Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Internetes Jegyrendelés
Fogyasztóvédelem Fórum > Hagyományos termékvásárlás > E-Kereskedelem
trap
Kedves emberek!

Tegnap éjjel a jegyelado.hu-n próbáltam belépőt szerezni egy koncertre. Mivel az esemény pár nap múlva esedékes, a rendszer figyelmeztetett, hogy kizárólag bankkártyás fizetéssel van mód a rendelésre. Ezek után betettem a kosárba az egyetlen szabad jegyet (oldalerkély jobb 2 közép 8. szék a Művészetek Palotájában), majd a kasszához ballagtam. A fizetésnél a rendszer sajnálkozva közölte, hogy a bankkártyás lehetőség átmeneti technikai nehézségek miatt nem üzemel. Fél háromkor írtam tehát a jegyrendeléskukakcra, hogy mi ilyenkor a teendő. Ezt válaszolták délelőtt: "Ha tudja rendelje meg utánvéttel, vagy személyesen amíg megjavul a kártyás fizetési felület, reméljük a mai napon megjavul." Próbáltam, de persze már nem volt egyetlen darab sem. Ismét a mi a teendő kérdést intéztem az időközben megszemélyesült jegyeladó.hu-hoz, mondván, nem az én hibámból nem tudtam kifizetni a bilétát. Erre ők. "A mi hibánkból sem, ez egy vis major nagyon sajnáljuk, hogy közben más jegyvásárlók megvették a maradék jegyeket." És még csak pult sincs, amit csapkodhatnék mad.gif
A búskomorságon kívül mi a bánat van mint opció?
Csaba_20
Szerintem semmit nem tehetsz. De valahogy azt hiszem a visz major nem ez. Minden esetre nem fizettél semmiért, így nincs jogod szerintem követelni semmit se. Az eset tanulsága, hogy legközelebb időben kell rendelni és esetleg korrektebb helyen.
trap
Azóta már csihadtam, persze. Anyagi értelemben valóban nem ért kár, na de az erkölcsi??? Lemaradtam Lovasi András szólókoncertjéről, csak mert az Inter-Európa Bank rendszere megmakacsolta magát. Ezt soha, senki nem lesz képes kompenzálni. Nem is tartalmi a fő gond, hanem az általánosan jellemző hárítás, hárítás, minden áron az, ami bosszant.

Te hogy csinálod? Nem vásárolok a jegyelado.hu-n, mert amit ma megvehetsz, ne szalaszd el holnapra.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.