Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Tele2
Fogyasztóvédelem Fórum > Szolgáltatásokkal kapcsolatos fórumok > Vezetékes és mobil szolgáltatók
kiwi
Augusztusban kaptam a Tele2-től egy számlát. Kiderült, hogy a vidéki hívásaim elé nem ütöttem 1512-t és szerintük személyesen az irodájukban (ahol sosem jártam) kötöttem Komfort hűségnyilatkozatot 1 évre.
Persze Favorit Plus csomagom van így nem ingyen lett volna a vidéki hívásaim, de a Tele2 kedvezményesen pénzért kiszámlázta a perceket.
Azonnal reklamáltam. Visszaigazolták 2 napon belül levélben, hogy keresik a szerződésem.
Most 5 hónap elteltével még mindig keresik. Telefonon többször reklamáltam.

Gondoltam írok erre a fórumra, hogy érdemes-e valahova fordulnom a panaszommal.
Tele2 azt mondja svéd országban van a központ és lassú az ügyintézés.

Ennyi.

Ács Géza
Ariadne
Hát igen, azért ha személyesen kötötted állítólag a szerződést, akkor illene megmutatniuk, hol is írtad alá pontosan. whistling1.gif

Érdemes úgy reklamálni, hogy nyoma maradjon, erre legjobb a tértivevényes levél - macerás kicsit, de vigasztaló tud lenni a tudat, hogy nekik is... devil.gif Ezt később nem tudják letagadni.

Az eljárásukkal kapcsolatban pedig úgy tudom, a Nemzeti Hírközlési Hivatalnál lehet panaszt tenni, ők illetékesek.
kiwi
Köszi a tippet. Tény hogy kényelmes vagyok. Ha ők vádolnak, gondoltam bizonyítsák.
Van egy hivatalos levelem tőlük, hogy elkezdődött a nyomozás. Azóta nem küldtek felszólító levelet se semmit.
Írtam a honlapukra. Látták, hogy megérkezett a panaszom, mondta a telefonos kisasszony, de választ emailben nem küldtek. Telefonba mondta, hogy levette a vitatott nyilatkozatomat, hogy megtudjam szűntetni a Matáv előfizetésem.
Szóval most felmondtam a Matávos előfizetésem is. Áttértem Vodafone Otthonra. Vodafone intézi az átírást.
20-án aktiválják a számhordozást. Ha az sikerül, akkor részemről letudva.

Gondolom, dolgozzanak ők, ha kell nekik valami.
Ariadne
Azért ezt az ügyet érdemes rendezni, mielőtt eljössz tőlük, mert ha szerintük tartozol nekik, akkor az attól még nem szűnik meg, hogy szolgáltatót váltasz... (Ha jól értem, nem fizetted ki ezt a vitatott számlát.)
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.