Kedves Fórum olvasók és írkálók!
Nem ez az első fórum, ahol mindenféle okos, vagy csak okosnak tűnő emberkék írkálnak olyan dolgokat, amihez nem értenek.
Azt hiszem a referencia listánk eléggé meggyőző, és nem véletlenül vállalunk 6 hónapos 100%-os pénzvisszafizetési garanciát.
A TÜKI-s papír kb. 2 hónapja meg kéne legyen, de valamilyen okból nem készítette el a TÜKI. Amikor mértünk, gyakorlatilag leesett az álla az ott lévő szakembernek, mert nem értette, hogy lehetséges az amit látott.
Most jövő hét végére ígérték a mérési papírokat.
Mi kb. 100x jobban várjuk már a papírt mint bárki más, mert elég sokminden füg tőle.
Az, hogy valami nincs benne a fizika könyvben, az még nem azt jelenti, hogy nem működik:
Erről tudnék mesélni.
Múlt szombaton láttam egy olyan dolgot, amiről jópár héten keresztül mindenféle professzorok és adjunktusok, és nagyon okos szakemberek megpróbálták bebizonyítani, hogy nem működik.
Nem sikerült nekik!!!!
A dolog működik, több ezerszeres eredményét tudták hozni egy kis műhelyben annak amit a fenti okos emberek csak megközelíteni tudtak.
Azt, hogy én miért láthattam?
Azért mert én szereztem a fejlesztéshez pénzt.
Pár év múlva remélhetőleg boltokban lesz, és akkor majd elhiszi itt mindenki, hogy vannak olyan dolgok, amik úgy is működnek, hogy a kifejlesztésükkör nincsenek benne a fizika könyvekbe

A gázfogyasztás csökkentőt felszereltettem a szüleimhez, a rokonokhoz, és mindenhol hozta az eredményeket (18%,31% stb.).
És ha bárki fel akar jelenteni minket, állunk elébe.
Azt, hogy valaki buta, azt nem lehet neki megmagyarázni, de ilyenkor csak azt sajnálom, hogy van olyan aki olvassa a fórumot, és hisz a buta embereknek, és nem rendel, így fizeti a magas gázszámlát.
Ha esetleg nincs megelégedve, úgyis visszakapja a pénzét!!!