Tisztelt Fogyasztóvédelem!
Életem első új autóját rendeltem meg a közelmúltban. A szerződésen a szállítási határidőt 6-12 hétben határozták meg. Az autó a 8.hétre meg is érkezett, ám a mai napig nem vehettem át, mert a papírjait intézik, ez pedig azt jelenti, hogy a 12. hét is elmúlt. A szerződésben azt írták le, hogy az eladó a gyár miatti késedelemért nem felelős. Ez azt jelenti, hogy ha a márkakereskedő miatt történik a késedelmes átadás, akkor igényt tarthatok valamiféle kártérítésre? A kereskedő a hivatalokkal példálózik, hogy miattuk nem tudja leszállítani az autót.
A másik problémám, hogy amikor megtekintettem a leszállított autót a márkakereskedőnél a kereskedőhöz történő szállítás másnapján a km-óra 34 km mutatott. A kérdésemre, hogy miért van "ennyi" egy új autóba, azt a választ adták, hogy a gyárban tesztelték, szállítójárműre álltak fel-le. Egy hét múlva ismét megnéztem az autót az óra 38 km-en állt. A márkakereskedő a szállítótól történő átvételnél a km-óra állását is regisztrálja, azaz a kereskedésbe történő érkezéskori km-óra állás a kereskedőnél megvan. Indokolt-e ekkora különbség a km-óra állásában, úgy, hogy az autón semmit sem dolgoztak? Az OK, hogy a szervízbe a műszaki vizsga miatt le- és felállnak (cca. 200 m), de ekkora különbséget nem tudok elfogadni. Van-e valamilyen rendelkezés arról, hogy mennyi km indokolt, mivel nem használt autót akarok megvenni!
Válaszát előre is köszönöm!