
81 éves egyedülálló nyugdijas vagyok., unokámat én tartom el. Nemrég megdöbbentő eset történt velem az Önök villanyórájával kapcsolatban.
2006.......-án szerelőik nálunk jártak és kicseréltek egy villanyórát. Ennek során szóltak nekem, hogy hogy valami gond van a másik órával, amit 2003.........-án cseréltek ki, a száma........
Amikor ezt a villanyórát 2003-ban nálam felszerelték, akkor sem, és azóta sem szólt, vagy irt nekem a Démásztól senki, hogy ezt az órát MÁSKÉPPEN KELL LEOLVASNI, mint a másikat, vagy a korábbi óráinkat. Csak most tudtam meg a szerelőktől, hogy csak ennél az egy óránál, az utolsó számot is le kellett volna olvasni a többivel együtt (nem úgy, mint a többi óránál, ahol Önök már többször elmondták nekem, hogy az utolsó számot nem kell bemondani az óraállás bejelentésénél). Én ezt nem tudtam, és az utolsó számot nem diktáltam be.
Emiatt most a szerelők azt mondták, hogy rosszul diktáltam be a leolvasott adatokat, és igy többszázezer Ft hátralékom lehet. Fel is vettek egy jegyzőkönyvet. Ez az én helyzetemben egyenesen kétségbeejtő, és teljesen kilátástalan helyzetbe hoz.
Én itt több dolgot nem értek:
Ha ez az óra ennyire más, mint a többi, miért nem kaptam erről semmilyen tájékoztatást ? A minimum, amit elvártam volna, egy irásos tájékoztató ! Bármilyen kis vacak kávéfőzőhöz is kapok használati utasitást, a Démásztól miért nem ?
Amit még ennél is sokkal kevésbé értek, az az, hogy hogy lehet az, hogy, hogy ezt a másféle leolvasást az Önök leolvasó emberei sem tudják ? Az óra felszerelése óta több, mint két és fél év telt el ! Azóta legalább tizsszer jártak nálunk ! Én nem tudom a 81 évemmel, nekem ilyesmihez soha semmi közöm nem volt, és nem is figyelmeztettek, de ők, akik szakemberek, hogy-hogy nem tudják ? Tizszer legalább elkövették ugyanazt, amit én, ők sem olvasták le az utolsó számot, pedig aztán nekik biztos, hogy nem lett volna szabad !
Én szándékosan biztos, hogy nem csináltam volna magamnak bajt. Ezt a Démász okozta nekem, ezért most viseljék Önök a felelősséget, ha a saját szakembereiktől nem várják el azt a szakértelmet, amit viszont elvárnának egy 81 éves öregasszonytól. Remélem, ezt elfogadják tőlem, és nem kell a Fogysztóvédőkhöz fordulnom.
Ariadne
2006.10.16, 12:03
Azért ez így ebben a formában még nem sokat jelent, különösen, hogy nem ismerjük a Démász reakcióját és a pontos tényeket sem.
Az, hogy "a szerelők azt mondták, hogy hátralékom lehet", még nem jelent semmit, a jegyzőkönyv tartalmáról pedig a panaszos hölgy nem írt semmit. Gond akkor van, ha a cég kiküldi vagy érdeklődésre azt mondja, hátralék van, ilyenkor ez ellen kell kifogást emelni. De az nehezen elképzelhető, hogy egy esetleges nagyobb összegű hátralékról ne szóltak volna, elég erőteljesen szokták követelni az ilyen cégek, ha tartozik nekik valaki... Ha meg a saját leolvasóik sem észlelték a hibát hosszú ideig, az elég nyomós érv lehet a bíróságon, és ezt a Démász is nyilván tudja, részletfizetést simán kaphat a tulajdonos ilyenkor szerintem. Mert azt hadd ne mondjam, hogy ha elfogyasztotta azt az árammennyiséget, de esetleg azt nem számlázták ki eddig, akkor azt mindenképp ki kell fizetni, mese nincs...
Egyébként meg egyáltalán nem stimmel nekem a hölgy előadásában az, hogy nem tűnt fel ez eddig neki - könyörgöm, sosem nézi meg, mennyit fogyasztott? Pláne új óránál, ami 0-ról indul... Ez azért az általános elvárhatóságon bőven belül van, ha a gyakorlatban végiggondolja az ember a dolgot. Mielőtt a hölgy korára hivatkozna bárki, az jogilag teljesen irreleváns dolog.
Semmi közöm a Démászhoz, de eddig nekünk semmi gondunk nem volt velük, és az ismerősök, rokonok körében sem hallottam semmi felháborító vagy "zaklató" dologról, ezért kicsit furcsának érzem a topiknyitó hozzászólását...
szerk: Íme a Démász ászf alkalmazandó pontja, ha tényleg rosszul olvasták le addig az órát és emiatt fizetni kell:
Kifogás a számla ellen
A fogyasztó a számla ellen a DÉMÁSZ Rt.-nél kifogást emelhet. A kifogás bejelentésének a számla kiegyenlítésére halasztó hatálya nincs, ha a számla összege az elozo év azonos idoszakára vetített díj kétszeresét nem haladja meg.
A DÉMÁSZ Rt. köteles a kifogást megvizsgálni, és ennek eredményérol a fogyasztót legkésobb, a kifogás kézhezvételétol számított 15 napon belül írásban értesíteni.
Ha a fogyasztót visszatérítés illeti meg, a DÉMÁSZ Rt. ezt az értesítés közlésétol számított 8 napon belül köteles a fogyasztó részére készpénzben kifizetni vagy visszautalni.
Ha a téves vagy elmaradt elszámolás miatt a DÉMÁSZ Rt.-t díj vagy díjkülönbözet illeti meg, a fogyasztó azt a téves vagy elmaradt számlázás idotartamával azonos idon belül egyenlo részletekben jogosult kiegyenlíteni. Ezen esetekben késedelmi kamat nem számítható fel.
Ez teljesen korrekt, különösen mert mindkét fél hibázott (már ha tényleg úgy esett a dolog, ahogy feltételezzük), a hölgy is és a Démász is.
A villanyórát leszedték, és jegyzőkönyvet vettek fel. Azon rajta van, hoy mi volt a leszereléskor az állás. Ha akkor rosszul olvasták le (meg még korábban vagy tízszer), az a szolgáltató baja. Most utólag ne akarják bebizonyítani, hogy egy óra (amihez azóta bárki hozzányúlhatott a szolgáltatónál) tízszeresét mutatja.
Mennyi volt a havi villanyszámla? Nem tűnt túl alacsonynak? Szomszédok is ennyit fizettek?
(Ariadne @ 2006.10.16, 13:03)

