Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Minőségi Kifogás
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > Egyéb termékekkel kapcsolatos problémák
lvsti
Üdv!

A minap vettem egy, a Rubik Stúdió Kft. által gyártott Rubik-kockát. A csomagolásból kibontva azonban két problémával is szembesülnöm kellett: 1. viszonylag nehéz tekerni, és 2. egy bizonyos irányba tekeréskor mintha egy kis fémdarabka racsnizna végig a belsejében jól hallhatóan. Mindkettő zavaró, ezeket eddig egyetlen kocka esetében sem tapasztaltam.

A kérdésem az, hogy ezek alapján van-e jogom kifogást emelni a gyenge minőséggel szemben és kérhetem-e a cserét? Egyáltalán, mi számít "selejtnek"? A válaszokat előre is köszönöm.
Captain Crash
Köszönjük, hogy megtiszteltél azzal, hogy mielőtt hozzászólsz elolvasod, amiket direkt azért készítettek egyesek, hogy az ilyen kérdések fel se merüljenek. Legalábbis ne századjára. De nyilván miután most jól elszégyelted magad, a válaszra is kiváncsi vagy. biggrin.gif
Elsősorban választásod szerint kijavítást, kicserélést igényelhetsz. Jelezd a forgalmazónál a problémát, valószínüleg ki fogják cserélni.
lvsti
(Captain Crash @ 2006.10.27, 11:01) *

Köszönjük, hogy megtiszteltél azzal, hogy mielőtt hozzászólsz elolvasod, amiket direkt azért készítettek egyesek, hogy az ilyen kérdések fel se merüljenek. Legalábbis ne századjára.

Köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy reflexből feltételezted, hogy szét se néztem a többi fórumon. A bocsánatodért esedezek, mert a kiemelt témák elolvasása és az egyéb termékek topik átböngészése után sem volt világos számomra, hogy a játékokra milyen szabályok vonatkoznak. És miután súlyos bűnömet felismerve jól elszégyelltem magam, megígérem, hogy mégegyszer ilyen nem fordul elő, és addig nem is kérdezek semmit, míg a Ptk-t meg a vonatkozó rendeleteket fejből fel nem mondtam háromszor hibátlanul az adminoknak. dry.gif
Ariadne
Itt link találsz négy "gyakori kérdések" topikot, amelyekben tömören elmagyarázva megtalálod a választ a kérdéseidre. Ha ennek elolvasása után is van még kérdésed, kérdezz. Lehet, hogy jobban ki kellene emelni...
Captain Crash
(lvsti @ 2006.10.27, 14:01) *

Köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy reflexből feltételezted, hogy szét se néztem a többi fórumon. A bocsánatodért esedezek, mert a kiemelt témák elolvasása és az egyéb termékek topik átböngészése után sem volt világos számomra, hogy a játékokra milyen szabályok vonatkoznak. És miután súlyos bűnömet felismerve jól elszégyelltem magam, megígérem, hogy mégegyszer ilyen nem fordul elő, és addig nem is kérdezek semmit, míg a Ptk-t meg a vonatkozó rendeleteket fejből fel nem mondtam háromszor hibátlanul az adminoknak. dry.gif
Az ilyen reakciókra mondom én azt, hogy megvonom a vállam. Okos ember tudja mikor vegye fel a kesztyűt és mikor nem. Aki segítségre szorul nyilván tudja miért enged meg magának bizonyos dolgokat. És bizonyára tudja, hogy felelőssége is van a megnyilvánulásainak.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.