Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
És Ismét Parfüm...
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Egyéb
szily
Hasonló témában már átfutottam a fenn lévő eseteket. Én is hasonló módon jártam, mint a Pumás srác. Azzal a különbséggel, hogy már ismert terméket, minőséget vásároltam. És amikor kipróbáltam illatra, mindenre ugyanaz volt, viszont az illata 20 perc, 2 óra után elilllant.

A cégnél panaszt tettem, elvileg kicserélik.

Ami viszont a kérdésem lenne:
- honnan lehet tudni, hogy eredeti terméket kap-e az ember.
Mert nem látom annak értelmét, hogy egy hasonlóan gagyi termékre cseréljék ki. (Egy Givenchy eau de toiletteről van szó).

Megvizslattam a többi parfümömet és a legszembetűnöbb különbség az, hogy közvetlen a spray alatti részen a hegesztés nem olyan, mint az előző szállítmányon és a legolcsóbb eau de toiletten.
Ha egy cég 2x hegeszti a terméket - egyszer a spray fej alatt közvetlenül, egyszer az üveg kapcsolódásánál - létezik-e olyan szállítmány, hogy az egyik hegesztés hiányzik?

Előre is köszi.
Ariadne
Hű, na erre a kérdésre szerintem FVF nicknevű, közvetlen fogyasztóvédelmi kapcsolódású Máténk tudna biztosan felelni, sajnos mostanság ritkán jön erre.
Nem tudom, vajon a nagy "multi" parfümériák (Marionnaud, Douglas) garanciát jelentenek-e az ilyen jellegű problémák ellen, róluk így elsőre feltételezném, hogy nem engedhetik meg maguknak azt, hogy hamis ternékekkel hozzák hírbe őket... Mindenesetre a válasz engem is érdekelne. smile.gif
Matteo
Eau de toilett az nem igazán parfüm, hamar elillan az illata. Az elnevezés utal a benne lévő illóolaj vagy minek a tartósságára. Ha márkás whiskey-t veszel, arról sem tudod, hogy eredeti e, ha az íze ugyanolyan jó, csak másnak jobban fáj a fejed a szokásosnál.
Gondolom be kellene vizsgáltatni a terméket a megfelelő helyen. De majd a szakik pontosítanak, én csak okoskodni tudok wink.gif

szily
Sziasztok!

Jó hírem van. Megtettem a szükséges lépéseket. Először természetesen jöttek a dumával, hogy minden bőrön minden parfümnek más az illata, meghogy lehetetlen, hogy hamarabb elillan. Aztán végül cserét vagy pénzvisszafizetést ajánlottak fel, miután megtudták, hogy 2-3 éve használom a parfümöt és eddig nem volt "elillanós". Már csak kiváncsiságból is belementem a cserébe.
És láss csodát!

Jobb minőségű cumót kaptam...

Végre eljutunk lassan oda, hogy Mo-n is érdemes reklamálni!

rolleyes.gif
Captain Crash
Bárcsak ott tartanánk már, hogy ilyenekért nem kell reklamálni. smile.gif
Ariadne
De azért nagyon jó, hogy sikeres volt az asztalcsapkodás, ezek szerint tényleg lehetett valami vaj a fejükön, vagy egyszerűen jó kereskedők - a jelen eset végeredménye szempontjából tkp mindegy, bár a további vásárlóknál nem. Ezután még eggyel több terméktípus van, aminél úgy tűnik, nagyon kell figyelni...
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.