Nos üdvözlök mindenkit!
Először írok ezen a fórumon, de már elég rég tervezem, hogy valahol elmesélek egy érdekes, de VALÓS történetet, ami jelenleg is zajlik egy keletmagyarországi faluban:
2005 december hónaptól kezdve 'T-faluba' bevezették a kábeltévé szolgáltatást.
Ez tulajdonképpen 50 különböző csatorna folyamatos sugározását biztosítaná a fogyasztóknak.
Mindtegy a falu egyharmada igénybe vette a szolgáltatást, beszereltette.
Többek között az én családom is.
Az első pár hónapban nem is voltak gondok, ugyanis folyamatosan hozták be az újabb csatornákat (azaz egyesével). Körülbelül 2006 január végére már be kellett volna jönni az összes adónak.
Be is jött, de csak két-három hétig üzemelt normálisan.
Azóta folyamatosan elvesznek egy-két csatornát, csak úgy szórakozásból, és a legnézettebbeket pedig zavarják (kockás képernyő, szaggató adás).
Ezek a hibák kb. két naponta jönnek elő, de vannak olyanok is, mint pl a n'ck'lo'd'on (nem akarom megnevezni) ami már több,mint két hónapja angulul szól, ja és közben két naponta recseg, és legutóbb németül is láthattuk. Ez a csatorna a szerződésben magyarul szerepel.
Elő szokott fordulni, hogy feljön egy panel magától és , mintha távirányítóval valaki szándékosan átállítaná a nyelvet.
És az is érdekes, mikor az esti film előtt közvetlenül szűnik meg az adás.
Nem lehet véletlen és műszaki gond, mert nem hinném ,hogy a villám válogatja, hogy mindíg csak a legnézettebb csatornák sérüljenek, mielőtt belecsap a kábelbe:)
Egy szó mint száz, több alkalommal felhívták a falubeliek a szolgáltatót, de azok maximum kiküldtek valakit az oszlopra szerelni. De azóta se jobb.
Nem azt kapjuk a pénzünkért amit kellene!
Segítsenek: ötlettel, hova forduljunk.
Egyébként én már elkezdtem aláírásokat gyűjteni, és szeretném bejelenteni az egész falu nevében a fogyasztóvédelemnek!
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
<pépi>