Tegnap éjjel a jegyelado.hu-n próbáltam belépőt szerezni egy koncertre. Mivel az esemény pár nap múlva esedékes, a rendszer figyelmeztetett, hogy kizárólag bankkártyás fizetéssel van mód a rendelésre. Ezek után betettem a kosárba az egyetlen szabad jegyet (oldalerkély jobb 2 közép 8. szék a Művészetek Palotájában), majd a kasszához ballagtam. A fizetésnél a rendszer sajnálkozva közölte, hogy a bankkártyás lehetőség átmeneti technikai nehézségek miatt nem üzemel. Fél háromkor írtam tehát a jegyrendeléskukakcra, hogy mi ilyenkor a teendő. Ezt válaszolták délelőtt: "Ha tudja rendelje meg utánvéttel, vagy személyesen amíg megjavul a kártyás fizetési felület, reméljük a mai napon megjavul." Próbáltam, de persze már nem volt egyetlen darab sem. Ismét a mi a teendő kérdést intéztem az időközben megszemélyesült jegyeladó.hu-hoz, mondván, nem az én hibámból nem tudtam kifizetni a bilétát. Erre ők. "A mi hibánkból sem, ez egy vis major nagyon sajnáljuk, hogy közben más jegyvásárlók megvették a maradék jegyeket." És még csak pult sincs, amit csapkodhatnék
A búskomorságon kívül mi a bánat van mint opció?