Hasonló témában már átfutottam a fenn lévő eseteket. Én is hasonló módon jártam, mint a Pumás srác. Azzal a különbséggel, hogy már ismert terméket, minőséget vásároltam. És amikor kipróbáltam illatra, mindenre ugyanaz volt, viszont az illata 20 perc, 2 óra után elilllant.
A cégnél panaszt tettem, elvileg kicserélik.
Ami viszont a kérdésem lenne:
- honnan lehet tudni, hogy eredeti terméket kap-e az ember.
Mert nem látom annak értelmét, hogy egy hasonlóan gagyi termékre cseréljék ki. (Egy Givenchy eau de toiletteről van szó).
Megvizslattam a többi parfümömet és a legszembetűnöbb különbség az, hogy közvetlen a spray alatti részen a hegesztés nem olyan, mint az előző szállítmányon és a legolcsóbb eau de toiletten.
Ha egy cég 2x hegeszti a terméket - egyszer a spray fej alatt közvetlenül, egyszer az üveg kapcsolódásánál - létezik-e olyan szállítmány, hogy az egyik hegesztés hiányzik?
Előre is köszi.
Ariadne
2006.10.16, 12:19
Hű, na erre a kérdésre szerintem FVF nicknevű, közvetlen fogyasztóvédelmi kapcsolódású Máténk tudna biztosan felelni, sajnos mostanság ritkán jön erre.
Nem tudom, vajon a nagy "multi" parfümériák (Marionnaud, Douglas) garanciát jelentenek-e az ilyen jellegű problémák ellen, róluk így elsőre feltételezném, hogy nem engedhetik meg maguknak azt, hogy hamis ternékekkel hozzák hírbe őket... Mindenesetre a válasz engem is érdekelne.
Eau de toilett az nem igazán parfüm, hamar elillan az illata. Az elnevezés utal a benne lévő illóolaj vagy minek a tartósságára. Ha márkás whiskey-t veszel, arról sem tudod, hogy eredeti e, ha az íze ugyanolyan jó, csak másnak jobban fáj a fejed a szokásosnál.
Gondolom be kellene vizsgáltatni a terméket a megfelelő helyen. De majd a szakik pontosítanak, én csak okoskodni tudok
Sziasztok!
Jó hírem van. Megtettem a szükséges lépéseket. Először természetesen jöttek a dumával, hogy minden bőrön minden parfümnek más az illata, meghogy lehetetlen, hogy hamarabb elillan. Aztán végül cserét vagy pénzvisszafizetést ajánlottak fel, miután megtudták, hogy 2-3 éve használom a parfümöt és eddig nem volt "elillanós". Már csak kiváncsiságból is belementem a cserébe.
És láss csodát!
Jobb minőségű cumót kaptam...
Végre eljutunk lassan oda, hogy Mo-n is érdemes reklamálni!
Captain Crash
2006.11.12, 19:13
Bárcsak ott tartanánk már, hogy ilyenekért nem kell reklamálni.
Ariadne
2006.11.12, 19:15
De azért nagyon jó, hogy sikeres volt az asztalcsapkodás, ezek szerint tényleg lehetett valami vaj a fejükön, vagy egyszerűen jó kereskedők - a jelen eset végeredménye szempontjából tkp mindegy, bár a további vásárlóknál nem. Ezután még eggyel több terméktípus van, aminél úgy tűnik, nagyon kell figyelni...