Üdvözlet!
A következő lenne a problémám:
Nyáron láttam, hogy a pannon akciózik egy családi csomag nevezetű dologgal (családtagok ingyen beszélhetnek), ami meg is nyerte a tetszésemet. Elhatároztam, hogy utánanézek, és mint jólnevelt napközis utánaolvastam a honlapjukon. Minden érthető is volt, de maradt pár kérdés. Nem baj, gondoltam, majd helyben tájéloztatnak, amikor kötöm a szerződést. El is mentem több budapesti boltba, de mivel csak 80ezer forint feletti, vagy nagyon gagyi készülékek voltak, gondoltam, majd később veszek. (nem is kérdezősködtem, szerződést sem kötöttem). Aztán egyszer Esztergomban volt dolgom, és betértem ott egy pannon üzletbe, ahol volt is megfelelő készülék. (remek) Fel is tettem a kérdéseimet, hisz azok feltétele volt, hogy szolgáltatót váltok. Az egyik az volt, hogy mivel előfizetés, és ajándéknak vettem az egyik telefont (és vele az előfizetést), hogy kehet-e korlátozni a kimenő hívásokat. Arra gondoltam, hogy az előfizetés lebeszélhető (ezt előtte is tudtam), de azon felül ne beszélhessünk, magyarul, mintha lenne egy feltöltő kártyás készülékünk) Természetesen megoldható ezt a választ kaptam. Azóta ez kiderült, hogy nem így van, így nem tudok előre számolni. A másik kérdésem az volt, hogy mivel szüleim a T-mobilnál voltak, és ott céges előfizetésük volt, át tudnak-e jönni ebbe a csomagba. Az is megoldható válaszolta a hölgy, és elmondta a menetét, hogy át kell iratni a saját nevükre a cégről, természetesen ezt a pannonnál és a T-mobilnál is megtehetik. Ma el is intézték a T-mobilnál, ahol 10 ezer forint volt a két előfizetés átírása. Bementünk a pannonhoz, hogy itt vagyunk, itt vannak a számok, és az én családomhoz tartoznak. Erre mondják, hogy ez így nem jó, mert nem az én nevemen van a két előfizetés, amit hoztak a T-mobiltól. Mondtam nekik, hogy azt mondták esztergomban, hogy a saját nevükre irassák, de a válasz csak az volt, hogy akkor ez előfizetésenként mégegy átírás, ami náluk 32 ezer forint. Na itt akadt ki a lánc nálam. Telefonáltam az ügyfélszolgálatra, ahol színtén össze-vissza beszéltek, majd végül megigérték, hogy egy vezető visszahív. Ez meg is történt. Vázoltam neki a helyzetet, és mondtam, hogyha ezt tudom, akkor nem kötök szerződést. Azt mondta, hogybiztos rosszul értettem, meg hogy ilyet nem mondhattak. MÁRPEDIG MONDTAK! Kérdeztem, hogy miként tudjuk megoldani akkor a helyzetet, de a lényeg az volt, hogy sehogy. Mondom, akkor vissza szeretném mondani a szerződést. Tájékoztatott, hogy azt viszont csak 50 ezer forint ellenében tehetem meg. Nem tudom mitévő legyek, hisz így fizetni kell még 2 évig, ami nem is lenne baj, hisz tudtam ezt, ezért akartam előfizetéses lenni, de mivel az egyik telefon ajándék volt a barátnőmnek, azt most nem tudom korlátozni, úgy, ahogy igérték. Ezek után nehogymár én figyeljem hol tart a számlám... El vagyok keseredve, és halálosan ideges vagyok, hogy ezt MEGTEHETIK. Sajnos nem tudom bizonyítani, hogy nekem a vásárlásnál ezeket mondták, a szerződésemben viszont nincs benne, hogy nem tudom korlátozni a kimenő hívásokat.
Mit tehetek ebben az esetben? Feljelenteni és nyerni szerintem lehetetlen. Lehet, hogy sokmindent nem írtam le, ami még fontos lehet, de a lényeg ennyi lenne.
MEGTEHETIK???
Előre is köszönöm a válaszokat