Sziasztok.
Mistrálos gondok megoldódása után most sajnos csatlakoznom kell ehhez a témához is.
A történet hasonló. Ha jól emlékszem kb júniusban éppen itthon dolgoztam. Csörög a telefon, nő mondja, hogy van ez Favorit. Mondom, igen ismerem. Ha jól emlékszem, azt is mondta, hogy most akció keretében kipróbálhatjuk a mostani díjcsomagunk (felező) díjáért. Fel lehet mondani, vissza lehet állni a felezőre, ha nem tetszik. Ajánlott még egy zsínór nélküli telefont is, havi (12x) 990 Ft-ért, hogy azt kérem-e. Mondtam, hogy ez is érdekel, már régebb óta gondoltunk ilyenre. Közölte, hogy kiküldi akkor a papirokat. Ok. Namost.
1. Papirokat azóta sem kaptunk.
2. A díjcsomagot módosították.
3. Hordozható telefonról azóta sem tudok semmit. Nekünk nem hoztak

4. Nem én vagyok a vonal előfizetője, EZT NEM IS ÁLLÍTOTTAM.
5. Édesapám nevén van a telefonvonal.
Meg kell jegyezni, hogy én okosan, amint letettem a telefont, kiment a fejemből az egész.
Mivel nem kaptunk papirokat és nyáron szépen elutaztam hetekre külföldre, ezért teljesen el lett felejtve.
Édesapám nevén van az előfizetés, el is vártam a telefon-beszélgetéskor, hogy a üzletkötő ígérete szerint megkapjuk a papirokat a díjcsomag és a készülék megrendeléséről, amit édesapám aláír, mivel ő az előfizető.
Hát nem kaptunk.
Azóta édesapám korlátlan számú telefonhívásban, emailben, levelekben jelezte, hogy nem igazán jogszerű ez az eljárás. Semmi válasz. Ma elment az utolsó (tértivevényes) levél. Ha erre sem lesz válasz...
Ami kérdéses számomra a dologban, hogy egyrészt, milyen alapon módosítják a díjcsomagot az előfizető hozzájárulása nélkül?
Másrészt miért nem képesek reagálni a dologra már hónapok óta? Vagy 5x jeleztük, hogy csinálják vissza.
Én a telefonbeszélgetéskor biztos vagyok benne, hogy nem állítottam, hogy én vagyok az előfizető, azt hiszem be sem mutatkoztam amikor felvettem, tehát azt sem tudta a nő kivel beszél. Ha esetleg mégis bemutatkoztam, akkor meg biztosan tudhatja, hogy nem az előfizetővel beszél.
A számlákat nem fizettük be, nehogy "ráutaló magatartás" legyen a védekezés.
Persze ezt csak miután én észrevettem, hogy módosították. Ez augusztusban volt talán. De akkor már letelt a visszaállítási határidő.
Úgy látom, a problémámmal nem vagyok egyedül. Van egyébként nekem is egy ismerősöm akivel Internet előfizetés ügyben csináltak valami hasonlót. Ott a szomszéd srác (!) rendelte meg az ismerősömnek az internet-et telefonon. Ezt az ingyenes 1 hónapos adsl-t. Senki nem írt alá semmit. A feltételekben az állt, hogyha nem jelez vissza - az ingyenes próbahónap alatt - hogy akarja-e az internet előfizetés, akkor automatikusan megszűnik. Hát nem szűnt meg, inkább rátettek egy hűségnyilatkozatot. Azóta sem fizette be az internet számlát, vajon behajtják majd? Mire hivatkoznak? A szomszéd srác megrendelésére

-----------------------------------------
Túl hosszan írtam? Vagy túl egyértelmű a helyzet? Vagy csak senkinek nincs hozzáfűzni valója?