Sziasztok!
Nem is tudom hogy ide jó e hogy leírom mi történt velem. 2006 szeptemberében itthoni sokadi próbálkozásra sem sikerült a számítógépemre egy adott szoftvert feltelepíteni. (nem vírusbaja volt a gépemnek, és előtte tökéletesen működött). Elvitettem tehát a sok közül az egyik szervízbe, hogy szoftverhibás a gépem legyenek szívesek megcsinálni, mivel februárban náluk sikerült rendberakni a gépem. Bevették. Természetesen semmilyen bizonylatot vagy bármilyen papírt nem kaptam hogy bevették. kb. 1.5 hét múlva telefonon érdeklődtem hogy mi van a gépemmel. Azt a tájékoztatást kaptam hogy kész van mehetek érte. Volt a közelben egy ismerősöm kihozta a gépem (a gép oldallapját nem akarták visszaadni, mondván azt nem vittem be, de végül meglett.) a szolgáltatásért fizettem látatlanban 500Ft-ot. Blokkot, vagy bármilyen papírt most sem kaptam. Hazakerütl a gépem és ugyanúgy nem működött a program rajta amiért is bevittem hozzájuk. A gép indításakor a dvd-íróm ki-be tologatta a tálcát, amit azelőtt soha nem csinált. Ismerőseimet kérdeztem hogy mi lehet ez, azt a választ kaptam hogy tönkre ment a dvd-íróm amit alig használtam a 1.5 év alatt. tehát a garancia is lejárt róla. visszavittem a gépet a szervízbe hogy nézzék meg mit csináltak a dvd-írómmal és azt mondták hogy ez bármikor előfordulhat. És vásároljak náluk másikat 9000-ért. Én elutasítottam. Reklamáltam hogy rossz a dvd-íróm, pedig jól működő volt amikor bevittem és a szofter telepítést sem végezték el amit kértem és fizettem érte. Erre ők nem tudnak mit tenni a kért szolgáltatást ők elvégezték és a dvd-író hogy tönkre ment az is csak az én hibám lehet. Én eljöttem. A barátom visszament később hogy egyezkedjen a kis cég főnökével aki meghallgatta és ugyan azt mondta neki is mint nekem hogy ők nem hibásak. Jelen volt még a cég egyik alkalmazottja aki nem igazán megfelelő hangnemben szólt bele a főnők és a barátom beszélgetésébe. A barátom mikor távozott az alkalmazott utánna ment az utcára és megfenyegette hogy nehogy próbáljon valamit is tenni mert megjárja. A gépem azóta egy másik barátomnál van aki megállapította hogy a dvd-írómat tönkrevágták a szervízben (kiégették, túlhajtották).
Mit tudok ilyenkor tenni, hogy működő gépemhez jussak és a dvd-íróm is jó legyen?
A válaszokat köszönöm Móni