Kedves Szerkesztőség,
Köszönöm az információt.
szerk: Íme a Démász ászf alkalmazandó pontja, ha tényleg rosszul olvasták le addig az órát és emiatt fizetni kell:
Kifogás a számla ellen
A fogyasztó a számla ellen a DÉMÁSZ Rt.-nél kifogást emelhet. A kifogás bejelentésének a számla kiegyenlítésére halasztó hatálya nincs, ha a számla összege az elozo év azonos idoszakára vetített díj kétszeresét nem haladja meg.
A DÉMÁSZ Rt. köteles a kifogást megvizsgálni, és ennek eredményérol a fogyasztót legkésobb, a kifogás kézhezvételétol számított 15 napon belül írásban értesíteni.
Ha a fogyasztót visszatérítés illeti meg, a DÉMÁSZ Rt. ezt az értesítés közlésétol számított 8 napon belül köteles a fogyasztó részére készpénzben kifizetni vagy visszautalni.
Ha a téves vagy elmaradt elszámolás miatt a DÉMÁSZ Rt.-t díj vagy díjkülönbözet illeti meg, a fogyasztó azt a téves vagy elmaradt számlázás idotartamával azonos idon belül egyenlo részletekben jogosult kiegyenlíteni. Ezen esetekben késedelmi kamat nem számítható fel.
Ez teljesen korrekt, különösen mert mindkét fél hibázott (már ha tényleg úgy esett a dolog, ahogy feltételezzük), a hölgy is és a Démász is.
(toreki @ 2006.10.16, 19:16)

