Sziasztok!
Lenne egy kis gondom és elég bosszantó tud lenni.
A lényeg hogy nem régiben kaptam egy angolul írt levelet amit elolvastunk. Azt hittem más de ez most nem lényeg. Abban pedig az állt, hogy egy internetes lottón vettem részt ugyanis hirdettem egy hirdetési portálon. Nos ez tényleg így van és akkor kisorsolták az én e-mail címemhez kötött számot és nyertem 1.200.000 dollárt. Nem igen hittem ennek, de azért a kíváncsiság élt bennem. Nos visszaküldtem egy levelet, ahol azt írtam kérem az utasításokat. Nos jött a levél, hogy küldjem el az útlevelem fénymásolatát ami alap helyzetben nem is lenne gond mert azért mindenkinek nem adnak csak úgy 1.200.000 Ft-ot nos azért utánna jártam és lám mit látok egy oldalt ahol éppen erre hívják fel a figyelmét az embernek hogy pont ez a levél stb. beszúrom a linkjét hogy aki tud angolul nézze meg ugyanezt kaptam én is
http://timworstall.typepad.com/419_er_watc..._lottery_i.html és ugyan ezekkel a számokkal dettó. Na mindegy az az én hülyeségem hogy egy picit is hittem ennek. Ja és ez az oldal írja, hogy ezekután majd kérnek pénzt, hogy a posta ktg meg minden. Vagyis törvényben bűnetett csalás!!! Szerintetek ha elküldtem volna ezt a pénzt hova tudnék fordulni??? Egyáltalán vissza kapnám??? Na meg az útlevél fénymásolatommal vissza élhetnek??? Remélem válaszoltok!
Jaj majd elfelejtem! Beírom ide a kulcsszavakat ha rákeresne valaki aki ugyanúgy bizonytalan lenne mint én :
OASIS LOTTERY INTERNATIONAL 4-82-12-69-44 MARISKA DE GRAAF MOORE & MOORE SECURITIES/FINANCE BV DR. MORGAN PHILLIPS