Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Zsindely
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Építőipar
asuka
Véleményeteket szeretném megtudni,az alábbiakról!

10 éve üzletem tetejére kanadai zsindelyt tetettem-uekkor a csházra is, uez a mester, olasz zsindelyt tett-
a kanadai zsindely rettentően néz ki, felpördült, lemorzsolódott róla szinte minden, a vörös-fekete mostmár.
Tavaly kértem a céget nézze meg, hiszen még van rá10 év garancia, megnézték az üzletkötő nagyon aranyos volt, felvette a problémát, kértek mintát,felvittem Pestre belőle 2 nagy darabot is, állitólag kiküldték Kanadába vizsgálni. AZÓTA hulla csönd. Még egy levél sem!
A telefont is lerakják, ha érdeklődöm utána. Volt amikor azt mondták, hogy nem jól lett felrakva és sajnálják!
De az olasz zsindelynek semmi baja, pedig uaz a cég rakta fel, ez meg iszonyúen néz ki!

Teljesen ugy érzem:- ez a nő egyedül van, nem kell vele foglalkozni,ugysem tud semmit tenni. Egyébként egészségügyi problémák miatt tényleg csak most tudok ujra foglalkozni ezzel az ügyemmel is.

Lehet itt még valamit tenni, azon kivül, hogyha lesz majd 100 nm-re pénzem, veszek és megcsináltatom?
Joooe
Szia!

Ha még érvényes a jótállás, akkor szerintem a legcélravezetőbb az lenne, ha felszólítod őket ajánlott, tértivevényes levélben, hogy a hiba kijavítását a levél kézhezvételétől számított x napon belül kezdjék meg, ellenekező esetben (hivatkozva a szerződéskötéskor hatályos idevonatkozó Ptk. szakaszra - talán 307. §, de tudni kell ehhez a szerződéskötés dátumát) a hibát mással javíttatod ki, amiek költségét és a keletkezett károd megtérítését bíróságon követelni fogod tőlük.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.