Nem azt a villanyórát szerelték le, amelyik a problémát okozta, hanem egy másikat, ugyanott. Ekkor derült ki a szóbanforgó óra előzetes, hosszas rosszul leolvasottsága. (Tévedtem: 2003. januártól 2006. szeptemberig az nem két és fél év, hanem 3 év és 8 hónap ! És még én szavalok számokról...).
A villanyórát leszedték, és jegyzőkönyvet vettek fel. Azon rajta van, hoy mi volt a leszereléskor az állás. Ha akkor rosszul olvasták le (meg még korábban vagy tízszer), az a szolgáltató baja. Most utólag ne akarják bebizonyítani, hogy egy óra (amihez azóta bárki hozzányúlhatott a szolgáltatónál) tízszeresét mutatja.
Mennyi volt a havi villanyszámla? Nem tűnt túl alacsonynak? Szomszédok is ennyit fizettek?
Ariadne
2006.10.17, 17:44
Ez most itt mi akart lenni?

Milyen szerkesztőség? Én szerkesztettem a saját hsz-emet...

Hozzászólást szívesen várunk, lehet, hogy egy-két esetben még tanácsot is tudunk adni... Előszöris azért tényleg jó lenne tudni, ki az a "mi", például azt, hogy Arti, te milyen eset miatt kezdtél "szervezkedni".
(Ariadne @ 2006.10.17, 18:44)

Ez most itt mi akart lenni?

Milyen szerkesztőség? Én szerkesztettem a saját hsz-emet...

Hozzászólást szívesen várunk, lehet, hogy egy-két esetben még tanácsot is tudunk adni... Előszöris azért tényleg jó lenne tudni, ki az a "mi", például azt, hogy Arti, te milyen eset miatt kezdtél "szervezkedni".
Bocs, azt gondoltam, hogy a "Szerk" = Szerkesztőség... Az emlitett villanyóraleolvasási eset miatt jelentkeztem, ami mellé egy másik, hasonló, de ellenkező előjelű probléma társul: itt a fogyasztó órája "tizedesvesszős", de a leolvasó, ahogy nézzük, egész számként olvasta le.
Ariadne
2006.10.18, 08:36
Tudod ezzel az a bajom, hogy elvárható mindenkitől, hogy ismerje a fogyasztását, akkor pedig fel kellene hogy tűnjön, hol a tizedesvessző az órán. Az elfogyasztott mennyiséget pedig egészen biztos, hogy ki kell fizetni, ez alól tuti nem lesz kivétel, legfeljebb - ahogy írták is az ászf-ben - nem kell késedelmi kamatot fizetni utána, mert a leolvasók bénázása is közrejátszott. Nyilván ha emiatt túlfizetés keletkezett, azt vissza lehet kérni, de a késedelmi kamat megint almás lehet, a fenti okokból.
Ettől függetlenül persze tényleg elvárható lenne, hogy ha olyan nagyon megtévesztő számozású az az óra, akkor legalább egy leolvasást segítő rajzot vagy ilyesmit mellékeljenek hozzá, és feltegyék a honlapjukra is. Esetleg van képed róla vagy le tudod írni, miért is olyan megtévesztő az óra?
Nekem remlik, hogy mintha a jusztnal is lett volna tema, valami hasonlo, tizedesvesszos villanyoras dolog. Mutattak is kepet /allitolag a/ problemas orararol, nem kozeli es mozgo kepen siman kiszurtam hol a tizedesvesszo. Nem is ertettem, hogy a musorban miert nem karikaztak be, vagy valami...
Ariadne
2006.10.19, 08:48
Én is megnéztem ma reggel az enyémet, tizedesvessző helyett ugyan négyzet alakú pont

van ott, de ott van, sőt még a keretezése is más, szürkés, míg a "rendes" számoké fekete. Ki szoktam írni cakkpakk az egész számot, a vesszőn túli részt is, aztán majd eldönti a leolvasó, mennyi kell belőle neki. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy annyira megtévesztő lehessen az az utolsó számjegy, no meg ugye amit előbb is írtam, hogy illik feltűnnie, ha az 5000 Ft-os villanyszámla helyett 500 vagy 50000 jön...