Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Ems
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Egyéb
destino49
Sziasztok,

Külföldről feladtak nekem egy EMS-t. Eltelt több mint egy hét, de semmi információm nincs róla. Többször is érdeklődtem itthon a postán, de ők azt mondták nem tudnak semmit róla. Kapcsolatba léptem a külföldi postával és nekik sincs információjuk az EMS-sel kapcsolatban. A külföldi postának elküldtem a szkennelt képet, ami a feladást igazolja, mert azt mondták rossz az azonosítószáma. De kideült jó, de a levél sehol. Még elektronikusan sem lehet nyomonkövetni, de viszont beletartozik a szolgáltatásukba mindkét posta részéről.
A szállítási határidő is ma járt le a munkanapok tekintetében, de semmelyik posta nem hajlandó semmit sem tenni...

Mit lehet ilyenkor tenni? Mit lehet csinálni?
asdf
A feladott orszagbeli posta ASZF-je ervenyes szerintem, tehat aki feladta, az verje az asztalt...
destino49
(asdf @ 2007.01.29, 20:38) *

A feladott orszagbeli posta ASZF-je ervenyes szerintem, tehat aki feladta, az verje az asztalt...

Mi van akkor ha a feladó ország postája nem hajlandó együttmükődni? Mert sajnos többszöri probálkozásra sem reagálnak, "Semmit sem tudunk" alapon...
asdf
El kell olvasni a kinti vallalasi felteteleket, mi jar akkor, ha nem erkezik meg idoben a csomag, mi jar akkor, ha egyaltalan nem erkezik be a csomag, mikor lehet tudakozvanyt beadni, hany nap ennek az atfutasi ideje, stb.
Meg ez a tobbszori reagalasra sem reagalnak dolog is fura nekem. Feladovevennyel szepen be kell setalni, a feladas helyere, es kitolteni valami formanyomtatvanyt, hogy se hire, se hamva a csomagnak. De mindenben a kinti szabalyozas, meg vallalasi feltetel ervenyes, de gyanitom, hogy a fentihez hasonloan kell eljarni odakint is. Ha hozzank hasonloan balkan, akkor mailt, faxot, telefont elfelejteni, mindent csak szemelyesen es irasban /tertiveveny/ smile.gif.
Szerintem.
ui: amugy mely orszag postaja boldogit jelen esetben?
destino49
(asdf @ 2007.01.29, 21:07) *

El kell olvasni a kinti vallalasi felteteleket, mi jar akkor, ha nem erkezik meg idoben a csomag, mi jar akkor, ha egyaltalan nem erkezik be a csomag, mikor lehet tudakozvanyt beadni, hany nap ennek az atfutasi ideje, stb.
Meg ez a tobbszori reagalasra sem reagalnak dolog is fura nekem. Feladovevennyel szepen be kell setalni, a feladas helyere, es kitolteni valami formanyomtatvanyt, hogy se hire, se hamva a csomagnak. De mindenben a kinti szabalyozas, meg vallalasi feltetel ervenyes, de gyanitom, hogy a fentihez hasonloan kell eljarni odakint is. Ha hozzank hasonloan balkan, akkor mailt, faxot, telefont elfelejteni, mindent csak szemelyesen es irasban /tertiveveny/ smile.gif.
Szerintem.
ui: amugy mely orszag postaja boldogit jelen esetben?

Nem balkáni, ez Mexikóban van.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.