Sziasztok!
Szeretnek leirni egy esetet,es kerlek,irjatok meg,mit tehetek.
A Budapest Banknal vezetek lakossagi folyoszamlat.2006 szeptemberben a szokasos folyoszamla kivonatommal kuldtek a szokasos hirlevelet is,amelyben ez allt :
,,2006. oktober 1-tol lakossagi ugyfeleink szamara uj,dijmentes keszpenzfelveteli lehetoseget biztositunk a Budapest Bank es egyeb magyarorszagi ATM automatakbol.A reszletekrol a vonatkozo lakossagi forint bankszamla Hirdetmenyekbol tajekozodhat,melyek megtekinthetok bankfiokjainkban,valamint honlapunkon."
Igy en egesz oktoberben nyaklo nelkul vettem fel kulonbozo osszegeket kulonbozo automatakbol,gondolvan,hogy ingyenes...Maskor direkt sporolok,hogy csak havi egy felvetel dijat,esetleg kettoet kelljen fizetnem,ami 75-150 forintba kerul a bank sajat automataibol. A kovetkezo folyoszamla kivonaton viszont felhaborodva lattam,hogy minden egyes felvetelert 320-420 forintot felszamoltak,osszesen 1750 forintba kerult az ot keszpenzfelvetel!
Bementem a bankba,hogy utanajarjak a dolognak,ahol azzal fogadtak,hogy mar sokan reklamaltak ezugyben, es kaptam egy fenymasolt papirlapot,amirol a kovetkezoket tudtam meg:
,,Hirdetmeny lakossagi ugyfelek reszere... Keszpenz tranzakciok...
Keszpenzfelvetel ATM-bol /23/
Budapest Bank ATM-bol 75 FT
egyeb magyarorszgi ATM-bol 120 ft+ 1 %,min.270 FT
...
...23-as aprobetus megjegyzes: A konyveles datuma szerint,adott honapban bankszamlakent vegrehajtott 40.000 ft osszertek feletti bankkartyas vasarlas eseten bankszamlakent 2 db keszpenzfelvet Budapest Bank ATM-bol dijmentes. Amennyiben az adott honapban nem tortent Budapest Bank ATM-bol keszpenzfelvet,ugy 1 db keszpenzfelvet egyeb magyarorszagi ATM-bol dijmentes."
Ugy gondolom,megteveszto volt a hirlevel megfogalmazasa,amit szeptemberben kuldtek,es szeretnem visszakapni az 1750 forintomat,meg ha nem is nagy osszeg relative.
Hova fordulhatok jogorvoslatert?
Molnar Katalin